Moda & Stil 1 ay Anne cüzdanı gibi mi duruyor bu? Daktırındaktırı Takip Et Xper 3 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Anne cüzdanı gibi mi duruyor bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Tersy Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 ay Moda & Stil konusunda 865 cevap paylaştı. Hayır yaşlı işi durmuyor. Ama bunu hangi kıyafetle kombin yapacağın önemli. 1 2 Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Çantamda duracak ya Yorumla Tersy 1 ay O zaman hiç sorun yok 🤭✌️ Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 ay Değil de senin ellerin nasıl bu kadar enfes olabilir 1 1 Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Normal el Yorumla
BadboyBoss Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Güzel duruyor. Tırnaklarını hep böyle yapmalısın. 1 0 Yorumla
Brkhcgl Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Pullu falan değil rengide hoş daha ne arıyon ki ablacım cüzdan gibi cüzdan işte 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Yooo.. tamam spor enerjisi olan bir cüzdan değil ama anane gibide değil gayet zarif şık sade. Doğru kombinle ölümcül olabilir 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 34 , eic 36% 1 ay Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok be genelde modeller tarzlar benzer artık. Ama daha iyileri var 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 783 cevap paylaştı. Hayır lila rengi nasıl acaba 1 5 Yorumla Daktırındaktırı 1 ay O yoktu sanırım Yorumla u inciitanesiii 1 ay Bu renk cok iyi Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Daha açık bir renk bekliyordum da ben Yorumla u inciitanesiii 1 ay Rengi cok iyi ne yazsam cikar inan cok iyi Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Bej yazınca hep bu tonlarda çıkıyor aslında Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Hayyyyıııırrr ama ben sana aşık oldum yürüyeceğim sjxkshdjsdjs 1 2 Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Buyur dkdjdjdjjd Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ahsndhföska tepkiye baaaak rahatsız mı oldunuz hanımefendi Yorumla
ÖzdemirAsaf61 Takip Et Yoda Yaş: 35 1 ay Yoo güzel ellerin de güzelmiş 1 1 Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Teşekkürler Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Annemin cüzdanına çok benziyor 😂😂 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 ay Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Üzerindeki broş cins dyruyor 1 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Baba anne 1 7 Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Annebaba gibi durmasin da Yorumla GoldenFireBall_06 1 ay Kalbim paramparça şu an telefonun suçuydu halbuki.:) Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Telefonlarımıza sahip çıkalım o zaman djdjkdjdkd Yorumla GoldenFireBall_06 1 ay Üç kere okumadan göndere basmak yok artık.:) Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Sen bi 10 kere oku derimm Yorumla GoldenFireBall_06 1 ay Sende kırgınsın sanki:) Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Sen öyle misin Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 101 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 602 cevap paylaştı. Evet ta kendisi. 1 1 Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Anneme hediye edeyim jddjjdldkd Yorumla
Aelirenn Takip Et Xper 6 Yaş: 94 , eic 100% 1 ay Beğenemedim 1 1 Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Hiç göründüğü gibi gelmedi rengi falan da :( Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 36 , eic 86% 1 ay Moda & Stil konusunda 671 cevap paylaştı. yoo cüzdan işte nasıl duracak başka 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 19,8b cevap paylaştı. Hayır normal duruyor 0 0 Yorumla
Believer34 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 1 ay İnstadan yeni gelen tayfadansin galiba :d 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Moda & Stil konusunda 7,5b cevap paylaştı. Evet biraz yaşlı işi knk 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yaşlı teyze cüzdanı bu. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 385 cevap paylaştı. Yoo güzel 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 1 ay Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 749 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 765 cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 844 cevap paylaştı. Evey 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 4,9b cevap paylaştı. eh biraz 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet biraz 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 865 cevap paylaştı. biraz öyle 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 888 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
İrrae Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 40 1 ay Moda & Stil konusunda 501 cevap paylaştı. o tırnaklar varken her şey kötü duruyor ya 0 8 Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Bunun cüzdanla ne ilgisi var Yorumla SırrıYok 1 ay cüzdanı değil her şeyi engelliyor çorba kaşığı parmaklar... Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Bu tırnaklarım takip etmene dahi engel olmalıydı dimi? Yorumla SırrıYok 1 ay profil fotonda tırnak yoktu :) Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Anlıyorum sanırım gözlerinde problem var Yorumla SırrıYok 1 ay hahah şimdi tekrar baktım.. varmış ilk bakışta ne kadar uzun olduğunu fark etmemişim... çorba kaşığı takip etmem tabii ki.. Bye bye Yorumla Daktırındaktırı 1 ay Sorumu gördükten sonra takip etmen de ayrı bir ironi Yorumla SırrıYok 1 ay takip etme makamına eremeden isteği geri çektim... sakinleş ve git o cüzdanı düşün hadi Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır iyi bence 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Hayırr 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. bi tik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Hayır yaşlı işi durmuyor. Ama bunu hangi kıyafetle kombin yapacağın önemli.
