1 yılDışarısı çıplaklar ile dolu yazık ya biz erkeklere hiç dusunmuyorsunuz bu erkekler azar mu sehvi duygulari kabarır mi kabarirsa nasil kendini t akın edecek kendini nerelere vuracak ben zina yapmıyorum sevgilimde yok o kızları görünce çıldırıyorum resmen uçuyoruz beynimi duruyor bizi sapkinliga sürüklüyor o kızlar herbirisi ayrı şekil giyiniyor daracık bizede yaİk ya çoğu erkeğin karısı öyle güzel ve Seksi değil nice yuvalar yıkılıyor o kızlar yüzünden.
03 Yorumla- 1 yıl
Kıydınız kiyacaginiz kadar
En İyi Cevaplar
Zaten yanlış burada başlıyor. Çok şık kıyafetler, crop görmekten gözlerim kanıyor artık. Moda diye bir şeyin varlığına inanmıyorum. İnsanın kendini yansıtan ve ona özel tarzı olmalı.
32 Yorumla- 1 yıl
abim yeminle midem bulanıyor artık yakışanda giyiyor yakışmayanda hele tayt olayı
New money outfit diyorsun demek ki ablacım ama senin o gömleğin ve plaza pantolunun fiyatından haberin var mı?
O gömlege tek bakışta ipek ya da saten derim. Pantolanda kesimi gereği kol kadar para eder. Zaten bu tarza new money denmesinin sebebi de bu. Zenginler için03 Yorumla
1 yılBirinci mükemmel duruyo abi su gibi ya
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,1b cevap paylaştı.
u 1 yılÖlmezler bence asdfsdf
10 Yorumla
1 yılŞu ilki benim tarzıma çok yakın. 🥳 Moda olmasın ay boş ver, ezik ezik crop giysinler. Zevksiz cühelalar. 🤣
727 Yorumla- 1 yıl
@melankolikmelaike crop giymenin nesi eziklik ahaha kapali giyiniyoruz triplerine girmeyin
- 1 yıl
Crop giymeyince zevkli, inanilmaz farkli ve ozel olmuyorsunuz, boyle sanman ve crop giyenlere sallaman asiri ezikce ben soyleyeyim.
- 1 yıl
- 1 yıl
Medeniyet tartışmasında tek dişi kalmış canavar gibi olmadan konuşabiliyorsak hür düşüncelerimizi söylemenin hiçbir zararı yoktur. 😆
- 1 yıl
@melankolikmelaike crop gayet feminen ve guzel duran bir sey, sana guzel gelmeyebilir ama cok ezikce tarzi seyler soyleyemezsin, sen giymiyorsun ama fizigi olup giyenlere cok yakisiyor canim bunu sen de biliyorsun hatta :)
- 1 yıl
@melankolikmelaike dogrulari soyledim diyor bir de ahahah, daha kapali giyindin diye ozel olmuyorsun, crop giymeyince de farkli olmuyorsun, anladin?
- 1 yıl
Crop giymeyince veya kapali giyinince ozel oldugunu sanmak ta bilmiyorum artik kacinci seviye yerin dibi :)
- 1 yıl
@nehirolabilir yio yerin dibinde diilim. Kanepede uzanıyom nehiiiirr. 🤣
Soruya şöyle bir göz attığımda crop giyenlerin dışlanmış olduğunu görüyorum. Crop ve tayt giyim tarzı oluşturamamış insanların uydurduğu, yine de gözle üzerimde olsun dediği o kombin. 🤣🤣🤣 Anladın? 🤣🤣 Puhahaha - 1 yıl
Bi de demişsin ki fiziği olanlar giyer. Yo ülkenin bitki örtüsü haline getirdiniz bu tarzı. Fiziği olmayan da giyiyor. İlla fizik mi yarıştıralım anacım. 🤣🤣 Ben sevmem öyle şeyler. Herkesin giydiği gibi de giymek tercihlerim arasında değil.
