https://youtu.be/DXcIqMZXTc0?si=J60yItLHBdadO3ov
Almora - İyiler Siyah Giyer
Benim de sevdiğim renk siyah🤘🏻🤘🏻
Almora - İyiler Siyah Giyer
Benim de sevdiğim renk siyah🤘🏻🤘🏻
Açık renkler kırmızı beyaz yeşil mavi pembe mor arada siyah açık gri tercihim renkli giyimi severim
Ben de renkli seviyorum ama esas rengim siyahtır. Kışın özellikle. Yazın renkli giyiniyorum ama o lise zamanlarımda ilk sahne almaya başladığım yıllarda yaz kış demeden siyah giyerdim
Siyahı çok erkek sever hanımlarında sevdikleri renk arasında başda bana iç karaltıcı gelir işte çare yoksa kullanırım.
Renkli giyim iç açar hele de sizn gibi sanatçılarda elbetde cırlak pembe mor karışdırb tuhaf renk kombini kast etmiyorum ama izleyici sanatçıya bakanda gözü de hoş olsun ister
Yinede akıl verib iş öğretmek gibi olmasın diye Renkler ve Zevkler tartışılmaz diyorum 😉
Benim icra ettiğim müzikte genellikle siyah giyilir hatta dinlemeye gelenler de genellikle öyledir
Evet rock ve metal
Teşekkürler stüdyoda kendi aramızda eğlenmek için çalıyorum ben artık zaten. Sahne hayatını bıraktım çok nadiren çıkıyorum
Teşekkürler ☺️🙏🏻
Güzel ses kaydın için teşekkürler sesin de güzelmiş
Cevap
4Cevap
Siyah renk severim.
Ben de siyah severim ama yazın gri de katıyorum araya kırmızı da bu ikisiyle iyi kombinleniyor. 🖤❤️🩶
Evet siyah ve gri her renkle uyumlu
Siyah ve beyaz
Aynen başkan yazın sıcaktan korunmak için ben de beyaz veya açık renkli tişörtler giyiyorum artık. Bu sıcakta bayılır insan siyahla
Yazın da siyaha alışığım
Pantolon siyah ama tişört değişik giyiyorum
Siyaha ne giysen uyuyor
Yeşil pembe taba kırmızı mavi mor siyah
Güzel renkler
Mor tonları
Kırmızı pembe sarı mavi
Yeşil pembe taba
Siyah mavi gri
Lacivert.
Pembe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?