Çantamda duracak ya
O zaman hiç sorun yok 🤭✌️
Değil de senin ellerin nasıl bu kadar enfes olabilir
Normal el
Güzel duruyor. Tırnaklarını hep böyle yapmalısın.
Pullu falan değil rengide hoş daha ne arıyon ki ablacım cüzdan gibi cüzdan işte
Yooo.. tamam spor enerjisi olan bir cüzdan değil ama anane gibide değil gayet zarif şık sade. Doğru kombinle ölümcül olabilir
Yok be genelde modeller tarzlar benzer artık. Ama daha iyileri var
Hayır lila rengi nasıl acaba
O yoktu sanırım
Bu renk cok iyi
Daha açık bir renk bekliyordum da ben
Rengi cok iyi ne yazsam cikar inan cok iyi
Bej yazınca hep bu tonlarda çıkıyor aslında
Hayyyyıııırrr ama ben sana aşık oldum yürüyeceğim sjxkshdjsdjs
Buyur dkdjdjdjjd
Ahsndhföska tepkiye baaaak rahatsız mı oldunuz hanımefendi
Yoo güzel ellerin de güzelmiş
Teşekkürler
Hayır durmuyor.
Annemin cüzdanına çok benziyor 😂😂
Yoo gayet güzel 💖
Üzerindeki broş cins dyruyor
Dursa ne olaxak
Anne cuzdani ne mk canta tasio onlar🤪
Baba anne
Annebaba gibi durmasin da
Kalbim paramparça şu an telefonun suçuydu halbuki.:)
Telefonlarımıza sahip çıkalım o zaman djdjkdjdkd
Üç kere okumadan göndere basmak yok artık.:)
Sen bi 10 kere oku derimm
Sende kırgınsın sanki:)
Sen öyle misin
Evet ta kendisi.
Anneme hediye edeyim jddjjdldkd
Beğenemedim
Hiç göründüğü gibi gelmedi rengi falan da :(
Hayır gayette genç işi
yoo cüzdan işte nasıl duracak başka
Hayır normal duruyor
İnstadan yeni gelen tayfadansin galiba :d
Evet biraz yaşlı işi knk
Yaşlı teyze cüzdanı bu.
Yoo güzel
hayır
Hayır
Ewet
hayır
Evey
Evet biraz
El kimin eli ise mük
Hayır gayet şık
Hayır, gayet iyi.
Biraz
eh biraz
Evet biraz
biraz öyle
40li yas yenge cuzdani
Durursa dursun
Evet
Birqz öyle
Yo güzel
Hayır
Evet kesinlikle
Evet öyle duruyor.
o tırnaklar varken her şey kötü duruyor ya
Bunun cüzdanla ne ilgisi var
cüzdanı değil her şeyi engelliyor çorba kaşığı parmaklar...
Bu tırnaklarım takip etmene dahi engel olmalıydı dimi?
profil fotonda tırnak yoktu :)
Anlıyorum sanırım gözlerinde problem var
hahah şimdi tekrar baktım.. varmış ilk bakışta ne kadar uzun olduğunu fark etmemişim...
çorba kaşığı takip etmem tabii ki..
Bye bye
Sorumu gördükten sonra takip etmen de ayrı bir ironi
takip etme makamına eremeden isteği geri çektim... sakinleş ve git o cüzdanı düşün hadi
Biraz
Hayır iyi bence
Bitık evet.
Yokk
Yok değil
Evet😅
Hayırr
bi tik
Birazcık 🫠
Evet.
Biraz
Kombine göre degisir