Moda & Stil Bir dönem ülkeyi ikiye bölen o elbise... Sizce bu elbise ne renk? Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sarı beyaz işte. İnsanlar renk körü mü? Bunu nasıl mavi siyah görebildiler aklım ermiyor. Sarı-Beyaz Mavi-Siyah Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir dönem ülkeyi ikiye bölen o elbise... Sizce bu elbise ne renk? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Mavi-Siyah 0 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 335 cevap paylaştı. Bu ülkeyi kimse bolemez.🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Sarı beyaz aynen Siyah mavi gören bana gelsin göz doktoruna hdndjs 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl mavi kızım bu :D Yorumla Fearlesgirll 1 yıl @вуηαяcσѕ oha mavi gördüm sen mavi dedikten sonra :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bence altın ve beyaz 1 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hangi yılda doğdun? Yorumla Celebrindir 1 yıl 1999 Yorumla Celebrindir 1 yıl Yıldız falıma falan mı bakıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1998'de doğdum ama bir hafta önce 26 yaşına girdim. Benimle aynı yılda mı doğdun diye merak ettim. Yorumla Celebrindir 1 yıl Doğsaydım ne gibi bir değişiklik olacaktı kş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yine mi hortladı bu 😂😂 0 1 Yorumla Celebrindir 1 yıl Sesli güldüm fıoehdkejsj sanki gece ortaya çıkan bir canavarmış gibi bahsettin 😂 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. İlk sarı beyaz sonra mavi siyah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ilkten mavi siyah gördümm sonra sarı beyaz 0 2 Yorumla Celebrindir 1 yıl Gözünü sıkıp telefonu uzaklaştırırsan mavi siyah oluyor. Yoksa sarı beyaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok her türlü sari beyaz şu an hhahs Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Mayi siyah 0 1 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl *mavi-siyah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mavi-Siyah
Bu ülkeyi kimse bolemez.🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🤘🇹🇷🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Sarı beyaz aynen
Siyah mavi gören bana gelsin göz doktoruna hdndjs
mavi kızım bu :D
@вуηαяcσѕ oha mavi gördüm sen mavi dedikten sonra :D
İkisi de değil. Mavi-sarı
Bence altın ve beyaz
hangi yılda doğdun?
1999
Yıldız falıma falan mı bakıyorsun
1998'de doğdum ama bir hafta önce 26 yaşına girdim.
Benimle aynı yılda mı doğdun diye merak ettim.
Doğsaydım ne gibi bir değişiklik olacaktı kş
Bilmiyorum
Yine mi hortladı bu 😂😂
Sesli güldüm fıoehdkejsj sanki gece ortaya çıkan bir canavarmış gibi bahsettin 😂
Mavi siyah neresnde var la
İlk sarı beyaz sonra mavi siyah
Lila siyah değil mi bu
ilkten mavi siyah gördümm sonra sarı beyaz
Gözünü sıkıp telefonu uzaklaştırırsan mavi siyah oluyor. Yoksa sarı beyaz
Yok her türlü sari beyaz şu an hhahs
Buna mavi siyah diyen sıçtı bQka pempe desin aq
sarı beyaz
Mayi siyah
*mavi-siyah
Mavi
Mavi siyah rengi