Güncellemeler
1 yıl
Güncel?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel 2
Dış giyim kadar iç giyime önem veriliyor mu?
yoksa kimse görmüyor zaten deyip 😅umursamaz mısınız?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Hayır hiç kimse kişiliğe önem vermiyor.
İç giyim kimse görmeyecek diye düşünülüyor diye mi
Sanarım. Dış giyimine önem verdikleri kadar keşke iç giyimde önem vermeliler
Bence de yani peki düz mü sence dantelli mi
Allah seni kahretmesin bende dertleniyorum kişilik zannettim beni boş ver görmezden gel
😂😂 noldu
Lan bende kişilik ve fiziksel olarak anladım. Pardonda başka soracak bir şey bulamadın mı?
😅😅 bence Buda güzel niye beğenmedin ki
Sanane milletin ne giydiğinden Allah’ım neden herkesi kendim gibi saf görüyorum etraf fesat kaynıyor. Birde erkeksin sanane
😄😂😂 sen saf olduğunu düşünüyorsun ya ne diyim hangi burçsn sen
Boğa burcuyum
Belli baya sinirlisin nerelisin peki bayan boğa burcu
Neden söyleyiyim
😂korkma gelip yemem seni
Jsssssss Adıyamanlıyım İstanbul’da oturuyorum
😄hmm iyimiş bende İstanbul Avrupa mı Anadolu mu sen
Avrupa
Hmm iyimiş ben Mecidiyeköy sen
Artık karar verdim erkeklerle konuşmuyorum
Neden hayırdır noldu @ozoslts
Etraf canım kaynıyor yağ dün biri yazmış bu gece yatmayan var mı ne yapıyorsunuz bende cevapladım daha uyumadım biraz sonra camdan dışarıyı seyredicem yazdım birde bende uyumadım sohbet edelimi mi dedi bende olur konu aç dedim bu da aklında bir konu var mı dedi bende yok dedim sen ortaya konu at tartışalım. Bu da şey dedi aşk hayatın nasıl bende hiç aşık olmadım aşk hayatım yok dedim bu da vaybe dedi. Sonra benim tüm cevaplarımı beğendi ardından bu benim sorduğum şöyle bir soruya “hadi beraber romantik güzel bir senaryo kuralım” dediğim sorunun altına kendi senaryomu yazdım bu da şey yazdı o kahramlar karekterler biz miyiz dedi ay çok rahatsız oldum
O kadar konuşmuşsun 😒 öyle düşünmesi normal
Ne ama sanaldayız çok saçma bir yaklaşım sende böyle düşünmüyorsun değil mi
Saçma tabi sonuçta yüz yüze değilsin ve o kadar romantik düşünmek saçma yüz yüze yaşanır romantizm
Adamsın
Ama işte sizde yüz yüze romantizm yaşamaya uzaksınız yani güven sıfır 😅
Bak sanaldan İlişki yaşanır ama arkadaş olarak pat diye ortaya atması çok yanlış. Yine ben boş konuşuyorum boş ver
Nasıl yani
Mesela ben biriyle bu gün tanıştım sonra bir altı ya da bir yıl geçti bu gelip yazdıkların ve yorumların beni çok etkiliyor mümkünse seni daha yakından tanımak istiyorum diyebilir
Tamam da çok uzun süreler bu
Evet öyle ama bir insanla iyi İlişki kurmak için uzun bir süre tanıman gerekiyor bence
Evet de onu göz göze ve yüz yüze olmalı yani vakit geçirmek lazım film izlemek gezmek konuşmak piknik yapmak vs
Ama bak bir gün olmadan hemen çıkma teklifi ediyorlar geçende biri gel sana kahve ısmarlim dedi bende kahvemi kendim alabilirim dedim
Sen doğrusunu söylüyorsun bir günde aşk olmaz
Veririz
Peki hangi rengi seviyorsun