Moda & Stil Bu elbise tatil yöresine gider mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Güzel mi Güncellemeler1 yıl Marmaris Bu elbise tatil yöresine gider mi? Cevapla Tatil Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
PikachuİsHere Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bence daha salaş bişey bak tatil yöresinde hava nemli olacağı için yapışabilir bu rahat ettirmez ama onun dışında güzel 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya hiç düşünmedim o açıdan da gece giyerim Yorumla
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Gider la ayrıca kafana keşke çilek koysaydin mskxmskx 3 0 Yorumla
Alevnaznazlı Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Evet çok hoş elbise bayıldım rengine sen begenmiyormusun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Arkadasm basit dedi Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Neye göre basit dedi mesela kime göre neresi basit mesela sorsaydib Yorumla Soran 1 yıl Gecelik gbi dedi Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Abartmış biliyorsun şu an rwngi çok hoş sizede uymuş vcudnuza mesela abartı yok siz begenmedinizmi Yorumla Soran 1 yıl Beğendim aldım:) Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Süper sevindim iyi giymeler tadini cikar Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 540 cevap paylaştı. gider canım bel biraz kalın ama hoşsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu bel mi kalın ha ha Yorumla __PATRON__ 1 yıl erkekte üçgen vücut kadında kum saati o bağlamda senin yapın düz canım güzel olmaya güzel o ayrı Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tatil yöresi ne ya köylümüsün sen? 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Bence sen bi araştır Yorumla
Hardbull1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Marmarisde daha acik giyine bilirsin 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Giyilir. Fiziğin de çok iyi. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Gayet güzel bir renk 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. normal tatilliik elbise 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 700 cevap paylaştı. Marmariste don sütyen de gezersin 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl normal bir kıyafet bence acık abartı değil. 0 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl tatilde bol rahat giyinmesi taraftarıyım 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu Günlük olarak da giyen çok kişi var 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Gayet güzel bir sıkıntısı yok. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 880 cevap paylaştı. bence yakışmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Karnını içeri çekmeyi bırak, yan profilden çek 😉 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Çekmedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hep öyle derler 🤫 Yorumla Soran 1 yıl Kimseyi tanımıyorum neden yalan söyleyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Foto gerçekte seninse tanımana gerek yok. Kötü yorum alıp üzülmek istemez insan. Haksız mıyım? Yorumla Soran 1 yıl Ha ha kendime aşığıyım kim ne yorum yapmış peh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kadar diyorsun yani.. 👏👏👏👌 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Güzel bi elbise ne bunun fiyatı peki? 0 10 Yorumla Soran 1 yıl 400 Cevap sahibi 1 yıl Ee uygunmuş. Aldın mı Soran 1 yıl Aldım tabi indirimdeydi:D Cevap sahibi 1 yıl Alamadım deseydin ben hediye edecektim sana 😀😀 Soran 1 yıl Sen kimsin? Cevap sahibi 1 yıl Öylesine biri. Soran 1 yıl E ne alaka sen niye hediye ediyorsun Soran 1 yıl Tanımıyorm etmiyorum Cevap sahibi 1 yıl İçimden geldiği için Cevap sahibi 1 yıl Bi de elbiseyi beğendim ondan.
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 575 cevap paylaştı. Gayet güzel 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 455 cevap paylaştı. Gider. 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı. gıder 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 445 cevap paylaştı. Evet gider 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 412 cevap paylaştı. fazla kapalı 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 1 yıl Moda & Stil konusunda 881 cevap paylaştı. Yakışır ve gider. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Bence daha salaş bişey bak tatil yöresinde hava nemli olacağı için yapışabilir bu rahat ettirmez ama onun dışında güzel
Ya hiç düşünmedim o açıdan da gece giyerim
Gider la ayrıca kafana keşke çilek koysaydin mskxmskx
Evet çok hoş elbise bayıldım rengine sen begenmiyormusun
Arkadasm basit dedi
Neye göre basit dedi mesela kime göre neresi basit mesela sorsaydib
Gecelik gbi dedi
Abartmış biliyorsun şu an rwngi çok hoş sizede uymuş vcudnuza mesela abartı yok siz begenmedinizmi
Beğendim aldım:)
Süper sevindim iyi giymeler tadini cikar
evet çok hoşşş balkabağı haahha
gider canım bel biraz kalın ama hoşsun
Bu bel mi kalın ha ha
erkekte üçgen vücut kadında kum saati o bağlamda senin yapın düz canım güzel olmaya güzel o ayrı
Tatil yöresi ne ya köylümüsün sen?
Bence sen bi araştır
Marmarisde daha acik giyine bilirsin
Giyilir. Fiziğin de çok iyi.
Gayet güzel bir renk
Gider rahat rahat
normal tatilliik elbise
Marmariste don sütyen de gezersin
normal bir kıyafet bence acık abartı değil.
harıka canım cabuk gıy :D
Tam yeri guzel
tatilde bol rahat giyinmesi taraftarıyım
Güzel hanımefendi yakışmış
Bunu Günlük olarak da giyen çok kişi var
Gayet güzel bir sıkıntısı yok.
bence yakışmış
Gider gider dert etme
güzel renk ye guzelll
Karnını içeri çekmeyi bırak, yan profilden çek 😉
Çekmedim
Hep öyle derler 🤫
Kimseyi tanımıyorum neden yalan söyleyim
Foto gerçekte seninse tanımana gerek yok. Kötü yorum alıp üzülmek istemez insan. Haksız mıyım?
Ha ha kendime aşığıyım kim ne yorum yapmış peh
O kadar diyorsun yani.. 👏👏👏👌
Selam bal kabağı tanesi çok güzelsin
Ha ha
Güzel bi elbise ne bunun fiyatı peki?
400
Ee uygunmuş. Aldın mı
Aldım tabi indirimdeydi:D
Alamadım deseydin ben hediye edecektim sana 😀😀
Sen kimsin?
Öylesine biri.
E ne alaka sen niye hediye ediyorsun