Moda & Stil Dövme yaptırmak istiyorum ilk hangisini yaptırmalıyım? İnci1717 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Acısı falan çok önemli değil ama ilk dövmem için hangisi daha iyi olur merak ediyorum diğerlerinide devamında yaptırmak istiyorum Dövme yaptırmak istiyorum ilk hangisini yaptırmalıyım? Cevapla Fal Soruları Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence ilk model iyiyimiş. 0 0 Yorumla
elifamagülmeyen Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Koi balığı ve ejderha dövmesini bende düşünüyordum, sana da güzel gider. 0 1 Yorumla İnci1717 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 349 cevap paylaştı. Kendine has bir tasarım yap. böyle basit ve kullanılan şeyleri gördükçe sıkılırsın. 0 10 Yorumla İnci1717 1 yıl Zaten yani bunlar benzerleri gibi artı olarak bişeyler eklicem veya çıkarıcam yani tasarlancak Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Yerini iyi seç pişman olma sadece. Yorumla İnci1717 1 yıl Neden pişman olıyım yerinden dolayı Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Misal diyorum kolunda ve sürekli görüyorsan insanlar sıkıldığını söylüyor. Ben sıkılmadım ama hiç bir yerimden örnek yani. Yorumla İnci1717 1 yıl Yok sıkılmam Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Örnek verdim sadece. bende sıkılmadım zaten. ama önemli olan tarzın. Yorumla İnci1717 1 yıl Tarzıma uyuyo genel olarak Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Hayırlı olsun o halde şimdiden güle güle soldur rengini :) Yorumla İnci1717 1 yıl Teşekkürler Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Rica. Yorumla
aful48283 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kalçaya bende kiraz dövmesini yaptırmayı düşünüyorum ilk ondan başla bence 0 0 Yorumla
Cemseba Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl İçinde kırmızı renk olmasın. Kanser olma riski çok daha yüksek 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 383 cevap paylaştı. bence ömuzuna Çince ateş anlamına gelen dövmeyi yaptır dövmeciye söylersen anlar 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Göğus ortasi ya da omuzdaki ile basla bence. 1 0 Yorumla
Sudeulusoy Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl ben kalça kısmına yaptırdım çok güzel duruyor ilk ordan başla bence 2 0 Yorumla
__tati__ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 1 yıl Bence fiziğin gayet iyi. Dövme yaptırıp berbat etme vücudunu. 0 2 Yorumla İnci1717 1 yıl Neden berbat olsun ya Yorumla __tati__ 1 yıl Tertemiz süt gibi vücudunuzu karalama kağıdına dönüştürüyordunuz. Bari geçici yap Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bacak ve göğüs arası güzel duruyor. Ama bu modeller çok kötü. 0 0 Yorumla
Gardiyan60 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Bence yaptırma millete göstercem diye iç organlara ne kadar zararı var biliyormusun 0 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 335 cevap paylaştı. Yapma. dövme pişmanlıktır 0 2 Yorumla İnci1717 1 yıl Neden Yorumla spiritoitaliano 1 yıl İlerde pişman olursun sildiremszsin farklı bir ortama girersin insanlar görmesin istersin gizleyemezsin Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Omuz dövmesi 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. 2. Görselde ki aşırı iyi 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç dövmen yoksa küçükten başla 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Bacağında olması daha iyi olur ilk dövme için 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Moda & Stil konusunda 528 cevap paylaştı. Acele etme.. sonra pişman oluyosun 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. göğüs arana önce yaptır 0 0 Yorumla
DedektifGadget3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Sırt ve göğüs güzel ama. Bu dövmeler güzel değil 0 0 Yorumla
gizlibayan49 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl kesinlikle 3 1 1 Yorumla gizlibayan49 1 yıl @Talha6787 ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bence ilk model iyiyimiş.
Koi balığı ve ejderha dövmesini bende düşünüyordum, sana da güzel gider.
Teşekkürler
Kendine has bir tasarım yap. böyle basit ve kullanılan şeyleri gördükçe sıkılırsın.
Zaten yani bunlar benzerleri gibi artı olarak bişeyler eklicem veya çıkarıcam yani tasarlancak
Yerini iyi seç pişman olma sadece.
Neden pişman olıyım yerinden dolayı
Misal diyorum kolunda ve sürekli görüyorsan insanlar sıkıldığını söylüyor. Ben sıkılmadım ama hiç bir yerimden örnek yani.
Yok sıkılmam
Örnek verdim sadece. bende sıkılmadım zaten. ama önemli olan tarzın.
Tarzıma uyuyo genel olarak
Hayırlı olsun o halde şimdiden güle güle soldur rengini :)
Teşekkürler
Rica.
Kalçaya bende kiraz dövmesini yaptırmayı düşünüyorum ilk ondan başla bence
İçinde kırmızı renk olmasın. Kanser olma riski çok daha yüksek
bence ömuzuna Çince ateş anlamına gelen dövmeyi yaptır dövmeciye söylersen anlar
Göğus ortasi ya da omuzdaki ile basla bence.
ben kalça kısmına yaptırdım çok güzel duruyor ilk ordan başla bence
Bence fiziğin gayet iyi. Dövme yaptırıp berbat etme vücudunu.
Neden berbat olsun ya
Tertemiz süt gibi vücudunuzu karalama kağıdına dönüştürüyordunuz. Bari geçici yap
Bacak ve göğüs arası güzel duruyor. Ama bu modeller çok kötü.
Bence yaptırma millete göstercem diye iç organlara ne kadar zararı var biliyormusun
Yapma. dövme pişmanlıktır
Neden
İlerde pişman olursun sildiremszsin farklı bir ortama girersin insanlar görmesin istersin gizleyemezsin
Omuz dövmesi
Kirazlı olan güzelmiş
2. Görselde ki aşırı iyi
Hiç dövmen yoksa küçükten başla
Bacağında olması daha iyi olur ilk dövme için
Acele etme.. sonra pişman oluyosun
göğüs arana önce yaptır
Bence sonuncusu veya birincisi
Kalçadaki güzel
Sırt ve göğüs güzel ama. Bu dövmeler güzel değil
En sondaki 🤔
Hepsi rezalet başka yok mu