Erkeklerin, sevgililerin giyimine karışmak istemesi sizce de saçma değil mi?

Sitede çok sıkça karşılaştığım için sormak istedim.

Açıkçası saçma buluyorum. Bu yüzden saçma buluyorum sonuçta kızla sevgili olmadan önce onu görüyorsun, giyimini görmüş oluyorsun. Giyim tarzını gördüğün halde, bildiğin halde, gidip onunla tanışıyorsun. Sevgili olana kadar da giyim konusunu dahi açmıyorsun sevgililik süreçleri başlayınca giyime müdahale etmek istemeleri çok saçma. Çünkü madem açık giyinen kız istemiyorsanız, neden açık giyinen kızla tanışıyorsunuz öyleyse? Ben burada bir çelişki görüyorum. Yani kimse kimse için kendinden ödün vermemeli bence. Fedakarlık bekleniyorsa bu niye kızlardan bekleniyor daha doğrusu şöyle demek lazım sen bile isteye öyle giyindiğini bile bile o kişiyle tanışıp sonra niye ondan kendisinden taviz vermesini fedakarlık yapmasını bekliyorsun? Açık giyinmeyen birini istiyorsan açık giyinmeyen biriyle tanışmalı bence erkekler.

Erkekler bakar kıskanırım düşünceleri de bu konuda çok saçma yani. Sonuçta kızın öyle giyindiğini görüyorsun biliyorsun. Öyle giyinen bir kız istemiyorsan zaten en başından tanışmaman gerekir bana göre değil diyerek.

Saçma.
Saçma değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Yanlış anlayanlar ya da anlamak isteyenler olmuş. Dediğim şuna giriyor plajda tanga bikini giyen kızla tanışıp sevgili olup bu sürece kadar gıkını çıkartmayıp sonrasında tanga giyme demeye benziyor. Madem geniş oldunuz diyorsunuz dediğimiz şu aslında siz geniş diye tabir ettiğiniz kızların peşinden koşup sonrasında neden kapanmasını istiyorsunuz? Burada çelişip bahaneler üretiyorsunuz.
Erkeklerin, sevgililerin giyimine karışmak istemesi sizce de saçma değil mi?