Şort giymek utanılacak bı durum mu?

Çevremdeki akrabalarımin zihniyetleri farklı annemle çarşıya çıkmistik bej 'bu sıcakta bile pantolon giyiyorum dedim' annem de 'baska ne giyeceksin?, şort mu!' dedi ben de "giyerim, zaten hava sıcak başka ne giyeceğim" dedim. bana "burada bı tane şort giyen göster sana giymene izin veririm!" dedi. Kapttim konuyu tartışmak istemedim. sonra kuzenimin abisiyle eve giderken tesadüfen kuzenim de aynı konuyu açtı. Çalıştığı yere gelen kızlardan bahsetti;"bizim yere gelen kızları taniyamiyorum, şort giyerek geliyorlar onlara bakınca utanıyorum asla ozenmek istemem..." Dedi. Dedikleri bana çok saçma geldi kimsenin kimse hakkında böyle bı fikri olamaz! kime ne kimin ne giydiginden bu zihniyetten nefret ediyorum neymiş "burada kimse boyle giyinemezmis" burası zaten berbat bı yer keşke gidebilecek gücüm olsaydi olsa asla geri dönmem böyle bı yerde yaşanır mı ya havasından suyundan değil! İnsanından, insanın zihniyetinden, insanların uydurduğu kurallardan, saçma sapan bir sürü şeyden dolayı yaşanmaz burada nefret ediyorum o yüzden siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce insanlar daha doğrusu kadınlar , kızlar mi sorun burada yoksa diğerlerinin zihniyeti bakışları düşünceleri mi sorun?
Şort giymek utanılacak bı durum mu?