Moda & Stil Boxer giysem olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ya ben rgl falan olduğumda rahat olsun diye erkek iccamasiri alsam falan yanlis anlasilirmi Güncellemeler1 yıl Alırken bakışlar falan diyorum veya evdekiler görse Boxer giysem olur mu? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Giyinebilirsin 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Bence en doğu kararı vermiş olursun... Ama aldığın boxer'e dikkat etmelisin... Normal bir boxer olmamalı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Normal daha güzel büyük büyük Yorumla Sundaddy 1 yıl Ve rahat ediyorsun... Sizin için ped'li çamaşır yaptılar biliyorsun dimi? Yorumla Soran 1 yıl Ben rahatedemiyroum Yorumla
Terapist3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İç çamaşır sonuçta fark etmez.Ama genelde kadın kıyafetleri daha kaliteli oluyor. Kadınlar için boxer var zannedersem 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Erkeklerinki dhaa bol gsidhdid Yorumla Terapist3434 1 yıl Nasıl rahat ediyorsan çok önemli değil. Neticede iç giyim belli olmaz Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl bir şey olmaz kadın alabilir ama erkek tam tersini yapamaz :D 0 0 Yorumla
amanbesorgıtsın55 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl nıye be gıy gıtsın kadın sortlarıda var elbıseleın altından gıyınıyor 0 0 Yorumla
éylul3333 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl erkek boxerı ile rahat edemeyebilirsin markaları cıkardığı regli camasırları var ya da kadın için oldan boxerdan alabilrisin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben öyle rahat edemem amacim genislik Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Al ama seher yıldızı alıp giyersen belinden görünürse bütün güzellik gider dkfkjdjkdf 0 5 Yorumla activiashot 1 yıl seher yıltızı kalitedir akar😂 Yorumla Soran 1 yıl Ay korkuyom biri farketcekdiye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tutku al bence belli olmaz Yorumla Soran 1 yıl Abiminkinden alcam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yani bi tane kız gördüm giymişti ama direk fotosunu atmış yani hiç dikkat çekmiyordu Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 383 cevap paylaştı. millet içini görecek değil ya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa Yorumla raif1923 1 yıl ne yaaa Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanlış anlaşılmaz pratik de olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Boxer gyen kadin görsen mesela yakın arkadaşın falan garipsemezmsn Yorumla Tendenönceruh 1 yıl Bir kaç arkadaşımda gördüm zaten Garipsenecek bir durum yok Yorumla
sdky60 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 73% 1 yıl Kimse görmeyeceği için sorun olmaz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hmmmm Yorumla sdky60 1 yıl Yani ben öyle düşünüyorum haksız mıyım Yorumla Soran 1 yıl Sen kadin arkadaşlarında gorsen garipsemezmsn Yorumla sdky60 1 yıl Yooo kesinlikle yadırgamam vardır mutlaka bir sebebi diye düşünürüm Yorumla
Mrvedkr98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Niye yanlış anlasılsın ki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İnsanlar kınama peşinde Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınlar içinde boxer var onlardan al 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. kadın boxeri var onu al. 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. Depend veya canped kullan 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. kadın boxer ı var lazer kesim vs. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Rhat edemem Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nesi yanlış anlaşılacak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Boxer gyen kadin görsen mesela yakın arkadaşın falan garipsemezmsn Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Yakın arkadaşım bana neden boxerını göstersin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kim yanlis anlar mi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İnsanlar Cevap sahibi 1 yıl Icinde boxerla gezdigini nerden bilecekler kanka Soran 1 yıl Alirken falan evdekiler Cevap sahibi 1 yıl Evdekileri bilemicem artik aileni knk ama alirken kim bilecek kendine aldigini, hediye olarak esine falan aliyor sanarlar hem kime ne yaa millet durup satmadan once bunu mu sorguluyor sanki ona gore satiyorlar falan...
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl kim anlıcak bikere. dnlamı gezicen dışarıda 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Alırken falan bakışlar oluyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl erkek kadın donualsa anlarımda. kadına bakmaz kmse, kocana alıyorsun belki🤷♂️ Yorumla Soran 1 yıl Ahaha ama genç duruyorum ya aaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hahaah.. al al bilii olmaz😉 Yorumla
Reco87 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl içini gören olmadığı sürece sorun yok 😛 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahaha Yorumla
Uyusundabuyusun Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Benimkini veriyim yoksa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sinirleniyorum Yorumla Uyusundabuyusun 1 yıl Tm sustum bebegim Yorumla
activiashot Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl veryim benimklerden giy😂 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Çok komiksin Yorumla activiashot 1 yıl temizler yigenim😂 Yorumla Soran 1 yıl Bende sana benimkilerden veriyim odesek Yorumla activiashot 1 yıl senin can pompa mı istyor😂 Yorumla Soran 1 yıl Ay ne alaka sapik Yorumla activiashot 1 yıl sapık degilim sen mezara mı götürcen😂 Yorumla Soran 1 yıl Sanane götürürüm Yorumla activiashot 1 yıl tursşısunu kur😂 Yorumla
Sakizseda Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kadın boxerı var 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hmmmm Yorumla
GurbetciKarizmatik Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Giyinebilirsin bu gayet doğal 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben ailemle yaşamıyorum arkadaşlarla falan yanlış anlasilma olur mu diye Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 1 yıl Moda & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. Yooo neden anlaşılsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hani insanlık yok kimsede biri alirken bisey der biliyosun herkes farkli düşünüyor Yorumla Serkan_87 1 yıl Kimin ne dediğini takılma Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Kadına yakistirmiyorum 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yakistirmak önemli degil burada olabilecek biseymi olabilecek bisey rahat etmek amacli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rahat etmek istiyorsan pamuklu iç çamaşırı tercih et Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boxer şart değil Yorumla Soran 1 yıl Boxer geniş genelde Yorumla Soran 1 yıl Ve on bölgesi büyük Yorumla
sokbor Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl olur canım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hmmm Yorumla sokbor 1 yıl ben giydidirim Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla sokbor 1 yıl çıkartayım madem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Giyinebilirsin
Bence en doğu kararı vermiş olursun... Ama aldığın boxer'e dikkat etmelisin... Normal bir boxer olmamalı
Normal daha güzel büyük büyük
Ve rahat ediyorsun... Sizin için ped'li çamaşır yaptılar biliyorsun dimi?
