Moda & Stil Ne tarz bikini giyersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Brezilyan Normal Tanga Ultra seksi tanga 😅 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ne tarz bikini giyersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
hakankural11 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Tanıdık olmayan plajlarda tatilde vs brazillian giymesine izin veririm. Ama oturdumuz şehirde yakın yerlerde bikini :) 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Tanıdıkların yanındada tanga giyebilir aslında Yorumla hakankural11 1 yıl Hayır:) Yorumla
Meluy07 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Her tipten var. Ultra seksi olan mikro galiba bi tek o yok😅 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Mikro giyen var mı 😅 Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Tanga ve brazilian tarz kullanıyorum seviyorum klasik çok nadir yeni modellerden almadım hiç 5 2 Yorumla ffdark332 1 yıl Vücuduna güveniyorsun o zaman Yorumla Soran 1 yıl Tanga altına anal plug takar mısın Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. sana hangisi lazım aslan parçası OSMCCOCKDKQGAGQOQPQŞ 3 0 Yorumla
feliicienne Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl geniş bir bikini koleksiyonum var 8 3 Yorumla Soran 1 yıl En sevdiğin hangisi Yorumla feliicienne 1 yıl Brezilyan Yorumla Azgın_kızlar_nerede 1 yıl tanga olmalıydı Yorumla
haafizz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Utanmıyorsunuz bu resimleri buraya koymaya ne kadar günah haberin var mı yazık ya size 4 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka yaa saçmalama git işine gelmiş bide yorum yapıyorsun Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% 1 yıl Moda & Stil konusunda 541 cevap paylaştı. Eşim genel olarak tanga bikinileri tercih eder ve gayette hoş duruyor bence 2 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Şöyle 2 1 Yorumla SırrıYok 1 yıl sırtını öptürmenin değişik. bir yolu :) Yorumla
beyzabldn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Yani brazillian bikini her yerde giyilebilir yalnız tanga bikini belli başlı yerlerde giyilebiliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hiç giyilmese daha iyi Afrika kabilesinde onune bir tane yaprak koymuş gibi aynı. hayatta giymem anca mini elbise tarzı mayo. 2 1 Yorumla Alemdaralii 1 yıl www.tiktok.com/.../7349484286824762630🙈🤣 Yorumla
Yağmurrryılmazz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Tanga ve brezilya genelde 1 2 Yorumla Soran 1 yıl fantezi şeklinde altına anal plug takar mısın Yorumla Yağmurrryılmazz 1 yıl Hayır Yorumla
Sharp32 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Ben bikini değil tesettür mayo giyiyorum her yeri kapalı knk 1 0 Yorumla
CananCN06 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl tanga bıkını 4 2 Yorumla Soran 1 yıl Seksi olmak hoşunuza gider mi Yorumla SertBeyefendi 1 yıl O yaşta Yorumla
izmirlieda3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Dördünü de giyiyorum 3 1 Yorumla Soran 1 yıl En ateşli hangisi sizce Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Brezilyan tercih ederim. 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Seksi olmak hoşunuza gider mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Normal ve brezilan 6 5 Yorumla Soran 1 yıl Dikkat çekici olmak kızların hoşuna gider mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl O zaman tanga daha dikkat çekiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ceker tabi Yorumla Soran 1 yıl Onu neden olmasın tercih etmiyorsun Yorumla
_AYŞEN_ Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 97% 1 yıl Nolmal ve Brezilyan tercih ediyorum 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Tanga neden olmasın Yorumla
