Açık giyindiğim zaman bakışlardan çok rahatsız oluyorum beni düşleyerek bir şey yapmaları aşırı rahatsız edici bu yüzden tesettür bana mantıklı gelmeye başladı? Hani en azından bacaklarıma bakıp veya göğüslerime bakıp tahrik olamazlar diye düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBazen tüm erkekler sapık diye kızıyorum ama siz yapıyorsunuz bunu. Erkekler bakar mı diye tesettüre giriyorum dersen, tesettürlü olmayanlara bakma hakkını vermiş oluyorsun onlara.
Senin bedenini kapatman değil, onların insan olup gözlerini kapatmayı öğrenmesi gerekiyor.
Şort atlet giyiyor diye hiç bir erkek bizi tahrik etmiyorsa, saçın açık diye onlarında tahrik olmaması gerekiyor.
21 Yorumla
Soran1 yılbak ben çok inançlı biri değilim sadece erkeklerin bakışlarından çok rahatsız olmaya başladım evet gözlerini kapatmayı öğrenmesi gerekiyor ama öğrenmiyorlar bakıyorlar ne bikini giyebiliyorum ne şort ne mayo bakıyorlar anladın mı bu yüzden bende çözüm arıyorum kapansam yine aynı mı olacak?
En İyi Cevaplar
Tamam oralara bakmayacaklar senden etkilenmeyecekler.. Peki karşıdakini nasıl etkilemeyi düşünüyorsun... Yürürken karşıdan gelen biri senden nasıl etkilenmeli... Dikkatini bile çekmezsin gelip geçer... Kadın istenir, arzulanır. İstenmeyen kadına erkekler bacım diye bakar.. Anca tanıştıp konuştuğunuz birini konuşarak etkileme şansı kalır size.. Fakat dikkat edin TANIŞIP dedim.. Tanışamadıktan sonra bu nasıl olacak ki? Sizin tercihiniz bence kapanmak yerine açık giyinmeyin.
08 Yorumla
Soran1 yılkış ayındayız üzerimde bol bir kazak altımda bol bir pantolon vardı sahile gitmiştim kuzenimle oturuyordum karşımda bir bankta oturan 30lu yaşlarında ki adam bana sürekli bakıp durdu benden bir işaret bekliyordu resmen tam 30 dakika bakıp bakıp durdu? yüzümden etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum yüzüm çok güzel çünkü saçlarımda öyle o sebeple bence kapansam ya da peçe falan giysem kurtulacam bunlardan
- 1 yıl
Bakın size yapılan bu davranışlar sizi mutsuz ediyor anlıyorum. Ama görmediğiniz şey ise şu..
Bazen bu yaşadığınız şeyin başınıza gelmemesi için bulduğunuz çözümler sizi daha mutsuz edebilir.. Ve siz şu an o yoldasınız.. Kaçmakta bulduğunuz çare sizi daha mutsuz edecek. şu an onu göremiyorsunuz... Asıl çözüm ise insanların size bunu yapmasını engellemek değil.. Bu sizi neden mutsuz ettiğini sebebini bulmakta.. Neden bu haraket olunca kötü hissediyorsunuz onu kendi içinizde çözmekte.. Kapanmak çözüm değil, kapandınız aynıı tepkiyi aldığınızda ne olacak? çözümünüz işe yaramayacak.. Ozaman gelin beni neden rahatsız ediyor bu , bu düşüncemi nasıl değiştiririme bakalım :))
Soran1 yılbacaklarıma bakmaları rahatsız ediyor neden rahatsız ediyor çünkü pis pis bakıyorlar hoşuma mı gitsin yani bu durum
- 1 yıl
Birde şöyle bakalım.. karşıdaki size bakıyor baktığında siz karşıdakinin içinden pis şeyler geçirdiğini düşünüyorsunuz. İşte bu sizi rahatsız eden.. Peki gerçekten de içinden pis şeyler geçiyor mu o kişinin.. Belkide geçmiyor? Bazen karşındakini süzmek cinsel amaçla yapılmaz. Düşünce şeklinizi bu yönde değiştirirseniz mutlu olursunuz.. kendinizi mutsuz eden olumsuz düşünmeniz.. Kendimden örnek vereyim bir erkek olarak yolda çok seksaper açık giyinen biri gördüğmde sizin dediğiniz gibi görür ve öyle içimden geçer.. Ama sizin yukarıda bahsettiğiniz gibi bir kıyafetle birini gördüğümde bakıp ne kadar zarif, yüzünün güzelliğide vucuduna uyuyor derim..
