Özellikle tayt giyen kızların özel bölgesi belirgin bir hâl alıyor. Neden böyle giyiniyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zevkleri öyle istediği için.
Kendimi seksi buluyorum ve tahrik etmek hoş. Sadece bakiyosunuz ulaşamıyosunuz hoşuma gidiyo,😃
Özel bölgene öylece bakılması hoşuna mı gidiyor yani
Yo tayt değil de etek sort giyerim mini falan
Yine de bakılacak yer belli. Bu senin hoşuna mı gidiyor?
Beğenilmek, evet
Kaç kişi sana yürüdü acaba? Ya da kaç tane ciddi ilişkin oldu
Yuruyen cok, ciddi iliskim 1 kere oldu, 1 ay sürdü
Gerçekten çok ciddiymiş
En ciddisi ve uzun sureni oydu🤷🏻♀️
Tayt giyiyorum da üstüne uzun bir şeyle giyiyorum kısa bir şey giymiyorum
Uzun bir şey giyince manzara kapanıyor ve olması gereken de o zaten ama kısa giyenler manzarayı açık ediyor
Evet kısa giyilmesi hoş değil o yüzden. Uzun şık kazaklar oluyo bol onlarla kombinlediginde güzel duruyor öbür türlü müstehcen oluyor benim bile gözüm takılıyor maalesef ve diyorum bu kadınların kocası nasıl izin veriyor
Bekar olanlar da yapıyor bunu. Evli olanların kocası rahat düşünüyor demek ki. Bir kadın kendisini böyle açık edince benim de dikkatimi çekiyor normal olarak
Tayttan nefret ediyorum yok gibi
Daha rahat hissediyorum cokta guzel gorunuyorum kudur
Ne kudurucam bana ne
Hem rahat hissettiriyor hemde guzel gosteriyor daha ne olsun. Aynen sanane seni ilgilendiren bir durum yok.
Rahattır tamam ona bir şey demiyorum da adı üstüne hem özel bölge hem de teşhir ediyorsunuz
Diger karılara bakmak hosuna gidiyor ama demi 😡😡 karsindakine gelince kadınlıgını hissetmesin istiyorsun
Hayır ne alakası var? Benim zaten sevgilim yok. Anlamadığım şey özel bölgenizi meydana çıkarırcasına gösteren kıyafetler giyiyor olmanız.
Kendimi oyle rahat hissediyorum tayt giy anlarsin pantolondan daha rahat sussss ve otur aşşagı 😡😡
Biri sizi çıplak yakalasa anında önünü gizlersin ama bu nasıl bir çelişki
Yav kes sesini asil celiskili sizsiniz kapali kadinlarin yuzune bakmiyorsunuz ama cogunuz acikklarla sevgili oluyor
Hep diyorsunuz acik giyinmeyin kotudur haramdir vs. vs. Ama cogunuz aciklara hayran oluyor sevgili oluyor el ustunde tutuyor 😡😡
Açıklara bakmak onlardan etkilenmek nefsi bir arzu. İnsan nefsine kolay kolay hakim olamaz. Kapalı kadınlar da nefsine hakim olabildiği için öyle giyiniyor.
Işte o kadinlara da yazik unutuyorsunuz onlari. o yuzden nefret edilecek varlıklarsıniz.
Neden unutalım ki? Her erkek aynı değil. Şahsen ben öyle her tarafı açık kızları çok da beğenmiyorum. Müstakbel eşimin iyi giyimli olmasını tercih ederim
Seviyorum