- 1 yıl
Ben de her kombini cropla yapilmasini sacma bulurum ama sen crop giyenlere direk ezik muamelesi yapiyorsun ve bu cok ezikce ahahah
- 1 yıl
Tamam canim sen crop giymiyorsun cok farklisin :d
- 1 yıl
yaş kemale gelince istekler de ve zevklerde değişiklik olur
- 1 yıl
@nehirolabilir farklıyım diye bir iddiam olmadı. Sadece bana iyi gelen bir giyim tarzım var. Modaya göre şekil almıyorum. Ezikliği üzerine alınmamayı da tercih edebilirsin Nehir hanım. Kendini böyle hissetmemek de bir tercihti aslında. 🤪
- 1 yıl
@nehirolabilir yemek yiyom gel yemek yerken devam edelim. Ölcem açlıktan.
- 1 yıl
Ben crop giyen bir insan degilim izin verilmiyor maalesef, verilse giyerdim, giyseydim de ezik hissetmezdim :d
- 1 yıl
@nehirolabilir ee o zaman olum reyizlik mi yapıyosun? Oyş. 🥹
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Diger yorumda yazdiklarin onume dusuyor goruyorum ve guluyorum ahaha, giymedigin her seye ergence mi diyorsun :d
Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Sorma ya birde çoğu kendinden bir haber saç baş yapılı makyaj o biçim ama görünenin arkasında inanılmaz bakımsız tipler var ve çoğunlukta. Ben senin kıllı vücudunu o sarkan göbeğini görmek zorunda değilim feministliği kıçından anlamayın Allah aşkına ya o öyle bir şey değil herkes her şeyi giyemez buna da bir dur demek lazım
510 Yorumla- 1 yıl
ben şöyle bakıyorum sen benim göz zevkimi öldürme bende senin göz zevkini öldürmeyeyim bu tamamıyla kişilik karakter sorunu başkada bir şey değil durum bu
- 1 yıl
@mervems91 cevaplarimi niye siliyorsun zoruna mi gitti :d?
- 1 yıl
Ben de kapaliligi asla benimsemem ve sevmem ben de kapali gormek istemiyorum diyeyim o zaman merve, siz sallarken sorun yok biz sallayinca sorun olur dimi ahahaha
- 1 yıl
@nehirolabilir niye üzerine alındın tatlım sen bu kadar muhatap olmamak için siliyorum ama arsızlık diz boyu.. Sen bana burada carcar laf edeceğine git bir lazer randevusu al insanların göz zevkini bozma. Aaa bu arada örtünmek soyluluktan gelir senin kafa yapındaki varoşlar anlamaz. :)
Gizli Üye(30-35)1 yılCrop ozellikle moda edildi zaten. Biraz saglik konulariyla ilgiliyseniz kadinlarin bel karin bölgesini usutmemesi, acik olmamasi gerektigini bilirsiniz. Eski kadinlar o bolgeye kumaş ya da yun kazak vs sararlarmis. Kadinin yaratilisi belli. Dogurganligi var. Bunu da gunumuzde azaltmak icin her yerden saldiri var. Yiyecekler, hijyenik pedlerin icindeki kimyasallar, bakim adi altinda makyaj cilt bakim malzemeleri, moda diye onumuze surulenler... Yeter ki millet cogalmasin, ozellikle musluman ulkeler...
10 Yorumla
1 yılBen hayatım boyunca hiç giymedim sevmiyorum da giyersem oda evimde giyiyorum giyinmesem o bile yok. Ama saldırmaya da gerek yok herkesin kendi tercihi sonuçta kimin ne giydiği nasıl giydiği zaten ilgilendirmiyor ama abartıldı aşırı şekilde bence
10 Yorumla
1 yılKapitalizm böyle bir şey yarımatletin adını değiştirir crop yapar iç giyim kategorisinden çıkarıp dış giyime sokar bir güzel de reklamını yapar sen de seve seve alır giyersin.
61 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet ama sıcakta da giyilmez ki bunlar, her şeyin göbeği açık üretilmesine ben de karşıyım ama dümdüz tişört pantolon giyince de olmuyor ya, yani ben kendimi öyle beğenmiyorum, zevksiz geliyor, baskısız tişört bulmak bile zor, ya önünde marka yazıyor kocaman ya da saçma sapan resimler yazılar falan, birilerinin kadın tekstiline el atıp düzgün şeyler üretmesi lazım acilen
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u 1 yılMağazalar da bu tarz kıyafetleri bu yıl gördüm aslında.
