Eskiden gercekten nadir insnlarda vardi Şu an ibadet edende bile var? Ne bu sonradan görmelik o kadar mi yakismiyor jdjd
Eskiden aa bunun dövmesi var ama namaz kiliyor denilirdi Şu an namaz kilanda dövme var
Eskiden gercekten nadir insnlarda vardi Şu an ibadet edende bile var? Ne bu sonradan görmelik o kadar mi yakismiyor jdjd
Eskiden aa bunun dövmesi var ama namaz kiliyor denilirdi Şu an namaz kilanda dövme var
Şahsen sevmiyorum ama dinen yasak değil. Çünkü derinin altında ve abdest almaya engel teşkil etmiyor. Tıpkı kadınların yaktığı KINA gibi. O da abdeste engel değildir. Sadece yapılan kına ve dövmede yazılan yazı ve çizilen resimlerin inancımıza ters düşmemesi gerekiyor.
Cevap
8Cevap
Bende de var 3 tane çünkü seviyorum
5 vakit namaz kılarım ve dovme yaptıracağım haftaya seviyorum hosuma gıdıyor ama ibadetlerimide eksiltmem
Güzel durmuyor
Zevk meselesi
Ben yakıştırıyorum vucuduma ondan yaptıracağım
Vücudunu karaliyon
Ben temiz vücut seviyom karalanmadan
Ne gıbı mesela dışarıdan begenmıyor musunuz dövme
Hayr sevilmiyor
Ben temiz fizik seviyorum
Anladım sizin görüşünüz saygı duyarım tabiki
E yani ne yazdircan
Kolumu full kapattıracagım
Cok kötü onu hic sevmiyorum
Sız hangisini seviyorsunuz 😂
Ben düz seviyorum
Benim adimk belki
https://images.app.goo.gl/16qfrQ6rRvANq96J8 bunu yaptıracağım begendım bunu
Mahvedecen
Canımı sıkma ya heveslendim o kadar senın yuzunden kararsız kaldım
Ben yabanci göz olarak söyledim ailen biliyor mu begendiler mu pisman olcan ogljm hayatin boyunca evlensen esinin ailesi sana tuhaf bakcak
Ailem biliyor benı seven kız bunu bilerek sevecek ailesi karışırsa saygı duyar ayrılırım o konularda umursamaz bir insanımdır
Sen bilirsin
Dovme yapan insanlara neden farklı gözle bakılıyor onuda anlamış değilim ne var bu kadar onu anlayamıyorum
Eskidendi o Şu an öyle bakan yok sahsen 10 kisiden 9 unda dövme var kdkjd
Evet şu an popüler oldu dogru
Yani o yüzden sordum dürüst olmak gerekirse bi video gördüm adam rizeli adamin giyimi dövmeler vs komple gündem olmjs ama tipi karadeniz jdjd eskiden böyle miydi. Ya bi sive bi dogallik vs vardi Şu an moda olmus
Hahaha evet oyle bızım akrabalarada tersdır aslında bu dovme işi onlar öğrense problem muhafazakar hepsı bilmiyorum onlara nasıl açıklayacağım bu durumu
Hep uzun giycen
Ailen muhafazakar degl mi
Muhafazakarlar ama ben guzel bır dille soyledım anlayış gösterdiler ama akrabalar bıraz yaşlı geri kafa olunca anlatamazsın 😁😁
Nasil anlattn
Dedım ki namaz kılıyorum biliyorum fakat gördüm ve hoşuma gitti hayata bı defa geliyoruz sizinde saygı gosterecegınızı bılıyorum dedım bıraz babam tersledi ama sonradan yumuşadı tamam dedi
Oy anan baban seni seviyor oglum
Severler allah razı olsun hepsinden
Saol
Rica ederim
Yakisana neden olmasin? Bende dusunuyorum ama sanirim yaptirmayacagim.
Yakismiyof
Kisiye gore degisir
Önüne gelen bir üye olarak şu an bende dövme yok mesela.
Eskiden köleler dövme yaparmış. Şimdi moda oldu. Alt tabakanın şeyi dövme. Avrupa aristokrat aile bireylerinde dövme olmaz..
Hoşuna gidiyordur insanların
Sürü psikolojisi..
yaşadığın şehirle de alakalı
Moda oldu cunku
kültür kayması
Bide hoş bi sey olsa
Ayn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?