Gocunacagim bir durum yok ustumede alinmadim çünkü fiziğim üst düzey güzellikte sadece demek istediğim burada taşıyacak fizik yok derken tüm kadınları ele alarak çirkin fiziğe sahip olduklarını söylemişsin ben kadınları savunuyorum sadece
Feministim kanka var mı gelmişsin burada kadınlara fizik konusunda hakaret ediyosun edemessin kimsin sen ediyorsun Allah Allah ya gece gece insanı sinirlendiriyorsunuz
@hafsanursnck Hayir estagfurullah sen zaten en dogrusunu yapiyorsun ama bir erkekle bunu tartismaya degmez. Benim fizigim inanilmaz degil ama tanga giyiyorum ve bence yakisiyor. Otomatik olarak da onun argumani cokuyor. Bence ulasamadigi icin laf ediyor bize
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yaygındır evet
Benimkileri cok yargiliyorlar aile icinde ben de normal kilot giyemem jeans altina
ben de oyle annem cok kiziyo
Tayta falan
Evet yaygın günlük giyimi bile rahat keyf veriyor sadece cinsel eyleme gerek yok günlük içinde ideal
Yaygın ama tercih etmeyenlerde var bende uzun zamandır severek giyiyorum
Oldukça fazla
Evet kesinlikle
Kullanan olduğu kadar kullanmayan da vardır
Onu taşıyacak fizik yok maalesef
Direk olarak tüm kadınlara hakaret ediyosun hayırdır? Sende varsa sen giy o zaman
Hayırdır? Kime hakeret etmişim?
Fizik yok diyerek tüm kadınları esas almışsın abi
Iyi oku bakalım tüm kadınlar derken? Sen onu geçte yarası olan gocunur derdin ne anlat bakalım
Gocunacagim bir durum yok ustumede alinmadim çünkü fiziğim üst düzey güzellikte sadece demek istediğim burada taşıyacak fizik yok derken tüm kadınları ele alarak çirkin fiziğe sahip olduklarını söylemişsin ben kadınları savunuyorum sadece
Koca popolu hangi kadın giyiyor ülkemde tangami giymeli illa
Lafı çeviriyorsun kanka hadi bas git surdan
Kızım aklında sorunmu var günündemisin neyin kafasını yaşıyorsun günah keçisimi seçiyorsun asıl bak işine
Sizin gibi canım olduğu sürece bok gelisir bu ülke
Fıdıl poposunu açıp tanga giymekle ülkemi gelişir çocuk çocuk yorum yapıyorsun
Onu mu diyorum canım kadınların fiziğine laf atmışsın onu söylüyorum
Gece gece çattık :) feministmisin sen yanında olsak tekme tokat gireceksin üst düzey fizikli kadın
Feministim kanka var mı gelmişsin burada kadınlara fizik konusunda hakaret ediyosun edemessin kimsin sen ediyorsun Allah Allah ya gece gece insanı sinirlendiriyorsunuz
:) hadi barışalım büyüklük bende kalsın mızmızsın kız sen milleti ne düşünüyorsun kendini düşünsene unutma bak şunu kadının düşmanı yine kadındır
Ben kadının düşmanı değilim bana düşman olan kadında yok ki olamaz zaten ayrıca mızmız falan değilim ben
:) sümüklü seni kiskis gülüyorum bıyık altından fiziği üst düzey hanım
Bak bide gelmiş sümüklü diyor abaza dayiya bak sen
Bu nerden çıktı bide abaza olduk çocuksun ona gülüyorum büyüde gel :)
Aynen 21 yaşında çocuk oluyorum
Karnın mı ağrıyor senin
Sanane
Sen delisin ben senden zır deliyim
Sensin deli gelmiş deli diyor bana haspama bak sen
Ama küpelisin napayım üst düzey vücudlu :) (bak buna çok gülüyorum aklıma geldikçe)
Ne kupelisi (ayrıca evet standardın üstünde fiziğe sahibim )
Cinesin sen ama ufak tefek
Gecenin bir yarisi olmus halan devam mi ediyorsunuz fsdfds
Evet😊
Ben etmiyorum bu adam devam ediyor
Soru soran hanım bu kız alınmış yorumuma gönlünü almaya çalışıyorum kusura bakmazsınız değil mi
Soru soran kızçem bu adam gelmiş ülkemizin kadınlarının fiziğine laf ediyor bende onları savunuyorum rahatsız etfiysem kusura bakma lütfennnn
Soru soran hanımefendi bu kız varya bu kız üst düzey fiziğe sahipmiş alınmış napacaz :)
Sahibim zaten taktın sende fiziğime sanki konu o
Egonu yesinler senin ama saçların kısa olmamış
@hafsanursnck Hayir estagfurullah sen zaten en dogrusunu yapiyorsun ama bir erkekle bunu tartismaya degmez. Benim fizigim inanilmaz degil ama tanga giyiyorum ve bence yakisiyor. Otomatik olarak da onun argumani cokuyor. Bence ulasamadigi icin laf ediyor bize
Bak olmadı şimdi tanganın neyine ulaşayımki her insan kaldıramaz bunu onu taşıyacak at gibi hatunlar yokki olsada az sayıda
Siradan bir iccamasirini bu kadar buyutup abartmandan ne oldugun anlasiliyor. Iyi gunler.
Bende bunu diyorum abartmaya gerek yok taşıyacak insan yok bu benim görüşüm herkes kumsaati armut tipi değilki taşısın iyi geceler
Dedi gobekli abi bsisnsisjssiwysi
@hafsanursnck dsadsfsd senle bir konusalim
Türk erkeği bikere göbekli olur feminel hanım
Konusaliiim
Türk erkeği göbekli olur diye bir şey yok kendini avutma
@hafsanursnck Ta kip attimm
Bak can evinden vurdum seni ailenize bakın göbişi olmayan erkek yoktur
Valla benim tüm ailem spora gidiyor hepside fit 45 yasindaki babamin bile karin kaslari var
Ne güzel aferin ben göbeğimle mutluyum ;)
O zaman güzel fizikli birini bekleme yanına ayrıca kimsenin fiziğine de laf etme
olur mu kadının ayva göbeklisi makbuldür şaka göbeğim yokki Allah'a şükür
Aynen abi hadi git artık
Tamam iyi geceler soru soran hanım yorumları kaldırabilirsin artık
Yaygin tabi ki gayet normal bir sey.
Benim eşim hep giyiyor
Cesur yorum
Normal bişey olduğunu vurgulamak istedim
Bence de ama tabular çok bizim memlekette seni cesur buldum
Kullanmayan görmedim
Ahahha kız kardeşin dahil mi
Kız kardeşim yok ama en son annende gördüm
Sanmıyorum okadarda yaygın değil