15 Yorumla- 1 yıl
Bütün yorumları okuyup dolaştım. İnsanların açık kapalı kavgasından gına geldi. Basit bir crop giyinmeye bile çıplaklık, soyunuk diyen insanlar mevcut. Birbirinizin giyimini insan olarak kabul etmek, saygı duymak bu kadar mı zor? Sizin adınıza ben utanıyorum. Açık kapalı tartışmasından öteye gidemiyoruz.
- 1 yıl
Görseldeki kıyafetler de gayet güzel ve şık. Değişik kıyafetler görmek istiyorsun. Aynı kıyafetler görmekten sıkılmış olabilirsin. Çok normal. Yorumdakiler biraz abartmış sadece.
- 1 yıl
Rica ederim 💜.
- Moda & Stil konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılCidden herkesin ustunde büyük küçük crop bol kot veya şort var hicbirni giymemem ragmen ben bile sıkıldım cok klişe oluyor artık farklı ve şık giyinmeyi normallestiremz miyiz
10 Yorumla Gerçekten daha iyi olabilir crop görmek yerine böyle bir moda bomba olur.
11 Yorumla- Moda & Stil konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılBilmem farkında mısınız? Kadın bedenini her yıl moda adı altında daha fazla soyuyorlar. Croptan sütyene geçtik bir sonraki adım ne olacak?
410 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle çok doğru katılıyorum
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Bizden_Söylemesi sonrakı adım Tarzanlık. Yeni dünya giyinik insanları sevmiyo habire çıplaklık. TV de filmlerde , dizilerde ves yönlendiriyo hanımları çılpaklığa , tehşirciliye buna da özgürlük+ moda diye lanse ediyolar
- 1 yıl
- 1 yıl
kadın bedenini soymak tamamıyla kapitalist düzenin oyunu bir moda algısı yaratıp saçma sapan şeyleri saptırmalar ve şunu da ekliyorum her feminist düzenin saçmalığı ben kral feministim diye her kadın karşında çekici bir erkeği görsün göreyim feministliği
1 yılZaten böyle giyinirim. Daha kadınsı daha guzel bence. Her kombine de uyuyor.
Moda sacmaligina da inanmam kim kendine ne yakistiriyosa onu giysin
20 Yorumlabence crop giymek gerçekten de aşırı rahat ve fazladan bir şey yapmana gerek kalmıyor ayrıca yer paspası olacak bezi alttan kes al sana crop, geri dönüşüme de katkısı var, bu üsttekileri giymiş olması için bir kadının en az 2 saat hazırlanması lazım. ama crop öyle mi, giy bitti 1 dakika, canım crop
banan ne croptan ya ben bu konuya nerden düştüm
kim ne giyiiyorsa giysin farketmemeli
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılçok güzel konuya parmak basmışsın hakikatten crop giymek yerine bu tarz giyimi benimseler daha elegant bir duruş sergilerler ki bu tarzda kaliteli duruşu simgeler
20 Yorumla Modayı severim, takip de ederim. Ama modaya ayak uyduracağım diye bir furyaya kapılmaktansa kendi tarzımı yakalamayı yeğlerim. Crop giyene de giymeyene de saygı duyuyorum. Zevkler ve renkler~
10 Yorumla
1 yılGiy sen sana gitme Giyme diyen kim.
Giyme derler ama giyene de âbâzâ gibi ağızlarının kenarından sular aka aka bakarlar gözlerini belerte belerte dik dik. Yazık.!10 Yorumla
1 yılYa ben insanları anlıyorum yaka bağır göbüş niye açık dolaşıyorlar anlıyorum. Cehennem çünkü hava 🤦🏻♀️ ama tasvip ediyor muyum etmiyorum Soyunuk insanlar görmek zorunda değilim değiliz.
10 Yorumla
1 yılModaya uygun giyinme zorunluluğu içine düştüğün an emperyalist düşüncenin sadık kölesi olmuşsun demektir. Sen boş ver cropu baş kaldırı olarak modaya uygun hareket etmemek akıllı insan işidir.
