İlk buluşmamız değil 3. Buluşmamız yemek yiycez sizce nası ben süslenmeyi vs. Çok seviyorum kızlarr sizce bu kombin nası

İlk buluşmamız değil 3. Buluşmamız yemek yiycez sizce nası ben süslenmeyi vs. Çok seviyorum kızlarr sizce bu kombin nası

Vücut hatların çok dikkat çekici, bakıyorum şöyle sen karşımda böyle otururken ben senle doğru düzgün bir şey konuşamam. Gözüm Bi oraya Bi buraya kayar. Ayrıca bu kıyafeti kaldıracak bir yer için elbise dandik duruyor.
Bazı yorumlara sinirlenmişsin sanırım ama şöyle düşün artık herkes eskisi gibi değil sen bunu giyip gittiğinde o şık dediğin mekandan sonra s. x döner ha sen ve o ikinizde karşılıklı istiyorsanız neyse ona bişey demem ama ciddi değilseniz gecelik bi ilişkiye döner sizinki
Bu ne kız pavyona mi gideceksin. Birde yorumlarda insanları dış görünüşüyle yargilamaktan bahsettmissinde kusura bakma bu devirde ilk önce herkes dış görünüşe bakar ve ona göre tanınır resmen aranma kombini bu kombin kbakilirsin.
Cevap
122Cevap
3. Buluşma için fazla iddialı değil mi? Güzel kombin, güzel kadın eyvallah ama bu biraz fazla iddialı, fazla açık, gördüğüm kadarıyla sırt dekoltesi de var neredeyse bir şey giymemiş gibisin :D Ama güzel gözüküyorsun o başka, içine sindiyse giy gitsin buradaki insanlar olarak biz, senin modunu düşürmekten başka bir bokka yaramayız :D
Arkada dekolte yok yanlardan dolayi öyle gözüküyor yanlarda var biraz sadece
Bence yine de fazla bu kombin en azından 3. buluşma için fazla, hoş 100. buluşma içinde öyle ama sen bize bakma içine siniyorsa giyin, hoş gözüküyorsun çünkü
Ya gerçekten yanlış anlaşılmak istemem kusura bakmayın hatam varsa ama bu boyda etekle nasıl oturuyorsunuz eğer şort etek değilse etek giyemiyorum bu boyda ben yani bir şey düşse eğilip alamam mesela
Dikkat ediyorum muhakkak eğilirken falan ona göre davranıyorum ya da yardım istiyorum eğilemezsem zaten şık bir yere gideceğimiz için giyiyorum bu kadar normalde giymiyorum aşırı kısa
Bu bir az gecelik gibi açıkcası ilk gecelik sandm. neyse yakışmış yalan yok Ama bunu 3 bulşmada yok dha ilşki oturduğnda cinsel birlkletik yapcaj kdr yakınlşsnz bunu yaşamalı istersinz falan giynseniz dha yerinde olur aksi halde yanlş izlenim verirsiniz tabi beyfendinin karakter yapısı da büyük rol oynuyo burada
Bu kombinle gelen biriyle ciddi düşünmem, bu kadar açık giyime karşıyım, zira bu giyim değil, teşhircilik, kimse de sonradan değişmeyeceğine göre takılmalık listesine kaydını yaparım.
@llılılull illa evlenecek misiniz, benimle de eğllenilmez mi?:)
@llılılull çokta umrumda
Erkekle bir birliktelik yaşamayı düşünmüyorsan bence giyme derim. Etek boyu biraz kısa ve göğüs dekoltesi var.
Yanlış anlaşılmasın elbise çok güzel ve harika görünüyorsun. Ama yanlış bir izlenim vermek istemezsin diye dedim.
Şöyle giyinen biriyle o an bitiririm. Ülkemin erkekleri çok değişti çok
Herkesi giyimiyle yargılarsan işin zor
Kadınları yargilamadim bunu kabullenen erkekleri yargıladim.
