Kızlar kullandığınız ve memnun olduğunuz gözaltı kapatıcı ürünü var mı varsa markası nedir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar kullandığınız ve memnun olduğunuz gözaltı kapatıcı ürünü var mı varsa markası nedir?

Benim de çenemde ve göz altlarımda renk farklılıkları olduğu için en önemli malzemem kapatıcı :) Hem cildimi kurutmasın hem de renk farklılıklarını kolay dokunuşlarla eşitlesin istiyorum. Bunun için sana da bir öneri listesi hazırladım. Hepsi çok kaliteli markalar ve çok iyi ürünler.

Maybelline'in bu kapatıcısı, göz altı morluklarında aşırı etkili. Aynı zamanda aydınlatıcı özelliği sayesinde cildinizi canlandırarak aydınlık bir görünüm oluşturmanıza yardımcı oluyor. Makyaj çantamın vazgeçilmezi oldu.

Eminim sizin de favori markalarınızdan bir tanesidir :) Kapatıcısının da nefis olduğunu söyleyebilirim. Uzun süre kalıcılığı ile göz altı problemlerine karşı etkili bir çözüm sunuyor. Aynı zamanda cildi derinlemesine nemlendiriyor.

Kapatıcı etkisi çok güçlü, renk eşitsizliklerini kolayca gideriyor, cilt tonunu eşitliyor. Göz altı problemlerini mükemmel bir şekilde gizleyip makyajınızı daha kusursuz hale getirmenize yardımcı oluyor. Daha ne olsun :)

Maybelline ürünlerine zaten bayılıyorum :) Super Stay 30H Kapatıcı da bunlardan bir tanesi. Uzun süre kalıcılığı ile dikkat çekiyor, göz altı morluklarını ve halkalarını etkili bir şekilde gizliyor.

Sadece göz altlarını değil, tüm yüzü kusursuz hale getiriyor. Makyajınızın en önemli adımı olacağını düşünüyorum :) Yüksek performansı ile memnun kalacağınızı düşündüğüm ürünlerden bir tanesi.

