Kırmızı çoraplarım ile kendinden geçmiş sweatimin kusuruna bakmayın, tekrar giyip çekinmeye üşendim. Kış vakti aldım yazın giyerim diye şimdi de parça uyduramıyorum

Kırmızı çoraplarım ile kendinden geçmiş sweatimin kusuruna bakmayın, tekrar giyip çekinmeye üşendim. Kış vakti aldım yazın giyerim diye şimdi de parça uyduramıyorum

böyle bir şeyler..
Linkleri var mı bunların
Hayır yok ama bulabileceğiniz bir şey
Önerebilceğin güvenli site var mı bu tarz şeyler icin
Temu diye bir uygulama var ordan bula bilirsin
Siyah derin mayonun üstüne giy belin açık kalsın

Cevap
27Cevap
Ben beyaz ince bir gömlekle
Bence* beyaz ince bir gömlekle
Ben beyaz ince bi gömlekle kombinlerdim zaten etek kısa bide crop falan güzel durmaz bence
Göbek göstermeyecek cropla olabilir ama artik crop da sıktı bence farkli güzel şeyler de deneyebilirsiniz
Crop çok iyi olur ama crop sevmiyorsan askılı birsey giyip ustune gomlek atabilirsin ben bu tarz etekleri fileli ya da ince mat coraplarla giymeyi cok seviyorum değişik coraplar bence daha hos yapabilir
Bu eteğe aslında bütün üst tarzı yakışır ama klasikleştirmek sporlaştırmak senin elinde olur. Aşırı kurtarıcı bir model etek
Gömlek krop büstiyer swat herseyle giyilebicek bir etek ama sanki bieaz cesurluk stiyor gibi
Cringe olmak istiyorsan cropla giy wamp olmak istiyorsan fileli çorap ve askılı body ile giy hanımhanımcık ve dikkat çekmeyen olmak istiyorsan gömlek ya da şu fotodaki sweat ile giy
Awına koyucam hanımefendi siz kimsiniz ve neden bu kadar seksisiniz deliricem abi
Boyle bir ustle giyilir iste
Straplez Crop
beyaz gömlekle güzel olmaz mı
Beyaz tişort, krop, kısa kol keten gömlek
beyaz bir cropla giyebilirsin
Üst yakışmamış yaa daha açık renkli bir şey giyseydin daha güzel olurdu
Yalnız etek çok seksi, crop giyebilirsin bence
Valla fizik gzuel ise kısa bluz yeter
Her renk gider üstüne
Etek güzel beğendim
Beyaz t-shirt
Güzel hoş etek