Moda & Stil Kombinsel olarak en vazgeçemediğin renk? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Siyah herhalde galerime bakıyorum ki günlük yaşantım full look siyah… Kombinsel olarak en vazgeçemediğin renk? Cevapla Galeri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Siyah severim ben 1 0 Yorumla
kókúkkíz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl siyah diyerek bir ortak özelliğimizi daha meydana çıkarıyorum sabriiimo jsjsj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kayıp ruh ikizimi burada bulacağımı düşünmezdim ama buldum şakirim skxjd Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 389 cevap paylaştı. 🤣 🤣 Tam mühendis yolda görsem kesin mühendis derim 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Malzeme ve metalurji müh de der misin amca akznsns Yorumla Gunah_Perisi +1 yıl 🤣 Yok onu demem ama haritacıya benzetirim Yorumla Soran +1 yıl Oldu mu şimdi? Biraz alındım şaka şaka çoluk çocuk nasıllar iyiler mi Yorumla Gunah_Perisi +1 yıl 🤣 Pislik yapma düğün ne zaman Yorumla Soran +1 yıl Bayramdan sonra ki haftasonu inşallah sjsjsjs Yorumla Gunah_Perisi +1 yıl 🤣 Geleyim düğüne çeyrek çalışır benden Yorumla Soran +1 yıl Şöyle bende yakında evleneceğim çeyreği bana taksan amca akzajzjsks olur buyur gel Yorumla Gunah_Perisi +1 yıl 🤣 Tamam bende onu dedim Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Belediye ücretsiz dağıtmış gibi sokağa çıkıyorsun 10 kadından 8 tanesi böyle siyah giyiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fosfor pembe mi giyeyim yani hayırdır Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Turkuaz, krem, sarı, beyaz giyinirim genelde. Daha az siyah giyinirim. Çok da severim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Renkli hayatın kombinlerine yansıyan ışıltısı diyelim ona Yorumla Eğitilme +1 yıl ❤️ Yaşa Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 498 cevap paylaştı. Genel olarak siyah ve beyaz ağırlıklı Sabriye Hanım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel kızlar favlasın diyelim efendim Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Siyah diil sabrişkooğ. Toprak rengi, odun rengi, sincap rengi, dağ rengi sabrişkooğ. 0 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim kahve tonları fav 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Manken gibi kızlar nude ve kahve tonlar sever. Go girl Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl O sırada doblocu Mahmut dayı olan ben😬😂 Yorumla Soran +1 yıl Bu sırada bunları pijamayla yazan ben sjsns Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl Gece entarisi giymek 😂 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu sıralar kahverengi ve yeşil 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 523 cevap paylaştı. Mavi, turkuaz, bordo, bej tonları, siyah 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 388 cevap paylaştı. Kiremit, yeşil ve bordo 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Grinin 50 tonu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok günah bir renk Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Neden gı ben çok severim Yorumla Soran +1 yıl Önemli olan yakışması bazılarına yapışıyor çünkü gı Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Ben yılan gibi oluyorum Yorumla Soran +1 yıl Kaıdnskxmsjdjsj öfff Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İyidir guzeldir hoşştırrrr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🦦🙏 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sadece siyah giyerim ben 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Delikanlılar sadece siyak sever Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yok diğerleri yakışmıyor bana Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yakıştıramıyorum yoksa giyerm Yorumla Soran +1 yıl Sen iş buldun mu en son girecektin bir yere ne oldu Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Buldum evet 😅sonunda Yorumla Soran +1 yıl İyi valla sevindim. Hayırlı işlerin olsun Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Valla umarım iyi olur bilmiyorum Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sabrinaaaa Yorumla Soran +1 yıl Çalıştıkça olur ha benim gibi şikayet edersen zor olur ama nasip bilemem sjsjsjs Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Şikayet