Her bakan uFF demez, diyene denk geldiğiniz için üzgünüm ama hepsi böyle değil..
Soran1 yılşort giyiyorum otobüse binince herkes suphanallah bacaklarıma bakıyorum kusura bakmayın bir erkek bacağımı beğendiği için bakıyorsa ben iyi şeyler düşünmem yüzüme baksa neyse neden orama burama bakıyor başka ne düşünecek senin göğüslerine bakan bi adam ne düşünebilir
Soran1 yıltamam kardeşim sorun bizde bizim bacaklarımıza goguslerimize bakan her erkek sapık değil sadece öyle bakıyorlar tamam kusura bakma hangi erkegin gözü oraya gidiyorsa bakıyorsa niyet bellidir konu kapanmıştır yüzüme bakmak yerine sen niye goguslerime bacaklarıma bakıyon? öyle baktın aynen dmwkkdkd
bakmaz, eğri oturalım doğru konuşalım, eğer çok açık giyim veya dekolte varsa illa ki düşlemeye çalışmasa bile eğer hoşuna gittiyse aklına gelebilir o işi yaparken ama kapalı giyinince ki tesettür olmasına gerek yok, dekolte dışı bir giyimden bahsediyorum, beyin bunu düşleyecek bir şey olarak kodlamaz.
p. s. ama bazı insanlar için açık kapalı farketmeyebilir, bunu da demiş olalım.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
60Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,1b cevap paylaştı.
u 1 yılBen sevdiğim kadının kapalı açık olmasına bakmam.
01 Yorumla
Soran1 yılkonu bu değil
Bakacak olan her şeye bakar, etkilenmek isteyen damacana şişeden bile etkilenir, günümüzde örnekleri var. Fazla kasmayın o yüzden.
11 Yorumla
Soran1 yılbu konu bazen kafamı çok karışmıyor neden allah emretmiş diyorum sonra mantıklı geliyor sanki cidden açık giyinince çok bakıyorlar ve rahatsız oluyorum ne bikini giyebiliyoruz ne mayo ne şort ya kalçama ya bacaklarıma ya da göğüslerime bakıyorlar bu yüzden kapalı kıyafetler giysem sanki bu kadar bakan olmaz diye düşünüyorum çünkü erkekleri tahrik eden seyleri hepimiz biliyoruz
- Moda & Stil konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılkapalılarda cins cins eğer tam kurana sünnete uygun tesettürse ona bakmıyoruz çünkü baksanda bir şey göremiyorsun gençmi yaşlımı onu bile anlamıyorsun.
00 Yorumla
1 yılDar değil ise bakmazlar birde cazibe için kullanmıyorsan tesettürlü ama öyle bir şey ki açığı bırakıp ona bakmaya başlıyor lar
02 Yorumla
Soran1 yılya samimi soruyorum kafam çok karışık benim bol usulüne uygun tesettur ile kapansak neremize bakiyorlar ki
- 1 yıl
TM o zaman bakmaz lar rahat ol
1 yılTesettürün ne olduğunu bilmeden kapanırsan tekrar açılırsın radikal kararlar yerine dekoltesiz daha az açık giyin sonra araştır tesettüre öyle gir
20 YorumlaÜlkemizde millet damacana s…. Sen neden bahsediyosun bacım 😂
14 Yorumla
Soran1 yıldoğru diyorsun ama en çok hangisine bakarlar bunu düşün
Soran1 yılama ben suri Afgan demedim
1 yılErkekleri cinsel anlamda uyarıcı şekilde giyyinikmediği sürece öyle bişey olmaz
017 Yorumla
Soran1 yılyorumlar pek öyle demiyor ama
- 1 yıl
Sapıkları konu dışı tutmak lazım. Sonuçta bu ülkede damacanaya tecavüz edenler oldu
Soran1 yılkonu dışı edemem sonuçta varlar ve bakışları rahatsız ediyor ayrıca şortlu bir kadına bakan erkekler sapık değil mi?
- 1 yıl
Kusura bakma ama değil.
