Arkadaşlar ilk defa ipek kırpık taktırdım ama boyunu 16 santim taktım yanlışlıkla şimdi kısalt Mak istiyorum makasla kessem kötü durur mu bilgisi olan var mı yoksa dökülmesini mi beklemeliyim çünkü bayağı volümü yüksek ve uzun oldu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bir santim daha uzun olsa benimki ile eşit olacak :D :D
16 cm kirpik mi olur be rekorlar kitabına girersin :D
Kırpık öyle değil ya 16 milim anlamında
hmm milimse sorun yok ya
santim diyince noluyoruz dedim bir anda :D
Makasla kessen bile başkası kessin kotu lesersin muhtemelern
Ucundan hafif milim alacağım
Bence çok guzeller boş ver bozma
Canım sen erkek değil misin ne anlayacaksın kırpıkten ya bu kadın işi
Tabi orası oyle de ben bir erkek bakış açısıyla yorumladım pp deki gibiyse
kendi kirpiklerine zarar verebilirsin bence sabret bir daha taktırıcağın zaman özellikle boyunu düzgün yap cıkartmaya da calısma cok canın yanar
canım gozpınarlarına da yüksek cm santimi takmış bu saf kuaför gozpınarlarıma hafif bir makasla kessem kötü durur mu
cok fazla kesmezsen kendi kirpiklerine zarar veremiycek bi şekilde güzel durabilir bi dahakine çok daha iyi bi güzellik salonuna gidin bence
yani güzellik salonu herkes iyi dedi ama oradaki kızın uyarmaması tabii ki çok kötü bir sonuç doğurdu yani yüzüme oturmadı tam uzun durdu kirpikler ama ben hafif göz kenarından acaba kessem mi diye düşündüm bazıları da ortadan kesme dedi kız arkadaşlarım kendi kirpiklerini de kesersin dedi ben de dedim ki kendi kirpiklerim 16 santim olacak hali yok😂😂😂
Ama kirpikleri kesersen düz durabilir dediler
kesersen gerçekten düz durup çok kötü bi görüntü çıkabilir ortaya benim önerim kesmemeniz sabredin bir süre zaten kendileri çıkmaya başlıyo
Gozpınarlarıma da aynı santimi takmış oradan mesela hafif iki milim alsam kötü durur mu ya bence durmaz diye düşünüyorum
İnternette de çok araştırdım hiç böyle bir şey başına denk gelen olmamış yani hiç kimsede kısaltma yapmamış yani😀😀
güzel de durabilir kötü de yarı yarıya yani siz bilirsiniz
Evet yani ben de internette bayağı araştırdım bu konuyla ilgili hiçbir durum yok hiç kimse bir yorum da yapmamış yani kimse böyle bir kısaltma da yapmamış demek ki yarı yarıya yani şans olarak biraz yapacağım
Ama kız da dedi şu an deniz mevsimi olduğu için denizde ve duşta dedi çok fazla fazla dedi kirpiklerin dökülür zaten dedi
o zaman hiç risk almayın kafanızı sürekli denizin içinde tutun😂😂
Kız keşke öyle bir imkanım olsa en fazla iki haftada bir gidiyorum denize ama yine kız dedi çıktığın anda bile çok dökülüyormuş dedi ama benim uzunluk ilgili bir problemim var volumle ilgili yok
İlk defa taktırdığım için de gerçi kızın Takışını da beğenmedim çünkü biraz hafif batmalar da var milimini yüksek takmışım
Tabi çok profesyonel bir yer olmadığı da çok belli orada da hiç uyarmıyor mesela bak senin gözlerine hani bu kadar yüksek milim gitmez diye
bundan sonra dsha da profosyönel bi yer tercih edin ya da okuduğuma göre 14cm kirpiklerinize hiç dokunmayıp çok güzel bir yağ kullsnabilirsiniz düzenli olarak daha sağlıklı olucaktır
Ya kendi kirpiklerim güzel de canım yazın Water prof rimel aktı ben de kırpık yaptırdım ama doğal durmadı yani memnun olmadım
o zaman dediğim gibi çok daha profosyönel bi yer bulmanız gerekiyor
İzmirde araştıracağım biraz kısalttım iyi oldu 😀
çok sevindim sizin adınıza güle güle kullanın bir dahakine çok daha güzel bir yeri seçin
Çok teşekkür ederim canım ilgilenip de yazdım senin de herhangi bir sıkıntın olursa yazabilirsin galiba çok saçma bir yere yaptırmışım hiç doğal durmuyor yani o biraz sıkıntı
ben teşekkür ederim sorduğunuz soruları gördükçe cevap vermeye çalışacağım hayirli geceler☺️
16 santim nedir be Türk erkeklerinin penisleri o kadar olmuyor :D
16 santim kirpik ne lan
Kendi kirpiğim zaten 14 santim😩😩
Elin kadar kirpiğin mi var senin
Yardım edin kıza, kizlar :D
kızdan hariç bütün erkeklerin cevap vermesi🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ne işiniz var ya sizin erkek olarak burada
Yok benim suçum yok valla bak attığım yoruma kızma bana :D
Makyaja bu yüzden karsiyiz
Bence hiç karışma
ya canım çok uzun taktırmışım rahatsız ediyor yani gözlerimi iki milim alsam mı diye düşünüyorum çünkü kendi gözlerim zaten yaklaşık 12ml dir ama çok kararsız kaldım çünkü göz pınarlarıma da yüksek takmış canım kız
Yani aşkım eger rahatsız oluyorsan bu durumdan kisaltabilirsn tabi biraz ama dikkatli ol sonra kötü falan olur aman aman😅
Evet bebeğim sorun şu ki nasıl kısaltsam😂😂😂doğalda hiç takmamış hiç inci gibi
😂😂😂
Pp resminde var mı gözünde egee öyleyse bence hiç bulaşma çünkü çok güzel görünüyor
Hayır canım Profilimdeki kendi kirpiklerim canım bayağı Water prof rimelim şimdiki kirpiğimi atamadım burada yeni olduğum için ama hafif kısa attım şimdilik iyi ama volümü de yüksek zaten kız dedi yazın çok duş almaktan ve denize gitmekten zaten çabuk dökülüyor dedi