Moda & Stil Bu elbiseyi ailesinin yanında giymemin uygun olmayacağını söyledi. Bu elbise uygunsuz mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sevgilim böyle söyledi. Bu elbise ailesinin uygun bulacağı bir elbise ddgilmis. Bu elbiseyi ailesinin yanında giymemin uygun olmayacağını söyledi. Bu elbise uygunsuz mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hardbull1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bence ne alaka cok güzel bir elbise neden uygun degilmis ben bile merak ettim 0 0 Yorumla
korayodak Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% 1 yıl Bana göre kesinlikle değil ama herkesin ailesi farklı. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,5b cevap paylaştı. O aileden ve erkek arkadaşından uzak dur yoksa hayatı sana zindan eder. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Eh yani elbiseyi bilemem ama büyüklerin yaninda düzgün giyinmek gerek 1 0 Yorumla
SiyahLady Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Normal bence ileride hep kapalı giyinmeni isterler bence ayrıl 0 0 Yorumla
Selçuk-011 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Gayet hanımefendi gibisin şeyhlen mi berabersin bu ne dar kafalılık 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 412 cevap paylaştı. Düğme açılabilir filan diyedir belki 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 972 cevap paylaştı. bu da uygunsuzsa nolacak bilmiyorum 0 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 496 cevap paylaştı. Ailesi yobaz demek ki 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nie ailesi çok mu tutucu 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Abartmış bence 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aklın varsa ayrıl. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence ne alaka cok güzel bir elbise neden uygun degilmis ben bile merak ettim
Bana göre kesinlikle değil ama herkesin ailesi farklı.
O aileden ve erkek arkadaşından uzak dur yoksa hayatı sana zindan eder.
Eh yani elbiseyi bilemem ama büyüklerin yaninda düzgün giyinmek gerek
Ailesinin kültürünü falan bilemeyiz ama baya darmış
Az daha kısalt eteği göğüstende biraz daha aç o zaman uygun olur
Normal bence ileride hep kapalı giyinmeni isterler bence ayrıl
Gayet hanımefendi gibisin şeyhlen mi berabersin bu ne dar kafalılık
Baskici muhafazaksr aile. Sana zaten ters aslinda bu bir mesaj
Gayet güzel olmuş
gayet düzhgün hanım hanımcık elbise
Düğme açılabilir filan diyedir belki
Nor. mal bir elbise neyi varki
bu da uygunsuzsa nolacak bilmiyorum
Ne alaka be saçamlamasın