Soran1 yılhadi ordan ya değilmiş baya da sapıksınız ben şort giydim diye pis pis bakmak zorunda değilsiniz zaten birini verdim polise meydan dayağınıda yedi utanmıyor musun gencecik kıza sulanmaya diye ohhh eylülde duruşma var sapık olarak yargılanacak
- 1 yıl
Aferin sana. Biliyo musun çok cahilsiniz
Soran1 yılsende sapıksın
Soran1 yılsen gel şehvetle benim bacaklarıma bak sonra ben sapık değilim de seni var ya burada ağzını burnunu kırar bizim halk sonra polise teslim eder polis bile sen sıkma canını bacım biz onu halletcez dediler ülkemin polisinden allah razı olsun
- 1 yıl
Ne diyosun kızım sen. Kendine gelir misin. Sen kimsin de benimle böyle konuşuyosun. İyice kendini bişey sanmaya başladın. Yeter sus ve hayatına dön
Soran1 yılkonuşurum çünkü potansiyel tacizcisin yazdığın şeylere bak ya şort giyen kadınlara bakan erkekler sapık değil mi?
kusura bakma ama değil
sapıksın..
ve umarım bir kıza bakarken seni videoya alırda şikayet eder benim gibi susmaz umarım terbiyesiz herif- 1 yıl
Ne desem o boş beynin anlamaz zaten. Biraz büyü belki anlarsın
Soran1 yılhak hukukta mı boş? polislerde boş o zaman?
hadi ben yanlış düşünüyorum koskoca hakimde mi yanlış düşünüyor peki?
Soran1 yılbir kadının bacaklarına bakma taciz bunu bilmiyorsan sende problem var
- 1 yıl
Sen git biraz erkeğin ve kadının yaratılışını doğadını araştır. ALLAH boşuna demiyor kadınlara örtünün diye. Eğer biraz kafan varsa ve müslüman isen belki akledersin. Sen benim kalemim değilsin. Seviyendeki insanlarla tartış
- 1 yıl
Sana son kez şunu söyleyim. İnşallah evlenince kocam benle ilgilenmiyo diye ağlarsın burada. Belki o zamam anlarsın
Soran1 yılseninde anan bacın var ileride belki kızın olacak o zaman ne yapacaksın? kapanmak istemezse napacaksın? zorla mı kapatacaksın? senin inadına şort giyerse napacaksın? o zaman kızının bacaklarına baktıklarında bunları diyebilecek misin?
- 1 yıl
Hiç anlamıyosun ya da anlamak istemiyosun. Ben diyeceğimi dedim. İyi günler
1 yılKapanacaksan allah rızası için kapat erkekler şöyle olur mu böyle olur mu diye değil
02 Yorumla
Soran1 yılmüslüman değilim
- 1 yıl
Kapan o zaman ne diyim sen bilirsin
1 yılKapalıyken de düşleyebilirler. Hem de daha ileri seviyelerde
05 Yorumla
Soran1 yılama bu nasıl olabiliyor lütfen anlatın bana ferace giymiş bir kadın bosbol dikkat çekmeyen bir renkte giymiş hatta yüzüde gözükmüyor yinede bakıyorlar mı
- 1 yıl
Başkalarının düşüncelerini engelleyemezsin ki. Her zaman her şeyden tahrik olan biri olacaktır. Ayaktan, kokudan, sesten bile tahrik olan var. Bunu başka bir şeye uyarlayalım. Mesela birisi "Beni herkes iyi bilsin istiyorum" dese bunu başarabilir mi? hayır elbette birileri ona kötü diyecektir.
Ayrıca bir şeyde ne kadar uçlara gidersen o kadar tam tersi etki yaratırsın. Mesela Rahibeler hiçbir yeri görünmüyordu, erkeklerin yanında bile bulunmuyorlardı ama şu an p*rno kategorisi olmuş durumdalar. Bazı insanlar bunun fetişini ortaya çıkartmış
Soran1 yılanladım kafam karışık zaten benimde çokta inançlı olduğum söylenemez ama çözüm arıyorum bende işte açıklara daha çok bakmazlar mı ama hani şöyle sağda bikinili varken gider haşemo giymiş birine bakar mısın?
ya da bir yanında bol ferace giymiş yüzünde örtü var diger yanında crop ve mini etek giyen var hangisine bakarsın? ya da hangisine bakarlar- 1 yıl
İnan dekoltesiz sıradan bir elbise giyene en az bakarlar. Ne kadar uçlara gidersen o kadar dikkat çekersin
Soran1 yılanladım
1 yılErkeklerin büyük bir kısmı kapalı kadınlar ile o tarz hayal kurmaz. Keşke tüm kadınlar kapalı olsa.
