yalnız sarıdan sıyaha dönemk isteyenlre koyu kahve tavsıye ederim siyaha alışamayabilirler
Gri göz hangi saç rengiyle daha güzel durur?
yalnız sarıdan sıyaha dönemk isteyenlre koyu kahve tavsıye ederim siyaha alışamayabilirler
söyler misin tanrı aşkına nerdesin sen?:) değişik insan:) gri renk gözlü birini görmedim ki sana nasıl yorum yapayım... ama yemin olsun merak ettim seni...:)
şimdi kendimden şüphelenmeye başladım :D cidden gri renk göz yok mu ya hani şu mavinin açığına yeşilin yansıması karışır falan böyle ışığa göre saçmalar kıyafete göre saçmalar falan işte tamda o renk ama siyah lens almayı düşünüyorum arada :D ALLAH beni affetsin :)
seni görmeme imkan olsa bişeyler söylerdim ama görmediğim için hiç bir şıkka tıklamadım... ender insanlardansın... cidden de merak ettim yani:D erkek arkadaşını düşünsene benim gri gözlü sevgilim var... diyormuş millet bu çocuk neyin kafasında demezse iyi:D
gri lens mi orjinal mi ne? hiç görmedim şimdiye kadar ama gri ile siyah gider heralde.
gaza gelmissin siyah yapıcam demişsin ama pişman olursan geri dönüşün çok zor olur, gel koyu kahvede anlaşalım:)
güldürdün beni :D
bu koyu kestanede fena diilde bi böyle farksız gelıyor siyahın farkı akıl karıştıran saçımda kızıllık olmadan koyu renk olamaz mı butun kahvelerde kızıllık var gibi ışıkta yansıyomu
ciddimi bak ben onu sorayım ozaman bilmiyordum oyle tonlarını
bu arada sana boyadıklarının adı ne sıyah degıl ama benzeyen rengın yanı onun ıcın ne demek lazım bu arada teşekkür ederim :)
gündüz o sevmediğim ton var üstünde ama gece hali süper ben o gece olan rengi istiyorum işte o nasl tutturulabilirki bu kuaförler anlamıyor hele benımki saçını boyamıcam diye yolluyor yeni kuafore rengı tam anlatabilmem lazım bi keresinde beni limon yapmışlardı :D
Siyah çok çekici gösterir seni yada mavi siyah patlıcan moruda güzel duruyor.
sanırım artık dayanamıcam simsiyah boyucam ALLAH ın izniyle :D
Cevap
3Cevap
gözleriniz gri mi:)eğer öyleyse her renk yakışır ama koyu renkler daha güzel olur siyah bencede
ya aslında aynı fikirdeyimde işte sıkılıyomuş herkes ondan ya bayrama kadar burdan yorumlara akıp düşünme payı bıraktım sanırım :)
Ben şıklardan kendi saç rengini seçtim ama sana sarı da gider siyahta..
işte 3 gün sonra ben ne yaptım demiyceğim bişi olması lazım :) teşkkr ederim
bunu herkes söyluyoda birazcık can sıkıntsı değişiklik isteği özendim bilmiyorum
Ben siyah diyorum canim...
bende öyle diyorum ama sadece diyorum canım bayrama girmeden faileye koyulsam :D
seda sayan yazmış gibi yorumu çok tatlısın inşaALLAH dediğin gibi güzel olar :) kaç gün kaldı bilmiyorum yorumlardada fikir edinmeye çalışıyorum sanırm çok kişi hemfikir :D
Vampirmisn sen :D
Siyah çok iddalı olur ama siyah diyorum bende :)
Benim göz rengimde gri ve ben açık bir mor yapmak istiyorum böyle mor-lila arası ve saçımı omuzlarıma kadar kestirmeyi düşünüyorum olur mu sizce?
siyah- yada koyu kahve tonlarla
gri göz rengimi var ya alah allah hiç rastlamadım.
ya ben ne biliyim ne yeşil ne mavi herkes gri diyor bu renge ben icad etmedim :)
siyah
Kızıl da yakışır bence
siyah
siyah
Kendi rengin açık kumral
Siyah diyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar