Moda & Stil Kaliteli giyim güzelliği kusursuz laştıra bilir mi ? Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İpek saten kadınları inanılmaz yapabiliyor Güncellemeler1 yıl Bence kalite kaliteyi getiriyor Kaliteli giyim güzelliği kusursuz laştıra bilir mi ? Cevapla Kadın Soruları Satış Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Kusursuz yapmaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Önce doğru yazmayı öğrenmelisiniz kusursuzlaştırabilir mi? Olacakti tek kelimeyi 5e bölmekte neyin nesi Türkçemizi katletmeyelim lütfen🦊 1 8 Yorumla Boğaalfa 1 yıl Sanada burada yazık oluyor hocam kusura bakma imla dersini atlamışız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kitap yazmıyoruz imla kurallarina dikkat edelim ama sizin yaptiginiz yazim yanlışı biraz abartı olmuş Yorumla Boğaalfa 1 yıl Yanlışlarımı severim ben ne yapmışsam doğru odur hocam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eyvallah Yorumla Boğaalfa 1 yıl 🙏 Yorumla bfbfatih 1 yıl TDK yaz bak nasıl yazılıyor Yorumla Boğaalfa 1 yıl @bfbfatih ömrüm yetmez uğraşmam Yorumla bfbfatih 1 yıl Herkesin kararına saygılıyım Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 375 cevap paylaştı. hayır güzellik kıyafet ile kusursuzlaştırılamaz çünkü güzellik tek başına her şeye yeter 1 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 489 cevap paylaştı. Yok satıyorum bunlardan inanılmaz satılıyor 1 0 Yorumla
marshall0098 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hayir güzel olsan çuval da gitsen yakışır 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Aura meselesi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kusursuz yapmaz
Önce doğru yazmayı öğrenmelisiniz kusursuzlaştırabilir mi? Olacakti tek kelimeyi 5e bölmekte neyin nesi Türkçemizi katletmeyelim lütfen🦊
Sanada burada yazık oluyor hocam kusura bakma imla dersini atlamışız
Kitap yazmıyoruz imla kurallarina dikkat edelim ama sizin yaptiginiz yazim yanlışı biraz abartı olmuş
Yanlışlarımı severim ben ne yapmışsam doğru odur hocam
Eyvallah
🙏
TDK yaz bak nasıl yazılıyor
@bfbfatih ömrüm yetmez uğraşmam
Herkesin kararına saygılıyım
hayır güzellik kıyafet ile kusursuzlaştırılamaz çünkü güzellik tek başına her şeye yeter
Yok satıyorum bunlardan inanılmaz satılıyor
Hayir güzel olsan çuval da gitsen yakışır
Aura meselesi