Moda & Stil Saat kaçta başlamalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar açık ve net sence Yaz düğünü akşam saat kaçta başlamalı? Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar açık ve net sence Yaz düğünü akşam saat kaçta başlamalı? Saat kaçta başlamalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Pazar günü akşam 7 abi bi de güzel klimalı bi mekan olacak mis gibi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Aynen saat kaçta bitmeli peki Yorumla princeofmods 1 yıl 11 gibi de biter mis gibi olur Yorumla Soran 1 yıl Aynen valla gece 12'de bitse daha iyi olur ama ha Yorumla princeofmods 1 yıl Ya saat 12 biraz geç olabilir diye düşündüm büyükşehirde yaşıyorsan hele illa ki uzak bir ilçeden gelenler felan oluyor ertesi gün iş var felan onu düşündüm de 11 dedim ben Yorumla Soran 1 yıl İskenderunluyum knk Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Altı da 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pazar günü akşam 7 abi bi de güzel klimalı bi mekan olacak mis gibi
Aynen saat kaçta bitmeli peki
11 gibi de biter mis gibi olur
Aynen valla gece 12'de bitse daha iyi olur ama ha
Ya saat 12 biraz geç olabilir diye düşündüm büyükşehirde yaşıyorsan hele illa ki uzak bir ilçeden gelenler felan oluyor ertesi gün iş var felan onu düşündüm de 11 dedim ben
İskenderunluyum knk
Altı da