Moda & Stil Pembe giymek zorunda kalsanız hangi tonunu giyersiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Pembenin hangi tonu? 🩷💗💕🌺🌸#EdaModaStil 👠👗 Güncellemeler1 yıl Tabi ki süperletta 🤣 Ben pembenin her tonunu giyebilirim 💅🩷 Pembe giymek zorunda kalsanız hangi tonunu giyersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,5b cevap paylaştı. SheqiL 5 12 Yorumla Edameda06 1 yıl Bu Sana çok yakışır bodurcan 😂 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ne bodurcanı Yorumla Edameda06 1 yıl Adın 😬 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ona bodur sana dev Yorumla Edameda06 1 yıl Ona kime ne diyon Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Tuciş diyor ya bana bodur bodur diye Yorumla Edameda06 1 yıl Evettt bana niye devsin, boyun mu uzuyor bana hshsh Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ayağa kalkıyorum Yorumla Edameda06 1 yıl 🤦♀️ Bodursun yani xd Yorumla Aristokratımsı 1 yıl youtube.com/shorts/ydKjB63pKD0?si=uBPn7ZSjxrrK9Ri_ Yorumla Edameda06 1 yıl Haha bundan sonra efekansın 🤣 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl 👌 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. https://www.butikimbutik.com/kalin-aski-detay-kadin-midi-elbise-pembe bu olabilir canım 1 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Yok canım neden giyeyim 🙄 gey miyiz ne pembesi 1 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Mecbur kalsann Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Anadan üryan olmayı tercih ederim 🙃 Yorumla Edameda06 1 yıl Püü 🫣😒 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Sana püüü 🙄 pembe seçtirip sonra onu kırpıp admıza soru soracak ben yer miyim 🙄 Yorumla Edameda06 1 yıl Hshshshd çok iyi fikir 🤭😅 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Bak gördün mü 😧😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Bu tonu veya fushia pembe. 1 0 Yorumla
MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Daha açık tonları tercihim olur. Düşündüm de hiç pembe kıyafetim yokk. Bana da yakışır aslında neden giymiyorum ki 1 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Beyaz tene fuşya gidiyor görselde 3. Sıradaki kadında görüldüğü gibi 🙄 fuşya giyiyorum seviyorum da çok 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 575 cevap paylaştı. Kıyafetin üzerimde duruşuyla orantılı olurdu, ton farkı elbisenin vücutta duruşuyla kendisini belli eder 1 0 Yorumla
Buz_Yanığı33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Pembe nin her tonu GüzelFazla kapalı renk Fazla da açık renk olmasın yeter 2 0 Yorumla
Njoy87 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Pudra tonu tercih ederim pastel yumuşak tonları severim 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çok zor bir soru bilemiyorum gerçekten bilemiyorum 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Son 3 sıra. Çok parlak sevmiyorum. Daha açık tonlar. 1 0 Yorumla
Croyz1n26 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 89% 1 yıl Pembe severim kıyaget güzel olduktan sonra çoğu ton iyi ama çok cırtlak pembe olmasın 1 0 Yorumla
Melodiieejj Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kiz fotrafin cok tatli olmus🥹🌸 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Teşekkürler 😂🌸😊🥰 Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl En sağdaki hoş 🩷🩷😍😍 1 3 Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=MXVzbnA1eWs4MHJwcQ== Yorumla Edameda06 1 yıl Ben 🤣 Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl 😂😂😂🤗🤗🩷 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı. Açık pembe süper olur bence 2 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Pembenin her tonunu kendime yakıştırıyorum. 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çingiş pembe falan djxkxı 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 881 cevap paylaştı. Kalmamayi tercih ederim 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ay valla her tonunu giyerim 😌💅 💕 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 820 cevap paylaştı. Pembenin açık tonlarını giyerdim. 1 0 Yorumla
yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Erkekler yine bizden daha hevesli 😂😂😂 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl pembenin 50 tonu :D :D 1 1 Yorumla lightOfMind 1 yıl ince giyerim incepembe yakışır gence :D :D Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. En açık tonunu.. 2 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Ben siyahtan devam 2 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 972 cevap paylaştı. toz pembe giyerim 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Toz pembe. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. açık pembe giyerim 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah korusun 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Moda & Stil konusunda 308 cevap paylaştı. Her tonu 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 525 cevap paylaştı. Hepsi🫶🫶🫶🌸 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 335 cevap paylaştı. Asla giymem 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı. En koyusu olurdu 😒 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
SheqiL
Bu Sana çok yakışır bodurcan 😂
Ne bodurcanı
Adın 😬
Ona bodur sana dev
Ona kime ne diyon
Tuciş diyor ya bana bodur bodur diye
Evettt bana niye devsin, boyun mu uzuyor bana hshsh
Ayağa kalkıyorum
🤦♀️ Bodursun yani xd
youtube.com/shorts/ydKjB63pKD0?si=uBPn7ZSjxrrK9Ri_
Haha bundan sonra efekansın 🤣
👌
https://www.butikimbutik.com/kalin-aski-detay-kadin-midi-elbise-pembe bu olabilir canım
Yok canım neden giyeyim 🙄 gey miyiz ne pembesi
Mecbur kalsann
Anadan üryan olmayı tercih ederim 🙃
Püü 🫣😒
Sana püüü 🙄 pembe seçtirip sonra onu kırpıp admıza soru soracak ben yer miyim 🙄
Hshshshd çok iyi fikir 🤭😅
Bak gördün mü 😧😂
🤣 🤣
Daha açık tonları tercihim olur. Düşündüm de hiç pembe kıyafetim yokk. Bana da yakışır aslında neden giymiyorum ki
Beyaz tene fuşya gidiyor görselde 3. Sıradaki kadında görüldüğü gibi 🙄 fuşya giyiyorum seviyorum da çok
Kıyafetin üzerimde duruşuyla orantılı olurdu, ton farkı elbisenin vücutta duruşuyla kendisini belli eder
Böyle olabilir.
Pembe nin her tonu Güzel
Fazla kapalı renk
Fazla da açık renk olmasın yeter
Pudra tonu tercih ederim pastel yumuşak tonları severim
Çok zor bir soru bilemiyorum gerçekten bilemiyorum
Son 3 sıra. Çok parlak sevmiyorum. Daha açık tonlar.
Pembe severim kıyaget güzel olduktan sonra çoğu ton iyi ama çok cırtlak pembe olmasın
Thulian pembe
Kiz fotrafin cok tatli olmus🥹🌸
Teşekkürler 😂🌸😊🥰
En sağdaki hoş 🩷🩷😍😍
www.instagram.com/.../?igsh=MXVzbnA1eWs4MHJwcQ==
Ben 🤣
😂😂😂🤗🤗🩷
Açık pembe süper olur bence
En koyu tonu hangisiyse o
Her tonunu giyerim
Pembenin her tonunu kendime yakıştırıyorum.
Göz yormayan en soft pembeyi
Çingiş pembe falan djxkxı
Kalmamayi tercih ederim
Pembeyi severim hiç fark etmez tonu
Toz pembe çok sirin geliyor🩷
Pembenin hiç bir tonu 😀
Ay valla her tonunu giyerim 😌💅 💕
En koyusunu kop koyu olsun 😂
Açık pembe tonları çok hoşuma gidiyor
Pembenin açık tonlarını giyerdim.
Erkekler yine bizden daha hevesli 😂😂😂
pembenin 50 tonu :D :D