Moda & Stil Nişanda beyaz giyilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor düğünde beyaz giyilmez ana nişanda da mi giyilmez bu kombinle gitsem gelin rahatsiz olur mu acaba? Nişanda beyaz giyilir mi? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Nişanda beyaz giyilir evet 0 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Giyilebilir ama yine de farklı bir renk olsa daha iyi olur sanki. Lacivert, siyah, kırmızı gibi. Belki gelin yanda ailesi durduk yere laf yapabilir. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nisan ama ya gelin beyaz giymicek ki Yorumla
cetin2861 Takip Et Bilge Yaş: 37 1 yıl Aile arasi ise giy git ama kadin erkek karma ise 7 sulale felan gidilmez. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl niyeymis Yorumla cetin2861 1 yıl Gelini mat etme 😂 damatin gonlu sana kayar sonra 😁 Yorumla Soran 1 yıl ne alaka ya Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. Eskiden tercih edilmiyordu şimdilerde çok görüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Giyilmemeli, beyaz gelinlikler için ayrılmış bir renk. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl nişan ama gelin beyaz giymixek ki Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bunun üstüne mi giycen.. nişandan sonra gereğe girmiyorsun hatırlatayım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl ne alakasi var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl nişanlığı göremedimde Yorumla Soran 1 yıl ben nisanlanmiyorum zaten iyi misiniz siz ya Yorumla Soran 1 yıl hem dantelli olan her sey ic camasiri mi olmak zorunda ne kadar sig goruslusunuz Yorumla
iajvalakabsjjw Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl nisanda da giyilmez ya farkli bi renk kat ceketle ya sa etegin falan rengini değiştir baska bi şey giy 0 0 Yorumla
secretgirluser Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl giyilmez gelin yakininsa saygisizliktir ancak nefret ettigin akraban falansa giy kizz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nisan ama ya ve abiye tarzi degil daha cok gunluk bi kombin bence Yorumla secretgirluser 1 yıl kombin fotoğraftaki gibiyse giyy Yorumla Soran 1 yıl evet evet fotograftakiyle ayni Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Bar kombini değil mi bu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ne alaka Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 969 cevap paylaştı. ben yine de giyilmemesi taraftariyim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl nişan ama ya ve çok abiye tarzı değil günlük bence Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl damada kucak dansı yapmayacaksan böyle gitme 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. herkes seni konuşur <3 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl giyilir bence nişan sonuçta 0 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ay yanlıd yazmısım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kına sonuçta* Yorumla Soran 1 yıl ay kina degil Nisan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ay😭😭😭😭 nisanda da giyilmez diyince kına sandım bir an Yorumla
sonsuzakadarmutlu Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Bence giyilmez 1 3 Yorumla Soran 1 yıl niye ki Yorumla sonsuzakadarmutlu 1 yıl Nisan için hem gereksiz açık hem de gereksiz bembeyazlık var. Nişanın ön planında olmamalısın. Nışanlanan kız ön planda olmalı. Yorumla Soran 1 yıl nisanlanan kiz beyaz giymicek ki ☹️ Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl giyilir giyilir de bu elbise mi emin miyiz? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl elbise mi demisim? Yorumla Soran 1 yıl bustiyer etek iste Yorumla keremkayar 1 yıl yani gece bir yerlere takılmak için olabilir ama nişan için bence uygun değil Yorumla
SanaLdOYUMSUZzevkler Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl siyah da giyilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl soru beyaz ama Yorumla SanaLdOYUMSUZzevkler 1 yıl olsun oda olur Yorumla
