artık rahatsız olmuyorum. yapılan çalışmalarda gelir eşitsizliği arttıkça açık giyinme oranının da arttığı bulunmuş. o nedenle yarış haline dönüştü açık giyinme yolculuğu...
varoş semtlerde adım başı güzellik ve kuaför salonu var.
artık rahatsız olmuyorum. yapılan çalışmalarda gelir eşitsizliği arttıkça açık giyinme oranının da arttığı bulunmuş. o nedenle yarış haline dönüştü açık giyinme yolculuğu...
varoş semtlerde adım başı güzellik ve kuaför salonu var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çıplaklık gereksiz bence kendini ucuz gösteriyor gerektiği kadar dekolte olmalı
Fakirlik zenginlik değil de Arada bir giyen ile sürekli giyen resmen ayırt edilebiliyor
Alakasını anlamaya çalışıyorum
çıplaklık bir ilkellik göstergesidir. ilk insan gibi dolaşmayın ortalıkta, cidden gelişmemiş görünüyorsunuz. boynunda bağlamış ipi, meme altına kadar örten bir kumaş. arkası yok. devamı yok. bir kalıbı yok. bir şort giymiş, sanırsın neandertal genital bölgesini kapatıp da çıkmış. seksi meksi değil geçin oraları. sıcak diye de değil. bal gibi birileri baksın birileri sizi görsün diye taş devri kreasyonu yapmışsınız. incir yaprağına gidecek süreç çok az kaldı.
maymun kovalarsa sebebi bu yani bilmiş olun.
sana değil
bu yorum
bu şekilde çıplaklığı abartanlara
Ne giyelim? Açık giyiniriz sür. Denir. Kapalı giyiniriz kezban denir. Bir kadın çarşafa girer ninja derler. Bir kadın açılır tamamen bu seferde senin gibi boş konuşurlar. Ne yapalım biz kadınlar? Bırakın herkes isstediği gibi yaşasın hayatını. Hayata 1 kes geliyoruz sen ya da başkası kim ki dikkate alsınlar.
1 kez **
kadınlar istediği gibi giyebilir ancak bazı kadınlar maalesef nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilmez oldu. yazın tatil beldesinde de süper mini giyiyorlar, mezuniyet töreninde de süper mini giyiyorlar, avukat duruşmaya da süper mini giyiyor. erkeklerin de kadınların da yerine göre giyinmeleri gerekiyor. mesele kapalı açık giyinmek değil. mesele anın gerektirdiği ciddiyette veya samimiyette, giyindiğin yerin coğrafyasına ve tarzına göre giyinebilmek.
Üslubumu bozmak istemiyorum :) Buna karar vermesi sana mı düştü?
Kendi eşini öyle seçersin ya da kızını öyle yetiştirirsin. Dışarıda ki herhangi bir kadının giyimi, hareketleri seni ilgilendirmiyor
yakışmayacak seviyede açıklık teşhirdir ve rahatsız eder. birileri de çıkıp diyebilir ki "senin gözüne güzel gözükmek zorunda değil" doğrudur tabi. ancak girdiğin bir ortamda 10 kişiden 7 si dönüp bakıyor ve kıkırdıyorsa bir anormallik vardır.
Türk halkında ciddi bir problem bu. Herkesin hayatı kendinedir. Hepimiz aynı kültürden gelmiyoruz. Senin kültürüne ters düşebilir bu, olabilir ama bu sana tanımadığın insanlara yerine göre giyinmeli vb vb deme hakkı vermiyor.
"kimse kimsenin giyimine karışamaz" diyen ilkel beyinli, yaşam amacı sadece seks olan ilkel insanlar, boxer kısalığında bir şort giysem sokakta beni vurmaz mısınız? polise haber vermez misiniz? çekip sosyal medyada linç ettirmez misiniz?
Sen mi teşhir oluyorsun? Giyen oluyor. Onun eşi ya da babası mısın, sen niye rahatsız oluyorsun?
Erkekler zaten artık kadınlar gibi giyinip davranıyor
ortadoğuda cidden bu kadar özgür olduğunainanıyor musun?
Yav dayıcım. Bizene oradan?
Tekrar söylüyorum teşhircilik olsa dahi giyen kadına oluyor. Seni kızın ya da eşin ya da sen olmuyorsun teşhir. Seni bu kadar öfkelendiren ne anlamıyorum. Bırak nerede ne giymesi gerektiğini bilmeyen birisi olsun buna niye sen bir şeyleri demeyi kendinde hak görüyorsun? Dışarıda ki herhangi bir insanın hayatı bizi ilgilendirmez anlayın bunu. Çıplaklık bu burası Türkiye vb vb herkesin kültürü aynı değil. Eminim ki yakın çevrende o giyime sahip tek kadın yok. Tanısan senin düşündüğün gibi insanlar değiller.
Sen sorduğum şeylere cevap veremiyorsun bile iyi günler
tam tersi
Alakası yok