10 YorumlaBence de çok tarz kıyafetler. Özellikle ikinci kombine bayıldım..
40 Yorumla
1 yılben gururla hala insan kıyafeti kullanıyorum... asla crop saçmalıklarına para vermem
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı.
1 yılKlasik giyim her zaman en iyisidir. Görseldeki her parça klasik değil ama gömlekler çok hoşuma gitti.
10 Yorumla
1 yılHerkesin kendi zevki.. Ben crop ve elbise giymeye bayılıyorum.. Moda olmasına gerek yok zaten sdssdf✔️
10 Yorumla
1 yılErkekler kızlardan çok tepki vermiş onlara ne oluyor anlamadım çok meraklılar çıplak kadın görmeye 🙄
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılCroptan başka bir şey bulabilen var mı? Elime gömlek aldım o bile crop tişört alıyorum crop doğru düzgün bişey mi var raflarda isyannnnnn😂
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı.
1 yılKim bilir kaç para. Ama çok beğendiysen sizler de giyinebilirsiniz. Ne gariptir ki pek çok erkeğin de bakımlı ve düzgün giyimli olması zor bir şey.
12 Yorumla- 1 yıl
Kızlar yine daha bakımlı
- 1 yıl
Soran kişi erkek sandım pardon ama en azından bu dediklerim bu paylaşımı destekleyen erkekler için geçerli. Onlar da bir dönüp kendilerine baksın ondan sonra istesinler.
Bunlar çok daha iyi croptan. Her crop gördüğümde Mehmet Akif Ersoy'un o meşhur sözü geliyor aklıma:
40 Yorumla
1 yılTam kiralık katil kostümü olmuş bu. Sıcakta pişersiniz bunların içinde :))
20 YorumlaModa & Stil konusunda 624 cevap paylaştı. Kesinlikle katılıyorum sana. Görseldeki kombinler tam benlik..
20 YorumlaGerçekten ben de böyle düşünüyorum, elegant giyim her zaman bir tık öndedir
20 Yorumlabunlar kışın zaten moda yaz aşırı sicak o yüzden elbise crop daha ugun bence
20 YorumlaHerkesin kendi tercihi ama cropta saçma yani yine de saygı duyuyorum.
10 YorumlaModayi takip etme giy istediğini herkesin giydigi seyi giymektense bu daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEfsane olur ama a*alak kadınlar sana ne istediğimizi giyeriz özgürüz diye yorumlar atar. Kız sadece öneri olarak yazmış sakin olun çıplaklıklığınıza karışan yok.
18 Yorumla- 1 yıl
O sansürlenen kelime erkekler için kullanılıyor yalnız 😹.
Cevap sahibi1 yılSende hiç bilmiyorsun ya
- 1 yıl
Vajina peşinde koşan erkekler için kullanılan tabir. Erkek dünyasını öğrenmeni tavsiye ederim.
- 1 yıl
Küfür kullanmayalım. Küfür kullanılacak bir durum yok. Bilgi alışverişi yapıyoruz sadece. Medenî insanlar gibi.
Cevap sahibi1 yılKelimenin anlamını bilmiyorsun bilmişlik taslıyorsun
- 1 yıl
Ha m ile olanı demiyorsun sen 😹, tamam anlaşıldı. Çok pardon, özür dilerim.
Cevap sahibi1 yılÖyle manasız kelimeler cümleler kullanmam.
- 1 yıl
Çok özür dilerim. Yanlış anlaşılma oldu 😹.
1 yılIsteyen istedigini giyer. Yakisanada gayet guzel olur. Kimsenin birbirine karisma hakki yok.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı.
1 yılVizyon herkeste olsaydı, çağ atlardık. Ancak vizyon seçili insanlarda mevcut.
10 Yorumla
1 yılBunu iki ya da 3 gün önce 3 4 kadında gördüm zaten moda olmuş ya da olacak zaten
10 YorumlaHaklısın, 1'inci ve 2'nci fotoğraftakiler çok güzel. 👍
10 Yorumla
1 yılÇok sıkıcı rahatsız kombinler. Crop da farklı değil. Ben elbiseciyim. En rahatı.
