Gri göz hangi saç rengiyle daha güzel durur?

Kafam karışık siyah diye düşündüm siyahı sevdiğim için ama sıkılırım diye korktum. Şimdi güzel bi değişiklikte yapmak istiyorum ALLAH ın izniyle. ben açık kumralım sarı gıbı ama tam sarıda değil karışık.

Yani aslında soru açık gri denecek göz rengine hangi saç rengi daha hoş durur ? (ten açık)

Kendi rengin açık kumral
Siyah
Sarı
Kızıl
Kahve tonları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
rica etsem sadece yorum yada sadece oylama olmasa boyle güzel güzel hem açıklasak hem oy versek elleriniz dert görmesin bayanlar baylar lütfen rica =)
Güncellemeler
+1 yıl
herkese benden +1 3 5 7 9 :) bayrama az kaldı ALLAH ın izniyle hadi bakalım :D
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar haber veriyim dedim baya düşündüm tabi tavsiyelerinizide göz ardı etmedim herkese teşekkür ederim griye takılmışız biraz ama haklısınız aık mavi diyelim biz ona kafalar karışmasın :) neyse konuya döneyim saçlarmı siyah boyadım ve çogunluk haklı çıktı sarıdan siyaha gözler zor alışıyor ama ben çok beğendim çok şükür ve begenide aldım sizede söylemek istedim çok saolun tavsiyeleriniz için =)

yalnız sarıdan sıyaha dönemk isteyenlre koyu kahve tavsıye ederim siyaha alışamayabilirler
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi baktımta hakkatten gri kafaları karıstırmış ya şimdi içinde grilik olan açık apacık mavi gözlere gri derler öyle vampir gibi gri değil siz mavi deyin isteyen yeşil isteyen lila desin ne diyim bilemedim ki ama mutluyum çok şükür herkese beden çay :D
Gri göz hangi saç rengiyle daha güzel durur?