Ben rahatedemiyroum
İç çamaşır sonuçta fark etmez.
Ama genelde kadın kıyafetleri daha kaliteli oluyor. Kadınlar için boxer var zannedersem
Erkeklerinki dhaa bol gsidhdid
Nasıl rahat ediyorsan çok önemli değil. Neticede iç giyim belli olmaz
bir şey olmaz kadın alabilir ama erkek tam tersini yapamaz :D
nıye be gıy gıtsın kadın sortlarıda var elbıseleın altından gıyınıyor
erkek boxerı ile rahat edemeyebilirsin markaları cıkardığı regli camasırları var ya da kadın için oldan boxerdan alabilrisin
Ben öyle rahat edemem amacim genislik
Al ama seher yıldızı alıp giyersen belinden görünürse bütün güzellik gider dkfkjdjkdf
seher yıltızı kalitedir akar😂
Ay korkuyom biri farketcekdiye
tutku al bence belli olmaz
Abiminkinden alcam
yani bi tane kız gördüm giymişti ama direk fotosunu atmış yani hiç dikkat çekmiyordu
millet içini görecek değil ya
Yaaa
ne yaaa
Yanlış anlaşılmaz pratik de olur
Boxer gyen kadin görsen mesela yakın arkadaşın falan garipsemezmsn
Bir kaç arkadaşımda gördüm zaten
Garipsenecek bir durum yok
Kimse görmeyeceği için sorun olmaz
Hmmmm
Yani ben öyle düşünüyorum haksız mıyım
Sen kadin arkadaşlarında gorsen garipsemezmsn
Yooo kesinlikle yadırgamam vardır mutlaka bir sebebi diye düşünürüm
Niye yanlış anlasılsın ki
İnsanlar kınama peşinde
Kadınlar içinde boxer var onlardan al
kadın boxeri var onu al.
Kim goruyor ki , sorun olsun
Depend veya canped kullan
kadın boxer ı var lazer kesim vs.
Rhat edemem
Nesi yanlış anlaşılacak
Boxer gyen kadin görsen mesela yakın arkadaşın falan garipsemezmsn
Yakın arkadaşım bana neden boxerını göstersin
Kim yanlis anlar mi
İnsanlar
Icinde boxerla gezdigini nerden bilecekler kanka
Alirken falan evdekiler
Evdekileri bilemicem artik aileni knk ama alirken kim bilecek kendine aldigini, hediye olarak esine falan aliyor sanarlar hem kime ne yaa millet durup satmadan once bunu mu sorguluyor sanki ona gore satiyorlar falan...
kim anlıcak bikere. dnlamı gezicen dışarıda
Alırken falan bakışlar oluyo
erkek kadın donualsa anlarımda. kadına bakmaz kmse, kocana alıyorsun belki🤷♂️
Ahaha ama genç duruyorum ya aaa
hahaah.. al al bilii olmaz😉
içini gören olmadığı sürece sorun yok 😛
Ahaha
Benimkini veriyim yoksa
Sinirleniyorum
Tm sustum bebegim
veryim benimklerden giy😂
Çok komiksin
temizler yigenim😂
Bende sana benimkilerden veriyim odesek
senin can pompa mı istyor😂
Ay ne alaka sapik
sapık degilim sen mezara mı götürcen😂
Sanane götürürüm
tursşısunu kur😂
Kadın boxerı var
Hmmmm
Giyinebilirsin bu gayet doğal
Ben ailemle yaşamıyorum arkadaşlarla falan yanlış anlasilma olur mu diye
Yooo neden anlaşılsın
Hani insanlık yok kimsede biri alirken bisey der biliyosun herkes farkli düşünüyor
Kimin ne dediğini takılma
Kadına yakistirmiyorum
Yakistirmak önemli degil burada olabilecek biseymi olabilecek bisey rahat etmek amacli
Rahat etmek istiyorsan pamuklu iç çamaşırı tercih et
Boxer şart değil
Boxer geniş genelde
Ve on bölgesi büyük
olur canım
Hmmm
ben giydidirim
Hayır
çıkartayım madem
Olur