02 Yorumla
Soran1 yılburadaki erkeklerin yorumlarını okumanı tavsiye ederim lakin hiçte dediğin gibi değil :d
- 1 yıl
Erkekler görselliğe daha çok önem verir. Ayrıca bir kadınla evlilik hayali kurmak ayrı, fantezi kurmak ayrı.
1 yılBunun açık kapalı olmakla alakası yok aura ile alakası var, güzel kadın çarşaf bile giyse bakiyorlar
03 Yorumla
Soran1 yılkadın çarşaf giymişse güzel olup olmadığını nasıl biliyorlar
- 1 yıl
Çarşaf yüzünü ve aurani ortmuyor cjnku
Soran1 yılpeçe giydiğinde yüz örtüsü olanlar mevcut onlardan bahsetmiştim ben
Her türlü bakıyorlar ama yinede kapalı olunca daha az bakarlar
05 Yorumla
Soran1 yıldaha az bakmaları daha iyi değil mi peki? çünkü cidden bugün şort giydim otobüse bindim herkes sanki bacaklarıma bakıyor gibiydi aşırı rahatsız oldum bazen sırf bu yüzden kapanmak istiyorum ne bacak ne kol ne gogus ne kalça bosbol giyincem
Soran1 yılbilmiyorum kafam karışık
- 1 yıl
Bence aç dunyamiz guzellessin
Moda & Stil konusunda 675 cevap paylaştı. bakariz yine seni dusunerek biseyler yapariz yani
00 YorumlaBu coğrafyada damacana skiliyor eşşek skiliyor. Sen ne anlatıyosun awb.
00 Yorumla
1 yılbunun giyim ile alakası yok bence. bakan her türlü bakar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİnsanlar bana da bakıyor, galiba yakışıklı olduğum için çok fazla rahatsız oluyorum
09 Yorumla
Soran1 yılama onlar beğendikleri için bakıyor yani c*nsel anlamda bakmıyordur
erkekler şehvetle bakıyor kanka bu rahatsız edici
Cevap sahibi1 yılEmin ol bazıları cinsel gözle bakıyor. Özellikle gayler ve dik dik bakan kadınlar
Soran1 yılmuhtemelen vücudun güzel ve üzerine yapışan şeyler giyiyorsun shshs
Cevap sahibi1 yılHayır kesinlikle giymiyorum,
Ancak denizdeyken ben de 16 yaşımdayken 30 yaşlarında bir adam beni taciz etmişti balışları ve sözleriyle
Unutamıyorum
Soran1 yılsapıklar yaa
Cevap sahibi1 yılBence bir kadın, dışarı çıkarken Kuranın da söylediği gibi
Göğsünü örtüp uzun elbise giymeli
Bu mütevazi bir giyim bence
Soran1 yılerkeklerin yorumlarını okumanı tavsiye ederim
Cevap sahibi1 yılUmrumda ve umrumda olmamalı
Çarşafa giysen de bakarlar hatta fantezi yaparlar
Soran1 yılumrumda olur umrumda olduğum içinde zaten sesimi çıkarıyorum böyle durumlarda
1 yılherkesin düşlerinden olmak mı tek kişinin düşü olmak mı
hımm iyi bir bakış açısı olabilir
ama kapanıpta bir çok nane yiyende var bak KS'ye görürsün :D02 Yorumla
Soran1 yılsen soruyu anlamamışsın
- 1 yıl
ok
Gizli Üye(30-35)1 yılBunun için kapaniyosan kapanma dekolte giyme ya da bacaklarını açık giyme o şekilde devam et
02 Yorumla
Soran1 yılyine bakıyorlar ama
Cevap sahibi1 yılKapalilarada bakiyolar bakmaları için dışarı cikmiyacaksin
1 yılAbla bakacak olan her türlü bakiyor sen başka insanlar için değil kendin için kapanmalisin. İleriye doğru hani pişman da olabilirsin belki dee yani erkek bu her şekilde her türlü bakıyorlar.
