Moda & Stil Kalin bacakli olarak bu sicaklarda sort giysem cirkin mi görünür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yaşım genç sadece kilom var Kalin bacakli olarak bu sicaklarda sort giysem cirkin mi görünür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. giyebilirsiniz. evet 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Moda & Stil konusunda 490 cevap paylaştı. Sen beğeniyorsan gerisinin koy. ötüne rahmet eylesin şişman falan değilsin bi çıtır dolgun diyelim 0 0 Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Benim gibi abazan bir erkeğe lütfen böyle fotolar göstermeyin. Çıldırıyorum. 1 1 Yorumla YataktakiHayvan 1 yıl Vücudun kurmuştur. Artık havluyu kaldırabilirsin ;) Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Offff diyorum, bornozun icinde ip kalmis. bence ne giysen yakisir sana 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Güzel bacaklarin var ama bnce sen orta yaşlı birisin 0 0 Yorumla
Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 103% 1 yıl Çok hoş görünür çünkü gayet düzgün ve pürüzsüz sen begenmiyormusun 0 1 Yorumla Tubanalan 1 yıl Hoş bacaklarin Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. o değil de kadın bacağı budur işte ya. Dolgun, beyaz ve kırmızı oje ile taçlanan 0 1 Yorumla criollo 1 yıl boydan da at boydan da Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl sen havluyla çık ne şortu saçmalama sana şort yakışmaz 0 0 Yorumla
Blueyesss20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Giy 6a millete ne bakiyorsun gayet guzel bakimlisin yeterli 0 0 Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kilolu kadınlara şortu yakıştıramıyorum ben. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bacakların ve böyle bir kızdaki olması gereken her yerin çekici ve güzel şort için nasıl bir engeli olacak ki 0 0 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Fotoğraflar hiç bitmesin diyecektim 3 tanecikmiş bence harikalar ne giysen yakışır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İri bacak sevilir ilgilenenlere duyurulur 😂 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen burdakilere takılma arkadasim burdakiler her şeyi iyi bilir onlar mükemmel gibi kraldırlar kendilerine kalsa Yorumla
Aliuzun85 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl Kime neki bundan... herkesin fiziksel özelliği farklı... kendine güven, bakimlisin iste... yeterli 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. kalın bacak candır <3 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 631 cevap paylaştı. Yakışır belki giy 0 0 Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% 1 yıl Olgun erkoların aradığı fotolar ahahah 0 1 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Severiz böyle fotoğrafları Yorumla
payiz_demsall1373 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Çok güzel bacakların var gerçekten 🥰🥰🥰 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Moda & Stil konusunda 462 cevap paylaştı. Sadece bacaklar değil galiba kalın olanlar he? 😂 0 0 Yorumla
Slashio Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 86% 1 yıl Bacakların çok hoş. Ayaklarını yerimm :) 0 1 Yorumla Slashio 1 yıl Hep kırmızı oje mi sürüyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl off dana budu gibi ısırılır sdjkfhefksd 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çokta umrumda genc olman ne isime yarayacak genc olman bana ne katıcak? Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Dillat cekici 0 1 Yorumla FlortozErkek 1 yıl Pilates hocasiyi. Reformer dene Yorumla
Melisaöztürk2450 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Yooo niye görünsün ki onca şişko şort giyerken 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Moda & Stil konusunda 974 cevap paylaştı. Sana yakışıyosa 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
ruyaturlin Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Yok bacak aran nasil 0 1 Yorumla ruyaturlin 1 yıl Mesaj yolla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
giyebilirsiniz. evet
Sen beğeniyorsan gerisinin koy. ötüne rahmet eylesin şişman falan değilsin bi çıtır dolgun diyelim
Benim gibi abazan bir erkeğe lütfen böyle fotolar göstermeyin. Çıldırıyorum.
Vücudun kurmuştur. Artık havluyu kaldırabilirsin ;)
Offff diyorum, bornozun icinde ip kalmis. bence ne giysen yakisir sana
Güzel bacaklarin var ama bnce sen orta yaşlı birisin
Çok hoş görünür çünkü gayet düzgün ve pürüzsüz sen begenmiyormusun
Hoş bacaklarin
o değil de kadın bacağı budur işte ya. Dolgun, beyaz ve kırmızı oje ile taçlanan
boydan da at boydan da
sen havluyla çık ne şortu saçmalama sana şort yakışmaz
Giy 6a millete ne bakiyorsun gayet guzel bakimlisin yeterli
Kilolu kadınlara şortu yakıştıramıyorum ben.
Bacakların ve böyle bir kızdaki olması gereken her yerin çekici ve güzel şort için nasıl bir engeli olacak ki
Fotoğraflar hiç bitmesin diyecektim 3 tanecikmiş bence harikalar ne giysen yakışır
İri bacak sevilir ilgilenenlere duyurulur 😂
Sen burdakilere takılma arkadasim burdakiler her şeyi iyi bilir onlar mükemmel gibi kraldırlar kendilerine kalsa
Kime neki bundan... herkesin fiziksel özelliği farklı... kendine güven, bakimlisin iste... yeterli
Yo giy sen beyaz tenlisin bişey olmaz
Ne kadar kalın olduğuna bağlı bazıları kalın diyip obez çıkıyo
Sen ne giymek istersen giy bacım kime ne
kalın bacak candır <3
40 yaşında gibisin 😅
Yakışır belki giy
Hiç estetik değil
Boy/kilo kaç
Duştan yeni çıkmışın sanki
Olgun erkoların aradığı fotolar ahahah
Severiz böyle fotoğrafları
Çok güzel bacakların var gerçekten 🥰🥰🥰
Evet güzel durmaz
Sadece bacaklar değil galiba kalın olanlar he? 😂
Bacakların çok hoş. Ayaklarını yerimm :)
Hep kırmızı oje mi sürüyorsun
Bu balina etli gibi olmuş ama
Yok be efendim takmayın
Kötü gözükmüyor duş alınmış
Roberto carlos mübarek 😅
off dana budu gibi ısırılır sdjkfhefksd
Çokta umrumda genc olman ne isime yarayacak genc olman bana ne katıcak?
Hayır görünmez bence çok güzel bacakların var
Biraz daha açsan iyiydi
Çok güzel görünüyor bacakların
Dillat cekici
Pilates hocasiyi. Reformer dene
Yooo niye görünsün ki onca şişko şort giyerken
İtici
çok kalin durmuyo sanki
ayaktayken yok mu
Dar şort daha güzel olur bence
Sana yakışıyosa
Çok iyi olur