Jupiter757 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Offf bu neya insanlari cildirtirsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ne alaka Yorumla Jupiter757 1 yıl Cok seksisinde ondan Yorumla
Kaan3433 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl çok beyaz bu abi kirlenir ya 0 1 Yorumla Soran 1 yıl bir sry olmax Yorumla
beril5734 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Giyilir ya zaten abartı bir abiye de değil 0 1 Yorumla Soran 1 yıl di mi gunluk biraz daha Yorumla
sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hayır ya giyme 0 1 Yorumla Soran 1 yıl niye ki Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bence giyilir. d 0 4 Yorumla Soran 1 yıl cok mu abarti ya herkes giyme demis Yorumla MelisaWest 1 yıl Abartı falan değil aşko yaa 💅💖 Yorumla MelisaWest 1 yıl Sen ne istersen onu giy ve kimse de sana karışamaz 💗 Yorumla Soran 1 yıl tesekkur ederim askimm 🩷🩷 Yorumla
yakışıklıbey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Giyilir ama sen bunu giyme sakın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl niye Yorumla yakışıklıbey1 1 yıl Fazla Seksi de ondan Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 444 cevap paylaştı. Gelin kıskanır seni 0 2 Yorumla Soran 1 yıl niye ki nişan sonuçta Yorumla cakir2607 1 yıl Fazla güzel olursun Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur tabi 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 511 cevap paylaştı. giyilir 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. giyilebilir, beyaz 0 0 Yorumla
turuncukafalikiz1 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Giyilir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl giyilir mi ya herkes giyilmez demis de Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok şık giyilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Nişanda beyaz giyilir evet
Giyilebilir ama yine de farklı bir renk olsa daha iyi olur sanki. Lacivert, siyah, kırmızı gibi. Belki gelin yanda ailesi durduk yere laf yapabilir.
Nisan ama ya gelin beyaz giymicek ki
Aile arasi ise giy git ama kadin erkek karma ise 7 sulale felan gidilmez.
niyeymis
Gelini mat etme 😂 damatin gonlu sana kayar sonra 😁
ne alaka ya
Eskiden tercih edilmiyordu şimdilerde çok görüyorum
Giyilmemeli, beyaz gelinlikler için ayrılmış bir renk.
nişan ama gelin beyaz giymixek ki
Bunun üstüne mi giycen.. nişandan sonra gereğe girmiyorsun hatırlatayım
ne alakasi var
nişanlığı göremedimde
ben nisanlanmiyorum zaten iyi misiniz siz ya
hem dantelli olan her sey ic camasiri mi olmak zorunda ne kadar sig goruslusunuz
nisanda da giyilmez ya farkli bi renk kat ceketle ya sa etegin falan rengini değiştir baska bi şey giy
giyilmez gelin yakininsa saygisizliktir ancak nefret ettigin akraban falansa giy kizz
Nisan ama ya ve abiye tarzi degil daha cok gunluk bi kombin bence
kombin fotoğraftaki gibiyse giyy
evet evet fotograftakiyle ayni
Bar kombini değil mi bu
ne alaka
ben yine de giyilmemesi taraftariyim
nişan ama ya ve çok abiye tarzı değil günlük bence
Bunu giy ertesi gün nikah basar
petek😻 yakınınsa giyme yoksa giy kime ne
damada kucak dansı yapmayacaksan böyle gitme
Nişanda giyilir bence abartmasınlar
herkes seni konuşur <3
Beyaz giyme ''Söz olur'' demişler :)
Bir şey olmaz benim düğünüme denk gelirsin inş :)))
giyilir bence nişan sonuçta
ay yanlıd yazmısım
kına sonuçta*
ay kina degil Nisan
ay😭😭😭😭 nisanda da giyilmez diyince kına sandım bir an
Kınada giysen daha iyi
kinaya gitmicem ya
Çıplak GT herkes rahatsız olsn
Bence giyilmez
niye ki
Nisan için hem gereksiz açık hem de gereksiz bembeyazlık var. Nişanın ön planında olmamalısın. Nışanlanan kız ön planda olmalı.
nisanlanan kiz beyaz giymicek ki ☹️
giyilir giyilir de bu elbise mi emin miyiz?
elbise mi demisim?
bustiyer etek iste
yani gece bir yerlere takılmak için olabilir ama nişan için bence uygun değil
siyah da giyilir
soru beyaz ama
olsun oda olur
Offf bu neya insanlari cildirtirsin
ne alaka
Cok seksisinde ondan
çok beyaz bu abi kirlenir ya
bir sry olmax
Giyilir ya zaten abartı bir abiye de değil