01 Yorumla
Soran1 yıltatlım ben çok inançlı biri değilim benim amacım bana bakışlarından rahatsız olmam ferace giysem neyime bakacaklar söyler misin
Gizli Üye(25-29)1 yılKapalı olup da çok dar giyip memelerin Kalçan belli olursa o zaman da bakarlar
04 Yorumla
Soran1 yıltesettür değil ki bu zaten tesettür bol giyinmek ve dikkat çekmeyen renkler tercih etmek ferace mesela çok güzel
Cevap sahibi1 yılTesettür giysen iyi olur ama
Soran1 yılyine bakacaklarsa bi anlamı yok
Cevap sahibi1 yılBaksalar ne olacak bir şey göremeyecekler
Gizli Üye(25-29)1 yılEşek s*kilen bi ülkede yaşıyoruz. Çarşaf giysen de bakarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖyle sahan çok bakıyor içinde nasıl birisi var acaba gibisinden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSüslüman kapalılara zaten bakılıyor sormana gerek yok😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ferace git emin ol çok hoşlar ve her yerini gizliyor
011 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@shakiray ben sana şunu söylim. Ben sokakta öyle ferwceli görünce hayran kalıyorum mutlu oluyorum. Keşke herkes bu bilinçte olsa diyorum
Cevap sahibi1 yıl@shakiray ne güzelsin sen ya. Maşallah ☺️. Mutlu oldum böyle düşünmene gerçekten ve inan bana dediğinde haklısın
Cevap sahibi1 yıl@shakiray rica ederim. Sen kalbini böyle temiz tut güzel yürekli ol emin ol Rabbim nasibini sana her türlü gönderir
Cevap sahibi1 yıl@shakiray sana istek atabilir miyim 🙂
Bakımlıysa bakar. Ben ayrım yapmıyorum. Önemli olan kendini geliştirmiş güzel ve iyi kalpli olması
020 Yorumla
Soran1 yılo anlamda sormadım bakış atar mı anlamanında
Soran1 yılyüzümü kapatsam bakmazsın
Soran1 yılsen hastasın bence daha soruyu bile anlamamışsın
Soran1 yılpeçe giymiş bi kadının tam olarak neresine bakıyorsunuz?
Soran1 yılsenin bu kuyruk acın niye?
Soran1 yılerkeklerin yorumlarını okur musun? peçeli kadınlara bile ne diyorlar😅😅
Soran1 yılya sanırım senin okuduğunu anlamanda problemin var kendi agzinla erkekler kadınlara bakar buna engel olamazsın diyorsun sonra niye bakacak diyorsun
Soran1 yıltamam sen erkeklerin yorumlarını oku nerden baksa 60 kişi yorum yaptı erkeklerden oku tek tek
Soran1 yılerkeklerin çoğu peçede giysen bakarız hediye paketi gibi içini merak ederiz diyorlar
fantezi olarak sevende çok
kızların yarısıda ne giyersen giy bakarlar diyorlar
Soran1 yılkardeşim ben anlamam sonuç olarak yine bakışlara maruz kalıyor muyuz? kalıyoruz ha bir defa bakmış ha 2 defa o düşünceler erkeğin beyninden geçerek bana bakıyor mu bakıyor konu kapandı
1 yılbu seferde cinsel arzularını ve iç giyimini merak ederiz
00 Yorumla
1 yılZamanında çok izletmişsin zararın neresinden dönsen kardır
00 YorumlaHayal kırıklığı yaşarsın
04 Yorumla
Soran1 yılniye
Soran1 yılferace giymeyi düşünüyorum
1 yılBakan kapalıya da bakıyor merak etme
02 Yorumla
Soran1 yılneresine bakıyor
- 1 yıl
Erkek genel olarak kadının fiziğine bakar. Kalçalar memeler sonra yüz güzelliğine bakar
1 yılKapalıya da bakıyorlar. O düşünceyle kapanma hiç.
02 Yorumla
Soran1 yılnereme bakacaklar? ferace giysem mesela yüzümüde kapatsam neyime bakıyorlar meme yok bacak yok neye bakiyorlar
- 1 yıl
Kadın vücudunu bu kadar metaforlaştırmaya gerək yok. Bakan herif herkese bakar.
1 yılBiz öyle. bir mahlukuzki bakariz
05 Yorumla
Soran1 yılabi tamamda hiçbir şey belli değil gözükmüyor dikkat çekmiyor neye bakıyorsunuz?
