Fiziği düzgün, karnı güzel bir kızın bu şekilde giyindiğini görürseniz ne düşünür veya ne hissedersiniz? Veya böyle giyinir misiniz?

Fiziği düzgün, karnı güzel bir kızın bu şekilde giyindiğini görürseniz ne düşünür veya ne hissedersiniz? Veya böyle giyinir misiniz?

Ya böyle gezen insanları anlamıyorum. Özenen varsa evde kocasının yanında giysin. Ne gerek var başkaların göbeğini veya hangi bi yeri görmesine. Hiç hoş bulmuyorum ilerde çocuğum böyle resimlerimi görse utanırım ve öyle giyinmesini de istemem. Herkes nasıl istiyorsa öyle giyinsin benim icin sorun yok ama erkeklerin bakıp durmasını ve obje gibi görmelerini istemem. Eski kafadayım bu konuda
Çıplaklığı itici buluyorum ve dahası tiksinti verici buluyorum. Bir kadını çırılçıplak görmek yerine, onu uzun bir elbise içinde görmeyi tercih ederim. Orasını burasını açınca ne Medeni oluyor kadın Ne de çekici... Koskoca bir mide bulandırıcı yaratık oluyor bana göre...
Sonuçta geysin, böyle düşünmen normal. Yani nikin bile öküz, yani erkek cinsiyetinde doğan ama sonradan erkekliği giderilmiş sığırlara öküz deniyor sonuçta.
Puhahaa
Yakalarsam sana GAYarim
Dikkat et düşme tuzagima
Yoksa kırbacı yersin 😛
Hım hım öküzz
Memeni yarım
.. yerim*
Cevap
27Cevap
bir şey düşünmem seven giyer.
Böyle giyinebilirim ama çok fazla jeans sevmiyorum ve o düğme de asla açık olmaz yani :)
Dar pantolon ve mavi pantolon sevmiyorum o yüzden giymem.
Böyle giyinmiyirum. Giyinenler içinde kendi tercihleri terim
abartmış özellikle pantolonun düğmelerini açması "düzülmek istiyorum dikin beni" der gibi olmuş.
normal bende akşam yemeğini biraz fazla kaçınca hep böyle geziyorum
Aşaği da yorum yazan sedefffinci yi seviyorum hemdeff çok seviyorum
Giyinmem (çünkü erkeğim). Giyinen hakkında da bir şey düşünmem, bana ne?
Asla böyle giyinmem keşke düğmesini kapatsaymis jshsisudid
Giyinmem sanki 2013ten kalma gibi duruyor giyen giysin umrumda değil
Evde karsimda giyinsin yaa. Disarda kiskanirim cok
Yaşanan yere göre değişir, burada gayet normal bi giyim mesela ama kötü duruyor.
Neresi lan orası Ibiza mı?
Böyle giyinmem giyinen hakkında da bir şey düşünmem kendi tercihi
Bu ne şimdi 🙄moda değil kesinlikle sadece saçmalık
giyinirimde nadir ben pantolon sevmiyorum ya mini etek ya da şort olcak o tarzda giyinmeyi severim
Böyle bi üstün altina bide etek giyenler oluyor msmdmdd mesela bu çiplaklik yani bazi şeyler eşine özel olmaki
Ayıp derim kadın dediğin hanım hanımcık olmalıdır..
“KADIN DEDİĞİN”
Kadınlar market reyonundaki topkek mi? Nasıl tek çeşit olması gerektiğini düşünebilirsin?
@Döneyildiz ya böyle dediğine bak karakteri beli neyse ağzımı açmicam böyle dediklerine bakma
@Sweetdreams1950 tabiki belli ediyo insan karakterini bir şekilde ama keşke böyle cahil saygısız insanların çenesini açma hakkı olmasa. Hayat o zaman hepimize daha kolay olacak
Lütfen bilginin olmadığı konularda fikrin de olmasın. Cahilliğin insanlara zarar veriyor. Ayrıca kadınlar da lolipop olmadığı için açık kapalı fark etmiyor.
daha cesur gıyınenlerı gördüm
seksı oluyorlar kendılerıne guvenıyorlar
ama ben de bakınca görünce şey oluyorum tabı bakar bakmaz orası ayrrııı
Çok kötü bence aranıyor gibi cropu severim ama burada her şey ortada ayrıca bu kizin göbeği var
Pantolonun önünü açıp gezmeyi mi diyorsun
Bir düşünce oluşmuyor insan görünce. Giysin
Ne var gayet normal, saçmalamayın
bence de
Herkesim kendi fikri bir şey demem müslüman olduğum için kafamı çeviririm yargılamam
Pantolon modeli kötü duruyor ya
giyinieim fizigim iyi olsa
Yeni traş ettim bak der gibi pantolonu açmış.
Yazık düğmesi kopmuş kumaş yetmemiş derim:)
Kimsenin giyimine karışma gibi bir lüxümüz yok.
İştah uyandırabilir ruh halime göre
Modası geçti bunların
hem güzel hem özgüvenli derdim
Giyinmem giyeni de sevmem gıcık bir giyim
Karim böyle giyinsin sirtimda tasirim
Giyinmem giyen de ilgilendirmez
Aksine hosuma gider açıkçası acik giyenen kadinim olmasını seviyorum
Pantalon modeli ciddi manada kötü
Sıkıntılı bir tip, uzak dururum
giyinirim
Pantolon çok demode şort crop daha guzel
Çok yakışır bence