Ayrıca namus vs mantığıyla deginmedim. Açık giyiniyor namussuzdur tarzı algılama yani.
Neyi kabulleniyo anlamadım kötü bir şey yok ortada şık bir yerde yemek yiyeceğimiz için bende ona göre giyindim mantığın aynı yere varıyor madem o mantıkla yazmadın ne mantıkla düşündün acaba komiksin😁
Aynı yere mi varıyor? Ciddiysen eğer uzatmayacağım 😅
Evet erkeklerin kabul edemiyceği ne var burada
boş ver.
Ben en azından mahrem bölgelerini biraz kapatmanı tavsiye ederim, emin ol daha asil ve saygı duyulası görünürsün. İnsanların ne düşündüğü tabii ki çokta önemli değil, senin için söylüyorum bunu tamamen.
Yorumlara baktim biraz ben şok ne fesat insanlar ya yuh. Bence gayet güzel ve şık olmuşsun. Sen buysan kimseyi de ipleme.
Akşam yemeği için gayet sade ve şık. Abartıdan, göz yoran detaylardan uzak bir seçim. Makul bir tercih.
Teşekkür ederim
Fazla açık gibi gerçi siz ikiniz zaten mevzu gideceği yer belli
Arabayla gidip geliceksen bence tam yazlık kombin olmuş
Aynenn arabayla gidip gelcez teşekkür ederim
Bence biraz ilişki oturunca giysen daha hoş olabilir, yine sen bilirsin gayet güzel görünüyor melek gibi olmuşsun.
bu kılıkla ancak etiler falan oralarda bir mekana gidebilirsin başka yerde kaldırmaz bunu toplum laf atarlar sıkıntı çıkar.
Bence tam ön koltukluk manita kombin olmuş yani elbise bayağı iddialı Oturduğun zaman bacakların bayağı bir açılacak bunun farkında mısın
Bir sahil kentinde yaşıyorsanız çok güzel, fakat değilse biraz fazla açık ve yanlış anlaşılabilirsiniz
Kombin fevkalade olmuş gayet başarılı kardeşim benim ins Allah devamına erdirir ama erdirmezse yaz 😅😅
Çok şık bi giyim.
Özel bi yere gidiliyor olsa gerek, yoksa çok iddialı olurdu yani.
Çok yakışmış, beğendim. :)
gideceğimiz yerde tüm kadınlar böyle değilse ve içini göstermeyen fanusta taşımayacaksam aşağı böyle insin istemem
Eeee ilgi çeker finalde kolay cikar veya fantezilere sebep olur
Sabah için bir kiyafet daha al cok kirisabilir
Gideceğin mekanın konseptine, tarzına uygunsa olur. Çok da güzel. İyi de taşıyorsun. Fiziğin mükemmel.
Bu ne yavrum Reina'da mı yapacaksın ilk buluşmayı
Sesli güldüm😂
Bence tırnaklar dışında çok güzel olmuşsun burdali erkekler abaza boş ver güzel olmuş :)
Takma tırnak zaten teşekkür ederim
İşte takma tırnak sevmem yine de güzel olmuşsun nasıl mutluysam öyle ol destekliyorum
kombin çok güzel ama fazla sanki biraz. nasıl bi yerde yiyeceksiniz
Akşam yiycez şık bir yere gitceğimiz için elbise giymek istedim
o zaman gayet iyi
Güzel yakışmış fakat eğer amacın o kişiyle cinsellik değilse bu kombin uygunsuz. Gercekci olalım bu kombinle sana yaklaşımı sadece cinsellik için olur.
kombini beğendin mi merak ettim
@Volkan_Bulut burada kombinlik bir şey yok. Bir karış bir elbise giyinmiş hepsi bu ama evet yakışmış
Sana bir şey danışacağım ama burdan değil
?