YSL Beauty Touche Eclat High Cover Kapatıcı göz altı morluklarını, koyu halkaları ve diğer cilt kusurlarını mükemmel bir şekilde gizliyor. Aydınlatıcı özelliği sayesinde cildinizi daha canlı gösteriyor.
Göz altı kapatıcısı seçerken, cilt tipinizi, ihtiyaçlarınızı ve cilt renginizi dikkate almanız önemli. En iyi sonuçları elde etmek için doğru ürünü seçmek ve uygulama tekniklerini bilmek gerekiyor. Ancak bu markaların çok iyi seçim olacağından eminim ♥
Mat yapida istersen Loreal True Match benim bu zamana kadar drugstore ürünlerinde kullandığım en iyi kapatıcı. Daha fazla bütçe ayırırım ve biraz daha hafif yapılı olsun dersen Benefit- fake up , full kapatıcı bir ürün arıyorum dersen de Mac prolongwear. Kapatıcı kırışıklık yapıyor diyenlerede cevabım gözlerimizi kırpmamız, mimiklerimiz bile aynı etkiyi yaratıyor zaten eninde sonunda kırışacak. Kapatıcı kullandığınız zaman 30 yaşındayken 60 yaşında ki birinin kırışıklığına sahip olmuyorsunuz. Zaten cilt temizliğine önem veren biriyseniz bu hiç sorun olmaz... Morluklarla dolaşmaktan daha iyidir diye düşünüyorum.
Şu an Yves Roche kullanıyorum ve oldukça memnunum. Hem mevcut göz altı morluklarını kapatıyor hem de onarıcı etkisiyle daha sonrası için de kaz ayaklarını ve morlukları düzeltiyor. En son 55 tl civarıydı diye hatırlıyorum. Ama çabuk bitiyor. Ekonomik kullanmak gerek. Ayrıca ten rengime de oldukça uyumlu olduğu için oldukça doğal durdugunu da söyleyebilirim.
herkes benim gibi doğuştan güzel değil güzelim sende haklısın (:
https://i.hizliresim.com/mr6A61.gif
l*n ne mal adamsiniz kizlar diyo kullanmiyorum diyosunuz
shshhdh bu iyiydi +1
Cevap
16Cevap
Glowy göz altı kapatıcısını tercih edebilirsin oldukça güzel ve kaliteli bir kapatıcı. Ayrıca göz altını aydınlatmayada yardımcı olur.
Cok kapatici degistirdim simdiye kadar.. şu an elimde 2 tane var hangisi denk gelirse onu kullaniyorum.. birisi cecile marka stick concealer digeride pastel magic touch.. ust kismi kapatici alt kismi aydinlatici.. favorim oldu diyebilirim pastel icin... tek sorun alttaki aydinlatici toz seklinde ben press yaptim ucusmuyo boylece
Rimmel likit kapatici kullaniyorum memnunum
uk.rimmellondon.com/.../MPConcealer_TEASER.jpg
Valla ben beyaz tenliyim göz altlarımda tenime göre biraz koyu ve çökük maalesef uygun fiyatlı ve hayvan testi yapmayan ürünlerden hemen hemen çoğunu denedim ama memnun kalmadım.
abes gelebilir ama essence'in far bazı var böyle hafif sarımsı bir renk benim göz altlarımda oldukça kapatıcı etki yarattı ve cok memnunum hemde çok uygun fiyatı var.
far bazı mı kullanılırmış yok artık demeyin. denedim, oldu.. tavsiye ederim.
garnier göz altı roll onunu kullanıyorum çoook memnunum uyku ve su sorunundan göz altlarım aşırı derecede mor ama uzun süre etkili bir şekilde kapatıyo
Ben doğal güzelim kullanmıyorum ayağına yatanların hepsininde makyaj kutusunda 1 adet concealer olduğuna eminim :) neyse bu ayrı konu ben de garnier bb kremi öneririm ayrıca clarins instantı da tavsiye edebilirim :)
Hahahaah aynen +1
Flormarın concealeri iyi ama cok cok kuru yapılı eger goz altin yagliysa dusun derim yoksa acaip kuruluk yapiyor. Avonun 4lu palet japaticisi harikaydi kalkti malesef ama arada sitesinde cikiyor ciktiginda 2 tane almistim bitmek uzere
Likit ürünler çok sahte görünüp yagli bir görüntü oluşturuyorlar. Nefret ederim.
En iyisini flormar'in stick ürününde tesadufen buldum.
No:4u iki ayda bir aliyorum. Epey sevdim.
Gratiste her turlu bulursun. Fiyati digerlerine gore epey uygun.
Garnier roll on kapatıcı göz altları için :) Konuyla ilgili değil ama Garnier sivilce kapatıcı roll on dan da çok memnunum harika bir ürün sivilceleri hem kapatıyor hemde küçülüp yok olmasını sağlıyor hemde cildin nefes almasını engellemiyor :)
Bende pastelin var. Göz aydinlatici ve kapatici bir arada güzel. bir de italyadan gelme ren rengi bir far var onu da kullaniyorum arada iyi oluyor
kumral ve esmersen ve morluğun yoksa ben sırf güzel duruyor diye sürüyorum ama güzel bir ürün yorumları da öyle garnier roll-on
beyazsan maybelline
Flarmari cok onwrdiler.. guzelmis ama hoc kullanmadim. Fazla kullanmadigim icin de avondaki colortrend lerden aldim indirimdeyken
:D
