Moda & Stil Siyah etek, siyah crop kombinine hangi topuklu ayakkabı gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Siyah etek, siyah crop kombinine hangi topuklu ayakkabı gider? Siyah etek, siyah crop kombinine hangi topuklu ayakkabı gider? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. bence siyah olan gider 0 0 Yorumla
Seramikan Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 53% 1 yıl Sence siyah etek siyah crop kombinine bu 2 ayakkabıdan hangisi gider şöyle otur kapsamlıca düşün bakalım :d 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Siyah daha mantıklı sade Zarif diğeri çok kıvrak 🤣 1 13 Yorumla Bay_Karizma_35 1 yıl bence sen çok sinirlisin Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ne alakası var Yorumla Bay_Karizma_35 1 yıl öyle hissettim doğru mu Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Değil istediğim gibi davranıyorum Yorumla Bay_Karizma_35 1 yıl nasıl davranmayı istiyorsun Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ne zaman nasıl istersem öyle Yorumla Bay_Karizma_35 1 yıl bana nasıl davranmak istiyosun mesela Yorumla Bay_Karizma_35 1 yıl kararsız mı kaldın :D Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Lan konuşma 😂 Yorumla Bay_Karizma_35 1 yıl emir vererek mi davrancaksın o zaman ben ne olcam :D Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Git işine bak lan 😂 Yorumla Bay_Karizma_35 1 yıl niye gideyim ki ne güzel azarlıyorsun işte :D Yorumla Bay_Karizma_35 1 yıl nasıl davranmak istiyorsun ki Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Siyah ince topuk stiletto. Krop yerine beyaz gömlek ve siyah ince parlak çorap 0 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kusura bakma ama beyazlar kötü paspal bir görüntüsü var siyahlar daha iyi 0 0 Yorumla
balıkakrepkadını Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Muhtemelen günlük bir kombin, o yüzden siyah ayakkabı. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nerede giyeceksin etek ne kadar uzun ve ten rengin nedir 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Siyah olsun artık beyaz tenliysen tek beyaz tenin olur 0 0 Yorumla
zeynepblaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bunlar ne ikiside çok kötü giyme kız bunu 4 2 Yorumla Laraaslaadaaia 1 yıl Ay saçlarının rengi çok güzel doğal mı Yorumla zeynepblaaaa 1 yıl Yok doğal renfi sari Yorumla
SanalAvcısı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Kombininle hangisi gider bilmem de alttaki topukluyla görmek isterdim 🤤 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl neden siyah giyiniyorsun hava yeterince sıcak siyahta pişersin 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Clube gideceğim parti var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl güzel seçim o zaman siyaha siyah gider Yorumla Soran 1 yıl Çok siyah Boğmaz dimi sarışınım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bilemiyorum fiziğine de biraz bağlı görmeden ne desem doğru olmaz etrafındaki bir arkadaşına yorumlatsan daha sağlıklı olacak sanki Yorumla Soran 1 yıl Size atsam? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl senin için sorun olmayacaksa olur tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Instagram'ım yok maalesef buradan atsan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yorumunu sildim kimse salça olmasın sana Yorumla Soran 1 yıl Hesap açsanız fake burdan video atılmıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gizliden çıkarsan daha kolay anlatırım Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 353 cevap paylaştı. Üstteki güzel…Ton sür ton seviyorum ben… 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ayyy croptan gına geldi artik beee 2 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Clube erkeklerle fingirdeşmeye gidiyorsan normal tabi klasik kombin Yorumla
Memoli21yavuz Takip Et Xper 3 Yaş: 39 1 yıl Bu ayakabinin üstüne ne giysen gider ablacim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hangisi Yorumla Memoli21yavuz 1 yıl Topuklu siyah Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 820 cevap paylaştı. Beyaz daha iyi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Alttaki gider. Hem daha şık bence 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Modeli falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
bence siyah olan gider
Sence siyah etek siyah crop kombinine bu 2 ayakkabıdan hangisi gider şöyle otur kapsamlıca düşün bakalım :d
Siyah daha mantıklı sade Zarif diğeri çok kıvrak 🤣
bence sen çok sinirlisin
Ne alakası var
öyle hissettim doğru mu
Değil istediğim gibi davranıyorum
nasıl davranmayı istiyorsun
Ne zaman nasıl istersem öyle
bana nasıl davranmak istiyosun mesela
kararsız mı kaldın :D
Lan konuşma 😂
emir vererek mi davrancaksın o zaman ben ne olcam :D
Git işine bak lan 😂
niye gideyim ki ne güzel azarlıyorsun işte :D
nasıl davranmak istiyorsun ki
Siyah ince topuk stiletto. Krop yerine beyaz gömlek ve siyah ince parlak çorap
Kusura bakma ama beyazlar kötü paspal bir görüntüsü var siyahlar daha iyi
Muhtemelen günlük bir kombin, o yüzden siyah ayakkabı.
Nerede giyeceksin etek ne kadar uzun ve ten rengin nedir
Siyah olsun artık beyaz tenliysen tek beyaz tenin olur
Bunlar ne ikiside çok kötü giyme kız bunu
Ay saçlarının rengi çok güzel doğal mı
Yok doğal renfi sari
Kombininle hangisi gider bilmem de alttaki topukluyla görmek isterdim 🤤
Siyah zarif olur
neden siyah giyiniyorsun hava yeterince sıcak siyahta pişersin
Clube gideceğim parti var
güzel seçim o zaman siyaha siyah gider
Çok siyah Boğmaz dimi sarışınım
bilemiyorum fiziğine de biraz bağlı görmeden ne desem doğru olmaz etrafındaki bir arkadaşına yorumlatsan daha sağlıklı olacak sanki
Size atsam?
senin için sorun olmayacaksa olur tabi
Instagram'ım yok maalesef buradan atsan
yorumunu sildim kimse salça olmasın sana
Hesap açsanız fake burdan video atılmıyor
gizliden çıkarsan daha kolay anlatırım
Üstteki güzel…Ton sür ton seviyorum ben…
Ayyy croptan gına geldi artik beee
Clube erkeklerle fingirdeşmeye gidiyorsan normal tabi klasik kombin
Ayakkabılar hangi yıldan kalma
Bu ayakabinin üstüne ne giysen gider ablacim
Hangisi
Topuklu siyah
1. si
Siyah iyi
Siyah iyi
Spor ayakkabı
Siyah üsteki
Siyah
ikinci
Beyaz daha seksi
Siyah olur
1. gider
Siyah olan
Siyah asaletin rengidir, kesinlikle siyah.
siyah kötünün iyisi
ayaggaı terfen renk değişmiş😂
Siyah
Siyah elbette.
Siyah tabiki
Kırmızı stiletto iyi olurdu🥰
Beyaz daha iyi.
Kombini yaptıktan sonr görmek gerek
Ayaklarını öptürürsün sen
Siyah olan bence
Alttaki gider. Hem daha şık bence
Modeli falan