Araştırmalara göre erkekler fazla açık kızları aslında itici buluyormus hele ki giyilen uzun çizmeleri bir güç göstergesi olarak gördükleri için tehdit olarak algılıyormuş erkek beyni yorumlarınızı bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Belki yetersiz veya yanında güzel durmicaklarını düşünüyor olabilirler
Mesela kendilerini beğendirmek için göbek açık giyinmeler vs. Yanlış yapıyorlar bence kendini bedeninle sunmak bu resmen öyle sevineceğine inanmak acı bence üzülcek durum
Değişik duygular karakterler
evet iticiler, yanımda dolaştırmam bile. elin erkeğinin mastürbasyon yaparken hayal ettiği karıyı ben napayım
açıklık derecesi kişiden kişiye değişir ama fazla abartı açık ve dekolte kadını bence basitleştiriyor itmekten çok..
Olabilir haklısın
uzun çizme ile açık giyinmenin ne alakası var ki itici ya da çekici gelebilir açık giyinmesi kişiye göre değişir
Ayreten sordum
Evet kesinlikle, itici ve basit
Gerçek düşüncen dimj
Neden yalan söyleyeyim? Açık giyinmeye abartı makyajı da katarsan daha net olacak
Hahaha okey
😃 niye o kadar sevindin 😁
Yani öyle değilde hoşuma gitti diyelim öğrendiğim birşeyin doğru çıkması erkeklerin böyle düşünceleride ayrı güzel bence
Bu benim düşüncem ama sonuçta, bu saydıklarına köpek olan erkekler de var 😒
Ben onları erkekten saymıyorum kajahsgd gercek erkek adam böyle düşünür diğerlerinin tedavisi gerekir zannımca...
Bazı hastalıklar tedavi kabul etmiyor uyutulmalılar 😏
Var var tedavisi
Neymiş
Yani bilmiyorum ama hacamat ve oruç hakkıyla kılınan namaz engel olur tabi maddesel tedaviside elbet vardır ben bilmiyorum...
😂 onlarla olacak şey değil bu, onlar manevi dünya için madde dünyasında geçmiyor artık
Var var ama hakkıyla yapılmadığı için böyle zaten çünkü namaz dosdoğru kılınırsa her türlü hayasızlıktan ve kötülükten korur terapistler filan var düzelen insanlar var
Bataklığın içinde temiz kalamazsın, o yüzden hakkıyla da yapamazsın
İmkansız değil ama yapanlar var
İmkansız değil de kimin neyi ne kadar doğru yaptığını da bilemeyiz. Kuzu postuyla gezen çok çakal var ortalıkta
Çok açık giyinene bakmıyorum bile
Evet çok açık olunması itici bence
Et görmekten bıktık usandık
Bana göre itici.
Sence genel olarak aslında erkekler itici buluyor mu bu arada gerçekten adam gibi adamları diyorum sapıkları sayma
Ya bazıları kapalı, bazıları fazla açık olmayanları sever. Mini etek giyen, belinde falan dövmesi olan birisiyle genelde ciddi düşünmezler.
Anladım
Gelmez. Herkes istedigi gibi giyinebilir.
Niye gelmeyeceği profilden belli de neyse
Ne alaka beee🙂
Fizigi guzelse degil
Yani bilinçaltında o kıza karşı düşüncen hep olumlu mu atıyorum evlilik düşünceside dahil
Olabilir