Güncellemeler
1 yıl
Bu arada çocuk arkadaşımız sıradan biri değil
Güncellemeler
1 yıl
Abi herseye ahlaki katmasaniz olmuyor mu çocuk öyle dinci birisi değil gayet eğlenceli bi çocuk
Ahlakla bir ilgisi yok çok zıpır bir çocuk arkadasim yaşamış otobüste kiz otururken çocuk ayaktayken dibinde olmasına rağmen yani inanilmaz bir açı elde etmesine rağmen baksa tamamen görecek göğüslerini ama bakmıyor diyor neden bakmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Abaza değilmiş ki her önüne gelenin orasına bakmıyormuş. Eğer öyle birisi diyorsan belki de kafası çok doludur o yüzden aklına gelmemiştir bakmak.
Öyle birisi demiyorum sadece öyle dinci birisi değil cool bi çocuk
Cool olmak dekolte bakmak mı
Ama sen hicbiseyi anlamiyosun cool bi çocuk yani çok kiz arkadaşı olmuş bu zamana kadar o yüzden doymuşluktan dikkatini bile çekmemiş olabilir mi diyorum
Doyum değil de daha çok karakterle alakalı bir şey bence. yani önceden de dekolteye falan baktığını gördüyseniz belki de her dekolte ilgisini çekmiyordur.
Bir sürü kız peşinde olan erkekler genelde hiç doyuma ulaşmaz
Kendini bilen erkek bakmaz ahlaktan ziyade yetişme tarzı otoretirligi ile ilgili
Etraftakilerden ya da baktığı kişinin farketmesinden utandığı için olabilir
Bendede bazen oluyor arada özellikle kız arkadaşların yanındayken bakmıyosun hiç çünkü onlara kendimi kanıtlama ihtiyacımı diyim doymuş biri gözükmekmi diyim değişik bi his
Kafaya bak zorla baktıracak, sizde Allah korkusu ne arar kaşarlar
Baksa neden baktı bakmasa neden bakmadı diye soruyosunuz
Baksa sapık tacizci sanılıp bir kamyon dayak yemekten korkmuş çocuk ondan bakmamış 🤣🤣
Bakmak zorunda değil knk kadınlar her erkeği aynı görüyorlar ama aynı olmayabiliyor
Arkadaşımın kuşu ötmüyordur:ddd
Ben bakıyorum direkt malafat şahlanıyor ya
Göz ucuyla hafifçe bakmıştır belki de 🤣
Jwjdkxnwkxn ee 1 kere baktıginda etkilenip bakmaya devam etmesi gerekmiyor mu
çaktırmadan bakmıştır
Bakmıştır emin ol kız fark etmemiş olabilir
güzel değil demek ki?
Daha güzel bir dekolte görmüştür.
Alışkındır görmeye ve sıradan geliyordur artık
Hasta mısın arkadaşım?
Güzel değildir demekki
sonra tacizci diye çığlık atsın
Baksa suç bakmasa, suç
Taze çekmiştir.
Ahiret diye bir gerçek var.
Ahiret ne alaka püfff dini karıştırmasanız olmuyo dimi
@nehirolabilir yok bunlar her şeye dini katar knk ahlakla bi ilgisi yok diyorum çocuk zıpır diyorum hala ahlak diyor
Ne alakası mi var haramdan uzak yaşıyor belki? Herkes sizin gibi fesat rezil mi?
2 kelime sphbet etmedik fesat olduğumu nerden çıkardın? Banane haramdan ilgilenmiyorum?
Eşe dosta kalkmaz sjsj
Saygı
Neden gostermeye calisiyosun ki
Yeni boşalmıştır
Gay olabilir
saglam meme olmayınca gerek duymamıstır
Zevk meselesi
İlgi zevk meselesi
Arzuluyor musun onuj