Genel olarak kullanmayı tercih etmiyorum ama, düğün, nişan, kına gibi şeyler için "Garnier BB krem" kullanıyorum.
kullanacaksan eczane ürünü kullan young blood ürünlerini kullanıyorum kapatıcısını denemedim ama iyidir mutlaka
mey biline diye duydum ama artık ülkemizde satısı durmuş malesef ben max faktor creme puff aldım çok memnunun :
Note un ürünlerinin her biri çok güzel tavsiye ederimm
ben kullanmıyorum ama kuzenim kullanıyor. sigara içtiği için gozaltlari koyu renk. flormar küçük yuvarlak kutuda concelar mi ne. çok güzel kapattı. bide iyi bir marka yani
Maybelline in spatula kapatıcısı çok iyi yanında da toz aydınlatıcı kullanırsan süper oluyor
Bütün yüzüme bb kullanıyorum ben göz için ayrı bisey kullanmıyorum
Manhattan Concealer (lipgloss tubun içinde) sadece göz altına değil kızarıklıkları örtmek içinde yarıyor
Maybeline nin concealer ını şiddetle tavsiye ediyorum
Mac in urunlerini tavsiye ederim ben kendim mineralize kullaniyorum cok memnunum lorealin cover stick te baya iyi biraz daha ucuz mace gore
Tüm herşeyim Clinique bir tek rimeller Maybelline..
Çok az kullanırım ama memnunum. : )
Nıvea bb krem kullanıyorum ama kapatıcı etkisi fazla degil ton eşitliyo o kadar.
yves rocher kucuk bır kutu guzel ve bıtkısel onerırım
garnier roll on kullanıyorum ben. hem çok doğal duruyor , nemlendiriyor hem güzel kapatıyor
Golden rose 4 numara hem kapatıyo hem akmıyo ruj şeklinden
Kullanmiyorum cok sukur ihtiyacim yok. oldugunda dusunurum ama Allah muhtac etmesin amin :)
Mac prolongwear en etkili kapatıcıdır hafif ise rımmel london wake me up kullan derim.
Maybelline fit me kullanıyorum harika ama malesef ülkemizde yok ve yurtdışından getiren sitelerden versen gümrük sorunu var :( eğer yurtdışına giden akraban falan varsa onlardan iste kesinliklee!
En iyi kapatici istisnasız fit me
yüzyılın icadı gibi bir şey sorunlu gözaltları için
Maybelline kullanıyorum 2 senedir, değiştirmeyi de düşünmüyorum çok memnunum. Kapatıcılığı orta. Çok mor değilse göz altın harika sonuç veriyor.
Kapatıcı zararlı değil mi kırıştırmıyor mu ilerde
kullanmıyorum ama mac ürünleri kaliteli gerçekten kapatıcısı da iyidir
makyaj yapmam ama arkadasim var Mac den aliyor makyaj malzemelerini cok memnun oraya bir bak bence
Önce saten alci zimpara ardindan marshall ya da filli boya :D
Avonun bb kremi çok yönlü işe yarıyor biraz küçük fakat...
Elf urunleri cok guzel ben onu kullaniyorum cok guzel gercekten
golden rose. memnun değilim ya seçeneklerinde bu marka varsa ele
Gözaltlarının kırışmasını istemiyorsan kullanma bence:)
Garnier in bir tane var benim ihtiyacım olmadığından kullanmıyorum ama kullananlar memnun
kullanmıyorum. Bir aralar bir nedenden dolayı kullanmak zorunda kaldım. Maybelline'di ve memnun kalmadım.
Göz altı problemim yok ama cecile kullanıyorum. Çok fazla kapatıcılık özelliği yok. Daha aydınlık gösteriyor göz altını , o yüzden onu tercih ettim
MATTIFYING PERFECTION CONCEALER P2'DEN sadece önerebilirim gerçekten çok iyi. Ama poşet papatya çayını demleyip 10dk göz kapaklarına koy ve bunu sürekli yap, faydasını göreceksin :)
Fondoten ile yetiyor, çok belirgin değil zaten. Rollon şeklinde kapatıcılar var onlara bakmalısın
Bu hangisi oliyo. Ten renginde olup yuzu boyadiklari degil dimi
orıflame ın yhe one kapatıcısı harıka
Aydınlatıcı kullanıyorum sadece the balmin gerçekten güzel sonuç veriyor
Bir kaç tane denedim ve en sevdiğim make up forever lift concealer, şu an bunu kullanıyorum
Esence nr.2 cok guzel kurutmuyor bide catrice yi oneririm hemde cok uygun ikiside burada 2eurodan basliyor trde 6 ya flan gelir :)
Mac prolongwear ama çok kurutuyor. Bobbi Brown corrector nötrlemek için iyi.
MAC o kadar iyiki porselen makyajlarda falan harikaa..
Max Factor Pan Stick önerebilirim oldukça yoğun bir yapısı var, tamamen kapatıyor.
Ben kar maskesi takıyom alt üst hepsini kapatıyor
ben kapatıcı kullanmam ama garnierin ürünü var o güzel
Wet and wild palet şeklinde olanı superr
Qlinuque super tek gecerim
İnglot kullanıyorum ama fırçayla
Beni dinle sen maybellin kullan hem akmaz
MN BB cream tavsiye ederim
Daha yasin kaç kiz? Yaslanmissin erkenden:)
Bu işin üstadı; hacı sakirdir :) #V
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?