Güncellemeler
1 yıl
Yanlış anlayanlar ya da anlamak isteyenler olmuş. Dediğim şuna giriyor plajda tanga bikini giyen kızla tanışıp sevgili olup bu sürece kadar gıkını çıkartmayıp sonrasında tanga giyme demeye benziyor. Madem geniş oldunuz diyorsunuz dediğimiz şu aslında siz geniş diye tabir ettiğiniz kızların peşinden koşup sonrasında neden kapanmasını istiyorsunuz? Burada çelişip bahaneler üretiyorsunuz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet saçma ama bazı kızlarda cidden bu giyinme işini abartıyor
Abartanlar var buna bişi demiyorum. Yani benim dediğim de işte abartıyor olsa bile sonuçta onun giyim tarzı ortada bunu göre göre bile bile ayağına kadar gidip tanıışıyor sevgili olmak istiyor sonra onu giyme bunu giyme demek saçma. Kızın giyimi zaten ortada hani. Abartı veya abartı değil bu başka konu aslında.
İsteyen, giyimine abartılı dekolte verebilir. Sorun, böyle bir kadına yazılıp sonra "benimle birlikteysen böyle giyinemezsin, izin vermiyorum" demekte. Adama sormazlar mı, "sen bu kadını bu haliyle tanıdın, ona yürüdün, sevgili oldun, şimdi niye giyimine karışıyorsun?" diye?
*giyimine=giyiminde
Beni tanımadan önce bende tesettürmü vardıda karışıyor ya öyle bir şey olursa bay bay yaparım
Ben kendimde o hakkı görmüyorum. Kapalı giyinen bir kadın istesem gider kapalı giyinenle olurum.
Haklısın saçma. baştan kapalı istiyorsan açıkla işin olmayacak.
Kesinlikle.
Ama erkekler de erkekleri çok iyi tanır o yüzden kıskanıyor ya dövesi geliyor
Farketmiyor ki o zaman öyle giyinen kızla gidip tanışmasın madem bence.
Aranma aşaması bitti, artık açık giyinip aranma demek istiyor oalbilirler.
Şimdiki kizlar giyinmiyor yalniz çiplak msnjajaj
Çıplaksa çıplak? Görünüyor mu evet görünüyor bunu bilerek ayağına kadar gidip tanışıyor mu? Tanışıyor. Sevgili olmak için çabalıyor mu? Çabalıyor. Sevgili olduktan sonra onu giyme bunu giyme demek sence saçma değil mi? burada konu giyim tarzından çok farklı tabi nasıl algılamak istediğinize bağlı bu. Şöyle yani madem kız çıplaksa, çıplak kız istemeyen erkek neden çıplak kızın ayağına kadar gidip onunla tanışıp sevgili oluyor? :)
Koyup birakmak için genelde takiliyorlar sonra da birakiyor ya da aldatiyorlar
Sanmıyorum öyle düşündüğü kızın giyim tarzına müdahale etmez kimse. Yani ben bir erkek olsaydım dediğiniz gibi bir şey düşünüyor olsaydım niye umursayayım ki işim bitince napıyorsa yapsın yani. Ne giydiğinden banane derdim.
çok mantıklı tartışmaya açık bile değil
Hayır çok mantıklı, iyice geniş oldunuz
Peki şöyle soralım madem o tarz kızlar genişse eğer bu erkekler niye geniş kızların peşinden koşup ayaklarına kadar gidip tanışıp sevgili oluyorlar? Kız sizin tabirinizle evet geniş belki de ee madem geniş kız istemiyor erkek niye geniş dediği kızlarla tanışıp sevgili oluyor kendinizle çelişiyorsunuz :D
Geniş giyinmeyen kızla gidip tanışın.
Orası ayrı, ben o dediğini yapmıyorum zaten
Bende onu diyorum zaten. Sizin dediğiniz farklı bir konu. Yani evet kız geniş giyiniyor belki ama sonuçta kızın öyle giyindiği ortada bunu görüpte tanışan erkeklerin sonradan o kıza onu giyme bunu giyme demesini eleştiriyorum. O tarz giyinen kız istemeyen erkekler o tarz giyinen kızların yanına gidip tanışmasın diyorum bende. Kızların abartı açık giyinmesi veya o tarz giyimi normal konusu farklı bir tartışma konusudur dediğim konuyla ilgisi yok şu an bunun.
Belirt o zaman baştan laa
Belirttim zaten. Soruda şu demiyor ki şu kombin normal veya abartı tarzı bir şey denmiyor. Yani göğüs dekolteli giyinmek normal veya aşırı gibi soru sorulmamış. Dikkatli okumadınız sanırım.
Hmm evet olabilir, dediğim gibi ikisi farklı evet
Hemde cok sacma
Tabiki de sacma.
Çok saçma