Soyunmak özgürlük ise bu bir köle ailesi olmalı.

Bunlar ise özgürlüğünü yaşayan kraliyet ailesi mensupları.

Gerçekten soyunmak özgürlük mü?
Yoksa birileri bizi kandırıyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soyunmak özgürlük ise bu bir köle ailesi olmalı.

Bunlar ise özgürlüğünü yaşayan kraliyet ailesi mensupları.

Gerçekten soyunmak özgürlük mü?
Yoksa birileri bizi kandırıyor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Özgürlük istediğin gibi yaşamak ve kimsenin zoru altında olmamak demektir
Bir insanın giyimi ne sizi ilgilendirir nede yolda geçen bir kaplumbağayı
Soyunmak özgürlük ise hayvanlar bizden medeni diyorlarmış doğru bence hangi hayvan eşine bir insan kadar kötü davranır?
Cevap hakkımı kullanıyorum. Ahtapot, karadul örümceği ve peygamber devesi. Çiftleştikten sonra eşini öldürüyormuş. Ama garip olan dişi erkeğini öldürüyor. ;)
Söz konusu özgürlük değil, özgürlük adı altında giyim tarzı.. Yani soyunmak. Biz ilgilendirmeyen konularda konuşmayacaksak, fikirlerimizi beyan etmenin yasak olduğu yani özgür olmayan bir dünyaya dönmüş oluyoruz. Bu durumda ilk söylediğiniz ile ikinci cümleniz çelişmiyor mu?
Canım benim özgürlük boş konuşmak değildir sadece kendi yaşamında özgür olabilirsin onların hayatı onların benliğidir
Senden uzak ve kalplerine yakın olan gerçekliktir
Bir çok hayvan asla bir erkek kadar çelimsiz değildir tümünü kapsamayan dünya sık rastlanan bilgiden geçerli değil
Bu soruma cevap değil. Odaklanmak gereken nokta çıplaklığın ölçüsü. Aslında soruyu dikkatle inceleseydin en demek istediğimi daha net anlardın. Belki de anladın ama çarpıtmak istiyorsundur ;)
Erkekler ve kadınlar her yerini açabilir
Şayet ben istemeyene bakacak değilim
Tam olarak ben de bunu söylüyorum. Özgürlüklerini sınırsız kullanabilenler, sınırlı kullananlar kadar soyunmuyor ise sorun tüketim çılgınlığındadır. Bilirsin, fakir insanların eline parayı verirsen hemen ota bka harcarlar.. Zengin ise daha mütevazi davranır. Mesela bizim sonradan görmeler..
Fark etmez kimin soyunduğu benim cesaretim var desin yeter
İşte o zaman onun eğitimli olduğuna inanırım yoksa hayvandır aklı kıyafeti gibi kısıtlı olan
Dostum beni yıkamazsın ben kötü kadınlara tapan bir kızım
Yani cesur olan soyunur mu? :D
Eğitimli insanlar mı daha çok soyunuyor, eğitimsiz olanlar mı?
İnsanların eğitim ırk cinsiyet yönelim din fark etmeden istediği gibi giyineni kendi bağımsızlığını kurmuş olan değerlidir
Önemli olan erkeklik değil din değil kadının özgürlüğüdür
İnsanların ilgi çekmek için soyunmayı tercih ettiğini düşünürsek, bunun bir bağımsızlık ve cesaret değil, kendini ispat çabası, yani topluma kendini zorla (hak etmediği için) kabul ettirme çabası olarak düşünebilir miyiz?
Ne olursa olsun ben onlara tek kelime etmem sonuçta kendi beyinleri var
Kraliyet ailesinin kadınları özgür değil mi?
Erkeksin ve kadınların bedeni üzerinde hakkın yok Abaza konulardan vazgeç
Sadece sohbet ediyorum bana kasıtlı yazım hatası yaptığımı söyleme bile
Diğer bir özelliğini de bu ifade ile keşfetmiş oldum. Feministliğin bir sapkınlık olduğunu biliyorsun değil mi?
Fark etmez ben kötü kadınlara tapan bir kadınım
Ve hiçbir ifadem erkeklikten daha sapkın olamayacak kadar saf kötüdür
😏
Bunu bil yeter
İlginç. Oldukça ilginç. Bu ifadeler bana hiç yabancı gelmiyor. Kalıplar bile aynı. İçimden bir ses, geçmişte uzun bir dostluğumuz olduğunu hissettiriyor.
Ben hiç seni tanımadım ve bu hiç olmayacak
Geleceğe dair bu kadar kesin konuşmamalısın.. Ben senin kadar keskin çizgilere sahip değilim. Her zaman şüpheciyim.
Zeki olduğuna inanmak isteyen fakat cinsiyet ayıran klasik erkek sembolü
Bir bıçak kadar keskin ifadem vardır
Sadece can yakıyorum
Hep kadınların acıya dayanıklı olduğu söylenir ama ben acımı belli etmem. Bıçağın ne kadar keskin olursa olsun. Gözlerimi açık tutar, yüzümden tebessümü eksik etmem. Göreceğiz bakalım sen mi haklı çıkacaksın ben mi istediğimi alacağım ;)
Gece gece yorma beni istediğin tek şey erkeklik abaza düşünce bu 3 kelime ve devamı yok
Evet bunları dahil edebiliriz ama daha fazlasını isteyen bir erkeğim. Kısaca ruhunu desem yeterli mi?
Şu an düşündüğüm tek şey bir kaç saat sonra yapacağım kahvaltı oluyor görüşürüz
Ben de, sabahın 3 ünde görevini tamamlamış ve şuraya gelip tesadüfen karşılaştığım senin sayende dinlendikten sonra uyumaya gitmeyi düşünüyordum. En azından bu hizmeti bana vermiş olman bile bir başlangıç sayılır. ;) Kahvaltını afiyetle ve keyifle tamamladıktan sonra beni takibe alıp, artık kamusal alanda tartışarak insanlara rahatsızlık vermeden konumuza devam etmeyi dilerim. İyi sabahlar ;)
Bilemiyorum, ben nedense biraz açık giyinince kendimi özgür hissediyorum, fakat tabiki bu böyle olmamalı
Demek ki sen alttaki resimde gösterilen kraliyet ailesine mensupsun ;)
:D
Ortadaki sakallı kral da ben mi oluyorum :D