Bence açıklık normal bir şey ama birini 2 aydır tanıyorum hiç mini etek harici bir şey giydiğini görmedim bu durum anormal bence
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar olay etek giymek değil onu herkes giyiyor keyfimiz kahyamıza da kalacaksak konuşacak hiçbir şey kalmaz şu dünyada böyle savunmanıza gerek yok
olabilir belki birileri beğenmiştir o da öyle beğendikleri için sık sık giyiyordur ancak dikkat çekmek için yaptığını düşünmüyorum çünkü mini etek türüne göre değişse de öyle cinsellik çağrıştıran bir şey değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hahhaha o kezban kesin sonradan böyle giyondi nerde nasil giyincegni bilmiyor
Cogu türkler bikmiyor ki her gün dekolte mini etek jfjjfjf ben alamnyada yasiyorum millet her dk mini giymiyor özendiniu insanlari arastirin
O kiz özenti :d erkekler baksin kafasinda
Ya halbuki ailesi rahat ve evet yurtdışında millet rahat giyiniyor amaç kendini beğendirmek değil buradakiler sanarsın podyuma çıkıyor
Aslinda türkiyedekiler cok acik giyiniyor burdan her giden söylüyor türkiye de herkes ciplak diyor
Aslinda acik giyinmek rahatlik degil ki onlar sonradan görme ama normal degil istersen bir gün sor der ki hava sicak jfjfj
niye anormal olsun milletin keyfinin kahyası mısınız
Keyfine karışan olduğunu sanmıyorum
Yok bence giyim stili öyledir anormal değil normal karşılıyorum bence
Giyim stili öyle olabilir ama uzun etek ya da pantolon hiç yok bu bana garip geliyor bi insan bence hepsini giyer
Hmm olabilir
Kendi tercihine nasıl anormallik tanısı koyabilirsin
Tercihi anormal olabilir mi mini etek güzel bir şey zaten ama bi insanın hiç mi pantolonu olmaz
Oyle kendini iyi hissediyordur belki ilgi gormek icin
Bacaklarını seviyordur ve göstermek istiyordur. Bakılsın istiyordur.
Evet gaklisin ben öylelerin ilgi amaçli yaptiğini ve açik giyinince güzel olduklarini saniyorlar
ya yakın zamana kadar ailesi veya başka birileri tarafından kısıtlandığı için aşırı giyesi geliyordır ya da etek giymeyi seviyordur
Ailesi kısıtlayıcı değil ya etek giymek elbette güzel ama her gün aynı olması bana tarzdan değil göstermedikten yanaymış gibi geldi
olabilir belki birileri beğenmiştir o da öyle beğendikleri için sık sık giyiyordur ancak dikkat çekmek için yaptığını düşünmüyorum çünkü mini etek türüne göre değişse de öyle cinsellik çağrıştıran bir şey değil
Evet ama çok daha açıklar var arada pantolon ya da başka başka şeyler giydikleri için bu kişi anormal geliyor
evet bence de o günkü moda göre pantolon, etek, elbise, şort farklı farklı giyilmeli ama belki de siz şahit olmuyorsunuzdur kim bilir
Şahit olmamam imkansız aynı sınıftayız 🥲
bilmem çok merak ettiyseniz kibarca hep etek giyiyorsun sebebini merak ettim diğer tür kıyafetleri giymeyi sevmiyor musun diye sorabilirsiniz
Normal ve seni ilgilendirmez
Sorumda seni ilgilendirmez o halde her şeye böyle cevap verecekseniz kimse bir şey sormasın
Soru soruyorsan ilgilendirir ilgilendirmiyorsa sormayacaksın o zaman
Sanane
Evet sürekli giymek normal değil.
Bide normalleştirmişler
Tarzı öyledir neresi anormal
Tarz sadece mini etek mi ben de mini giyen biriyim ama pantolon uzun etekte giyiyorum sadece miniyle tarz olmaz
Kime göre neye göre karar merci sen misin
Tarz kelimesine ben karar vermiyorum zaten
Demek ki fiziği güzel ki sergiliyor
Abi sen dışarıda hiç şişman mini görmedin herhalde bi dışarı çık 😂
Güzelim şişman diye belirtmedin ki şişmana ne giyse yakışmaz
Güzel diye de belirtmedim?
Yani mini etek giyen genellikle güzel ve seksi kizlar giyer böyle bir algı var
bence abartılmadüı sürece normal görürüm
Bence normal ama her gün insan diyorki hiç pantolonu yok mu acaba diye
öyle seviyodur belki
Evet ama kışın…
Belki öyle olmayı seviyor.))