Moda & Stil Dışarıya rastgele giyinip çıktığınız oluyor mu? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yoksa gerekirse gecikir, mutlaka kombini yapar öyle mi çıkarsınız? Güncellemeler1 yıl 🌸💖 Dışarıya rastgele giyinip çıktığınız oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Genelde rastgele giyinirm ruh halime göre 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bazen korkuyorum dışarı sadece donla çıkacağım diye. 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl 😂😂 Süper soru için teşekkür ederimm 😊 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Dışarıya sadece çöp dökmeye giderken rastgele giyinirim.. 2 0 Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% 1 yıl Saçma sapan giyinmeyi sevmem uyum olmak zorunda geç kalmak umrumda değil. 2 2 Yorumla firstoneman 1 yıl işte bu yüzden yalnızsın Yorumla Yalnızkadınn06 1 yıl En azından senin gibi m*llarla beraber değilim. Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bu kendime olan saygımdır. Kendimi her daim iyi hissetmek için giyinir çıkarım.. 1 0 Yorumla
buraks134 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% 1 yıl Ozel program degilse elime ilk geleni giyip gidiyorum 1 0 Yorumla
Blonde_Bunny Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hayır, ben 3 gün sonra ne giyeceğimi bile bugünden düşünürüm bu istemeden oluyor ☠ 1 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Spontan , salaş, rasgele ve alakasız giyinip çıkmayı seviyorum. 1 0 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Ben kombinci değilim jean tişört ikilisiyleyşm yıllardır 1 0 Yorumla
KSM-Y Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Olmaz mı? Spor giyinip. Altına kundura ayakkabı çakan ben! 😂 1 0 Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Giyinmem bile efenim üstümde ne varsa onunla çıkarım 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Giyinmeyi unutup çıktığım oldu 😁 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl 🙄🙄 onu nasıl unuttun be 😂 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Valla dal dassak çıkmışım geçende 😁 Yorumla
Ayhn1 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Ruh halime göre genelde spor takıldım için renk uyumu yakaladimi gerek pek önemli degil😉 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Moda & Stil konusunda 416 cevap paylaştı. Hayır genelde aynı giyinirim çoğunlukla 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Moda & Stil konusunda 840 cevap paylaştı. Dolabı açarım beş saniye içinde yaparım kombini 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Genelde rastgele giyinirm ruh halime göre
Bazen korkuyorum dışarı sadece donla çıkacağım diye.
😂😂
Süper soru için teşekkür ederimm 😊
Dışarıya sadece çöp dökmeye giderken rastgele giyinirim..
Saçma sapan giyinmeyi sevmem uyum olmak zorunda geç kalmak umrumda değil.
işte bu yüzden yalnızsın
En azından senin gibi m*llarla beraber değilim.
Bu kendime olan saygımdır. Kendimi her daim iyi hissetmek için giyinir çıkarım..
Ozel program degilse elime ilk geleni giyip gidiyorum
Hayır, ben 3 gün sonra ne giyeceğimi bile bugünden düşünürüm bu istemeden oluyor ☠
Spontan , salaş, rasgele ve alakasız giyinip çıkmayı seviyorum.
Ben kombinci değilim jean tişört ikilisiyleyşm yıllardır
Olmaz mı? Spor giyinip. Altına kundura ayakkabı çakan ben! 😂
Giyinmeyi unutup çıktığım oldu 😁
🙄🙄 onu nasıl unuttun be 😂
Valla dal dassak çıkmışım geçende 😁
Ruh halime göre genelde spor takıldım için renk uyumu yakaladimi gerek pek önemli degil😉
Rastgele genelde
Nadiren
Cıbıldak çıkmadığım sürece problem yok
Hayır genelde aynı giyinirim çoğunlukla
Dolabı açarım beş saniye içinde yaparım kombini 😂
Hayır asla rastgele giyinmwmem bbsbd
Bazen raskelede giyinirim
Sen neden bu kadar bitkinsin prenses
Evet genelde öyle çıkıyorum.
Ne bulursam onu giyerim
Evet oluyor sık sık
Evet oluyor