cuckold_erkeği Takip Et Xper 2 Yaş: 34 1 yıl Eşim yurt dışı tatilinde string ipkini giyiyor. İzmirde tanga 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Sen hangisini giyiyon 🤣 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Tanga denerdim 😅 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 765 cevap paylaştı. Hepsini giydim 4 1 Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl @kleopatra17 normali severim Yorumla
Ferahxy Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giydim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hangisi hoşuna gider Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. hiçbiri bence 0 0 Yorumla
begumnaz01 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Haşama 3 9 Yorumla Soran 1 yıl Kocan tanga giymeni istese peki Yorumla begumnaz01 1 yıl İsteyemez Yorumla Soran 1 yıl İkinize özel villa tutmuş adam. Kimse görmiyor sizi. Sana da tanga giy aşkım dese giymez misin Yorumla begumnaz01 1 yıl O kadar zengin biri beni bulmaz bulursada öyle olur Yorumla Soran 1 yıl Çok zengin olmaya gerek yok ki ya 🙃 Yorumla Soran 1 yıl Sende beni takip eder misin 🙃 Yorumla begumnaz01 1 yıl Cinsel yaşam olmasaydın ederdim ama o nasıl içerik Yorumla Soran 1 yıl Onlar meraktan insanların tepkisi için belki bi tanışsak güzel olabilir Yorumla Soran 1 yıl orada mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tanıdık olmayan plajlarda tatilde vs brazillian giymesine izin veririm. Ama oturdumuz şehirde yakın yerlerde bikini :)
Tanıdıkların yanındada tanga giyebilir aslında
Hayır:)
Her tipten var. Ultra seksi olan mikro galiba bi tek o yok😅
Mikro giyen var mı 😅
Tanga ve brazilian tarz kullanıyorum seviyorum klasik çok nadir yeni modellerden almadım hiç
Vücuduna güveniyorsun o zaman
Tanga altına anal plug takar mısın
sana hangisi lazım aslan parçası OSMCCOCKDKQGAGQOQPQŞ
geniş bir bikini koleksiyonum var
En sevdiğin hangisi
Brezilyan
tanga olmalıydı
Utanmıyorsunuz bu resimleri buraya koymaya ne kadar günah haberin var mı yazık ya size
Ne alaka yaa saçmalama git işine gelmiş bide yorum yapıyorsun
Eşim genel olarak tanga bikinileri tercih eder ve gayette hoş duruyor bence
Şöyle
sırtını öptürmenin değişik. bir yolu :)
Yani brazillian bikini her yerde giyilebilir yalnız tanga bikini belli başlı yerlerde giyilebiliyor
Hiç giyilmese daha iyi Afrika kabilesinde onune bir tane yaprak koymuş gibi aynı. hayatta giymem anca mini elbise tarzı mayo.
www.tiktok.com/.../7349484286824762630
🙈🤣
Tanga ve brezilya genelde
fantezi şeklinde altına anal plug takar mısın
Hayır
Ben bikini değil tesettür mayo giyiyorum her yeri kapalı knk
Tanga ve mikro bikini çok güzel oluyor kıvrımlı kadınlara
tanga bıkını
Seksi olmak hoşunuza gider mi
O yaşta
Dördünü de giyiyorum
En ateşli hangisi sizce
Brezilyan tercih ederim.
Seksi olmak hoşunuza gider mi
Normal ve brezilan
Dikkat çekici olmak kızların hoşuna gider mi
Evet
O zaman tanga daha dikkat çekiyor
Ceker tabi
Onu neden olmasın tercih etmiyorsun
Nolmal ve Brezilyan tercih ediyorum
Tanga neden olmasın
Eşim yurt dışı tatilinde string ipkini giyiyor. İzmirde tanga
Sen hangisini giyiyon 🤣
Tanga denerdim 😅
3 numara çok iyi
Bikini giyecek kadar..
Hepsini giydim
@kleopatra17 normali severim
Giymişken en seksi olanı tercih ederim.
Yorumları okumak için geldin
Cevabı görmek için normal dedim.
Brazilian
Brazilyan
Giydim
Hangisi hoşuna gider
Kız arkim brasilyan model giyiyo genelde
A C ve D
hiçbiri bence
Kadın olsam sonuncusunu denerdim
Tanga 🤣
Normal.
Haşama
Kocan tanga giymeni istese peki
İsteyemez
İkinize özel villa tutmuş adam. Kimse görmiyor sizi. Sana da tanga giy aşkım dese giymez misin
O kadar zengin biri beni bulmaz bulursada öyle olur
Çok zengin olmaya gerek yok ki ya 🙃
Sende beni takip eder misin 🙃
Cinsel yaşam olmasaydın ederdim ama o nasıl içerik
Onlar meraktan insanların tepkisi için belki bi tanışsak güzel olabilir
orada mısın
Bikini giymem