10 YorumlaYani bunlar daha iyi gibi. Modaya uymuyorum o ayrı bir durum. genelde rahat kıyafetler tercihim.
10 Yorumla
1 yılgömleği kadına çok yakıştırırım özellikle bronz ten ve siyah gömlek 😍
10 YorumlaZevk meselesi. Giyinmeyi bilen kız sayısı çok az. Ama senin bu paylaştığın kombinler de bence kötü.
10 YorumlaOlu mu ya sütyen gibi crop giyip çıkmak varken şık bçve güzel olmak için kim uğraşacak
10 YorumlaNe zevksiz şeyler bunlar.
Hem zevksiz , estetik değil hem de bu sıcakta zaten olmaz.Gömleği deri pantolonun içine sokmak nedir yahu:))))
03 YorumlaHaklı bir isyan, daha zevkli bir tercih olurdu. Gel de anlat.
Yine de erkek olarak bu sayede kimi seçeceğimizi daha kolay farkediyoruz. Herkes aynı olsa, kim nasıl bir kafa yapısında nereden bileceğiz. (:
00 Yorumla
1 yılBence moda falan bir yana insan kendine yakışanı giymeli, moda diye soyunup çıplak gezecek hale gelindi neyazikki. Önce daha edepli ve hanımefendi olmalı insan, açık olsun kapalı olsun önce edep...
10 YorumlaArtık crop moda değil zaten
10 Yorumla
1 yılCrop giyenlerr laf ediyorsunuz, başını kapatanlara geri kafalı muamelesi yapıyorsunuz. Bu toplumdan sıkılıyorum artık.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu havada deri giyersem ölürüm evet, o kadar kafayı sıyırmadım
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 1 yılOfff tam benim tarzim omuzlari öne çıkarmak böyle bir gomlek aldim
21 Yorumla- 1 yıl
Bir iki
moda olmasına gerek mi var niye herkesi aynı yere sürüklüyorsunuz? sen istiyorsan giy sana engel olan mı var bacım
00 Yorumla
1 yılBencede bunlar croptan daha güzel. Düz göbekli biri olduğum halde tutuyorum bu parçaları. İş kombinlerime de yakın bulduğumdan💜
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılBu tarz gömlekler yakar 😂
Pis kokar bir de. Pamuklu giymek lazım..
Omuzları açık bodyi beğendim ama kışlık bu..
00 Yorumla Şu işe bak ki kadınların bazıları bile crop'dan bıkmış durumda.
İşte bu kızım seni kutluyorum, sen harbiden babanın kızısın 😊00 Yorumla
1 yılÇok güzel görünüyor bunlar da kötü değil ama çok alışmışım özellikle yazın böyle havalarda crop giymeye ve seviyorum açıkçası. Tercih.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 329 cevap paylaştı.
1 yılOnlar crop giymiyor atlet renkli giyiyor 😃
Aman başkalarına ne karışcan herkesin öteki dünyası var orada hesap vercek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınların giydiklerinden sana ne size ne kime ne? Kaldı ki kapalı giyinen biriyim. Crop giyen kızlar beni rahatsız etmiyor. Çok mu çirkinsiniz. Neden bu rahatsızlık? Kadınları artık rahat bırakın.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTabiki güzel. Benim kıyafetlerimin çoğu böyle hatta bunlardan güzel kıyafetlerim de çok. Sadece bu başlıklar subliminal mesaj olarak erkeklerde kadınlara karışmamız lazım. Onlara bir kıyafetlerimi dayatmaliyiz fikri oluşturuyor.
ne bu halısahada santimlik arapası atan kız kombini mi
06 Yorumla- 1 yıl
abi kıyafetle ağır baslı kadını nasıl bagdastırdın
- 1 yıl
abi ne akaka a... k saka gibi bi bitmediniz
- Moda & Stil konusunda 498 cevap paylaştı.
1 yılİllaki modaya uygun yaşayan insanlara cidden çok üzülüyorum ne giyeceklerine bile karar veremiyorlar yazık.
00 Yorumla Ölürler , erkek başımıza biz belimiz çatalımıza dikkat ediyoruz bu kızlarda kendi etini gösterme merakı ne böyle
00 YorumlaModa olmasına bekleme sen giy
11 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne