Moda & Stil Sizce tarzım varoş mu yoksa gideri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Üstümdeki her parçayı Kadıköy bit pazarından aldım vintage tercih ediyorum Sizce tarzım varoş mu yoksa gideri var mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sen şimdi kapalı mısın? o kırmızı herneyse çok saçma durmuş. Elbise güzel fiziğine yakışmış. 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet saçma oldu ama internette öyle bir tarz görmüştüm deneyeyim dedim teşekkürler Yorumla Cesurby 1 yıl Yenilerini bekliyoruz :)) Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Tarzın değil de düşüncelerin v... 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 375 cevap paylaştı. eğer bu giyim tarzına insanlar güzel ya da harika demiş ise yalan , dışarda görsem giyinmeyi bilmeyen görgüsüz biri derdim çok rezil bir kombin 1 0 Yorumla
Pis_243 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Türban bu değil, tesettür de bu değil. İnançlara saygılı olup tesettürü dalga konusu etmezseniz daha hoş olur. 1 2 Yorumla Olmadıolduramadık 1 yıl Kendisi değil zaten bi siteden bulmuş Yorumla Pis_243 1 yıl Kendisi olmadığı çok acık zaten Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Abooo yandık yeni moda çıkacak mayo bikini giyecekler turbanlılar alta böyle badilerle 😆😆sokakta bundan bisürü ayy çok kötü 3 0 Yorumla
qolokisP Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 35% 1 yıl Bazıları bunun sahte bir foto olduğunu biliyor bebeğim 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Sütyen saçma olmuş, süpermenşn tayt üstüne giydiği kırmuzı don hesabı🤣 1 1 Yorumla eniştegtnteşte 1 yıl 😆😆😆😆 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Meğersem hepinizde icindesininz bu çarkın vay be ne diyeyim ki ben şimdi onca zamandır illaki hatamı yapmak gerekliydi durumu anlamak için 😔 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Sütyeni yanlış yere koymuşlar, oysa sen mi öyle taktın 0 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bu tarz mi, her sey yanlis la burada 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. gideri tıkanmış bu görseldekinin 1 0 Yorumla
__Belle_de_Jour__ Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Varoşluk bile bir seviyeymiş dedirtiyor. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl gözlerim gördüklerini sil lütfen 🥹 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Bu sen değilsin de evet varoş az bile kalir 0 0 Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Berbat. 0 3 Yorumla duvarciMURAT 1 yıl @Eslemm18 gözlerinde cekiciyimis Yorumla Eslemm18 1 yıl @duvarciMURAT Ben değilim o Yorumla duvarciMURAT 1 yıl hmm sen kac yasindasin Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Rende gibi sütyen 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% 1 yıl Moda & Stil konusunda 329 cevap paylaştı. Süzgeç gibi sütyen üretmişler amanın 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yav he he 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. Varoş 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 665 cevap paylaştı. Sen moda ikonusun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Sen şimdi kapalı mısın? o kırmızı herneyse çok saçma durmuş. Elbise güzel fiziğine yakışmış.
Evet saçma oldu ama internette öyle bir tarz görmüştüm deneyeyim dedim teşekkürler
Yenilerini bekliyoruz :))
Tarzın değil de düşüncelerin v...
eğer bu giyim tarzına insanlar güzel ya da harika demiş ise yalan , dışarda görsem giyinmeyi bilmeyen görgüsüz biri derdim çok rezil bir kombin
Türban bu değil, tesettür de bu değil. İnançlara saygılı olup tesettürü dalga konusu etmezseniz daha hoş olur.
Kendisi değil zaten bi siteden bulmuş
Kendisi olmadığı çok acık zaten
Abooo yandık yeni moda çıkacak mayo bikini giyecekler turbanlılar alta böyle badilerle 😆😆sokakta bundan bisürü ayy çok kötü
Bazıları bunun sahte bir foto olduğunu biliyor bebeğim
Sütyen saçma olmuş, süpermenşn tayt üstüne giydiği kırmuzı don hesabı🤣
😆😆😆😆
Meğersem hepinizde icindesininz bu çarkın vay be ne diyeyim ki ben şimdi onca zamandır illaki hatamı yapmak gerekliydi durumu anlamak için 😔
Kardeşim ne güzel yüzün var olmamış kıyafet
Varoş az kalır bence, aşırı kötü olmuş o kırmızı şey
Sütyeni yanlış yere koymuşlar, oysa sen mi öyle taktın
Kürtlere benziyon
Bu tarz mi, her sey yanlis la burada
gideri tıkanmış bu görseldekinin
Varoşluk bile bir seviyeymiş dedirtiyor.
gözlerim gördüklerini sil lütfen 🥹
Varos kadar bile olamaz
Olmaz mi.. tc erkeyi bayilir
Bu sen değilsin de evet varoş az bile kalir
Kırmızı olanı sakın dışına giyme onun haricinde güzel
Para versen giyinmem boyle olmamis
cok guzel bende tesetturlenip bacaklarima deri harness takacagim
Çok kötü göze çok batıyor
Berbat.
@Eslemm18 gözlerinde cekiciyimis
@duvarciMURAT Ben değilim o
hmm sen kac yasindasin