- 1 yıl
Görünenler var sende görünmüyordur abisi
Soran1 yıltamam ben o yüzden bol ve dikkat cekmeyen bir sekilde giyinsem yine mi
- 1 yıl
Yok edebinde giyinene bakmayız ama. kapali olupta göğüsler armut gibi kalça karpuz gibi ortada olanlara bakiliyor
Soran1 yılbu iş edebiyle giyinmekle alakalı değil sen olayı yanlış anlamışsın
- Moda & Stil konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılHer türlü bakarlar her şeye
01 Yorumla
Soran1 yıltamamda bol ve kapalı dikkat çekmeyen bir renkte giyinmiş bir kadının neresine bakacaklar?
Moda & Stil konusunda 508 cevap paylaştı. Bakan erkek kapalıya da bakar
06 Yorumla
Soran1 yıltamamda neresine bakacak? kıyafetler bol ve kapalı
Soran1 yılkafam çok karışık biliyor musun ben açık bir insanım çokta dini inançlı biri değilim ama bazen diyorum ki tesettur mantıklı mı acaba diyorum çünkü şort giydiğim zaman çok fazla bakışa maruz kalıyorum ama bol bir pantolon giysem neyime bakacaklar ki bol bir bluz giysem nereme bakacaklar ama crop giydiğinde bastan aşağı süzüyorlar sanki mesela bikini giyince çok bakiyorlar bu yuzden haşema giyesim geliyor
Soran1 yılya orası öyle ama kapalı insanın neresine bakacaklar bide o kadar çok bakan olacağını düşünmüyorum açık varken sence bana mı bakarlar
1 yılKapandığında daha çok bakarlar 🤣
00 Yorumla
1 yılkapalı kadınlara hayranlıkla bakıyorum
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 498 cevap paylaştı.
1 yılDikkatimi çekmiyor.
00 Yorumla istedigini giy her şekilde bakacaklar
00 Yorumla
1 yılKapalilar neler yapiyi
00 YorumlaKapalılar candır sonrası heyecan
00 YorumlaBu zamanda hiç farketmiyor emin ol
00 Yorumla
1 yılBakacak insan yine bakar
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAçigada bakmam ki gerekmyok benim olmayana
00 Yorumla
1 yılVücudun güzelse her türlü bakarlar
00 Yorumla
1 yılherkese bakarlar merak etme
00 Yorumla
1 yılBu benim hoşuma gider şahsen
00 YorumlaKapalı kadınları çok beğeniyorum
00 YorumlaModa & Stil konusunda 410 cevap paylaştı. bakıyorum da pek bişey gürünmüyor :))
00 Yorumla
1 yılsen öyle san... hihihihihihihihihih
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvet hatta daha çok bakarız.
02 Yorumla
Soran1 yılyuh cidden bir şey gözükmüyor ama bol kıyafetler neyine bakiyonuz
Cevap sahibi1 yılGizlilik hayal gücünü körüklüyor. Ben zaten dekolte ve çıplaklıktan etkilenmem.
Gizli Üye(36-45)1 yılTesettürü daha çok bakıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDindar lar bakar olmayaanlar nakmaz
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılHerkese bakarlar
01 Yorumla
Soran1 yılferace giymiş yüzüde kapalı birinin neyine bakıyorlar
1 yılYine her türlü bakarlar farketmez
09 Yorumla
Soran1 yılya gerçekten ciddi soruyorum bu soruyu ve merak ediyorum kapalı kadınların tam olarak nesine bakıyorlar ki?
- 1 yıl
Abazaya sebep aramak saçma bence ota b. ka sulanıyolar
Soran1 yıloff kafam karıştı şimdi ama açıklara daha çok bakarlar
- 1 yıl
Fark etmiyor ya bunun için kapanmak saçma
- 1 yıl
Ne kadar açık giyiniyosun ki
Soran1 yılşort crop giyerim ama gerçekten bakmaları sinir ediyor
- 1 yıl
Cinsel açlığın ülkesi burası normaldir bakmaları
Soran1 yılben kapancam o zaman yaa
- 1 yıl
Sen bilirsin yavrum
çekic görünürse bakar
00 Yorumla
1 yılKapalı daha çok ilgimi çekiyor
00 Yorumla
1 yılBakarlar fark etmez
00 YorumlaBakmayız kapan
00 YorumlaModa & Stil konusunda 477 cevap paylaştı. Evet bakarlar
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılbakar tabiki
00 Yorumla
1 yılBakar.
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?