boyle her yerden dekolte verince hos durmuyo bence ama sen begenmissen ne diyelim
Ben sahsen korkardim bi tarafim gozukecek diye egilip kalkarken
Eğilip kalkacağım çok durum olacağını sanmıyorum zaten beni alacak kapıdan yardım eder öyle bir durum olursa
Hic bilemez insan, gerekebilir yani bir sey dusurursun kendin dusersin vs vs her sey icin de yardim isteyeceksen neden giyersin mesela daha uygun bir sey giyilebilir ama sen bilirsin tabi
KS'de ilk defa kaliteli ve bakımlı, çekici bir kadın gördüm helal olsun
Yemeği yedikten sonra hızlıca eritebileceğin bi kombin
Erkeğini dişiliğiyle etkilemeye çalışan kombin bu, gece nerde biteceği belli
Giyilir ben giysem bunun siyahını giyerdim kombin iyi.
Vaooh güzel olmuşsunuz.. yakıştı size güzel fiziğinizi ortaya çıkardı
Çok tatlı ve sexsi gözüküyorsun ama gecelik gibi olmuş sanki
Önce iyo bi mekan sonrasinda eve gidilecekse uygjndur :)
Nereye gidiyorsunuz, yani nasıl bir mekan olduğuna bağlı
Seksi ama bunu gören erkek, seni verici olarak tanımlar
Güzel kadınsın ama fazla iddaalı geldi bana.
1 posta attım sadece helal et lütfen yanlışlıkla oldu... dayılar gelmeden ben yapiyim yorumu
Fıstık gibi kızsın zaten. Gerek yok böyle şeylere. Erkeklerin bakışlarından rahatsız olurdum kadın olsaydım.
Kaçıncı buluşmada ne giyilir ben bilmem ama oldukça şık ve zarif
Büyük ihtimalle akşam yemeği kombini. Eğer öyleyse gayet mük👍
kusura bakma da gecelik babydoll'e benziyor😂
Kötü mü durmuş yani anlamadıö
Çok güzel de poponu görünürse, ne yapacqksin
sence
sevişmeyeceksen giyme.. erkeği azdırıp kendine bağlamak için ucuz numaralar bunlar
sonunda kahve ısmarlayacaksan cocuga uygun umıtlendırme yoksa :)
Çok dikkat çekici olmuşsun güzel görünüyorsun eniştenin aklını alıcan.😀
Bombim çok güzel olmuş. Yemekten sonra eve davet edersen armoni. Com un fantezi kıyafetlerini giyerek baştan çıkarmayı unutma😊
güzel fizikli kadına her şey yakışır ama ben genellikle gotik sevviyorum herşeyi siyah olsun çok çekici
Ben fotoğrafi görünce yüreğim şeyim hopladi. Canlı görene Allah sabır versin.
İnsanı ayakta şey yaparsın sjjs
Kombin çok güzel ama çok abartı 3. Buluşmaya çok fazla
Bana hoşlandığını belli ediyo baya bu buluşmada Sevgili olcaz büyük ihtimalle
fiziğin güzel ayrıca elbise çok şık durmuş yakışmış
aşırı açık bana göre, ama sen alışkınsan bir şey diyemem, güzel görünüyor
guzel ama sonrasi eve davet edecegi keisn dayanamaz
3. buluşma için fazla kapalı bi elbise jartiyer daha yerinde olur 😁
Giyilmez
şık ve güzel ama dikkat etmek gerekiyor 🙃
Mükemmel görünüyorsun çocuğun aklını başından alacağına eminim
Giyilir. Çok yakısmıs.
Sonra arabada 5 evde 15 mi
Annen mi söyledi bunu
😅😅😅
Fazla iddialı duruyor
Akşam yemek yiycez çok mu abartı olmuş
Güzel olmuşsun elbisede güzel ama sanki büyük bir yere gidiyormuş havası sezdim yoksa fazlasıyla iyi olmuşsun
Offf süper. Benle buluş :)
Eve geçecekseniz evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?