etmiyorum ya ama sevdigim meslek bu değildi Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Doktor olacaktım engel olundu Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl İşte tekrar sınava hazırlanırdım ama yaşım geçti Yorumla Soran +1 yıl Puanın yeter miydi tıpa Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yeds Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Çalışkan biriydim ya😂 Yorumla Soran +1 yıl İnanamıorm cidden bu arada doktor olaaydın ki bu yaşa muhtemelen olurdun önün daha açık olurdu niye karşı çıktılar acaba çok saçma yahu Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Bilmiyorum artık of of neyse işe devam Yorumla Soran +1 yıl Te allahım ajsnjsjzjs kolay gelsinnn Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 😂 sen niye sürekli birşeyler kırıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Adım Zeynep soyadım Bela ondan herhalde djsjzj bilmiyorum Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sjjed zeyno Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Dikkat et kendine Yorumla Soran +1 yıl 🤲🏻🤲🏻 inşallah asdagag Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 😂😂tövbe tövbe Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 😇😇 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 943 cevap paylaştı. Kombiyi bilmemde tek sevdigim renk siyah 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Alarko kombi Yorumla whysosreious +1 yıl Gercek kombi gercek komfor Yorumla Soran +1 yıl Ritmi ile bire bir okudum sjxjs Yorumla whysosreious +1 yıl Ne reklamdi vay anasini hsgsgdv Yorumla
driftingaway Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl depresif yeşil ve krem rengi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Depresif yeşil ve soft krem rengi uyumu gibi benim hayatımda işte… Yorumla
Ayaz__07 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Siyah beyaz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Beşiktaşk Yorumla Ayaz__07 +1 yıl Yok fener Yorumla Soran +1 yıl Hayır o zaman gs Yorumla Ayaz__07 +1 yıl Fener dersen senle takiplesirik Yorumla Soran +1 yıl Ablam git işine Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. mavi severim 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 424 cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Siyah severim ben
siyah diyerek bir ortak özelliğimizi daha meydana çıkarıyorum sabriiimo jsjsj
Kayıp ruh ikizimi burada bulacağımı düşünmezdim ama buldum şakirim skxjd
🤣 🤣 Tam mühendis yolda görsem kesin mühendis derim
Malzeme ve metalurji müh de der misin amca akznsns
🤣 Yok onu demem ama haritacıya benzetirim
Oldu mu şimdi? Biraz alındım şaka şaka çoluk çocuk nasıllar iyiler mi
🤣 Pislik yapma düğün ne zaman
Bayramdan sonra ki haftasonu inşallah sjsjsjs
🤣 Geleyim düğüne çeyrek çalışır benden
Şöyle bende yakında evleneceğim çeyreği bana taksan amca akzajzjsks olur buyur gel
🤣 Tamam bende onu dedim
Belediye ücretsiz dağıtmış gibi sokağa çıkıyorsun 10 kadından 8 tanesi böyle siyah giyiyor
Fosfor pembe mi giyeyim yani hayırdır
Turkuaz, krem, sarı, beyaz giyinirim genelde. Daha az siyah giyinirim. Çok da severim.
Renkli hayatın kombinlerine yansıyan ışıltısı diyelim ona
❤️ Yaşa
Genel olarak siyah ve beyaz ağırlıklı Sabriye Hanım
Güzel kızlar favlasın diyelim efendim
Siyah diil sabrişkooğ. Toprak rengi, odun rengi, sincap rengi, dağ rengi sabrişkooğ.
Benim kahve tonları fav
Manken gibi kızlar nude ve kahve tonlar sever. Go girl
O sırada doblocu Mahmut dayı olan ben😬😂
Bu sırada bunları pijamayla yazan ben sjsns
Gece entarisi giymek 😂
Bu sıralar kahverengi ve yeşil
Mavi, turkuaz, bordo, bej tonları, siyah
Agirlikli siyah
Mavi rengi severim.
Kiremit, yeşil ve bordo
Grinin 50 tonu
Çok günah bir renk
Neden gı ben çok severim
Önemli olan yakışması bazılarına yapışıyor çünkü gı
Ben yılan gibi oluyorum
Kaıdnskxmsjdjsj öfff
İyidir guzeldir hoşştırrrr
🦦🙏
Sadece siyah giyerim ben
Delikanlılar sadece siyak sever
Yok diğerleri yakışmıyor bana
Yakıştıramıyorum yoksa giyerm
Sen iş buldun mu en son girecektin bir yere ne oldu
Buldum evet 😅sonunda
İyi valla sevindim. Hayırlı işlerin olsun
Valla umarım iyi olur bilmiyorum
Sabrinaaaa
Çalıştıkça olur ha benim gibi şikayet edersen zor olur ama nasip bilemem sjsjsjs
Şikayet etmiyorum ya ama sevdigim meslek bu değildi
Doktor olacaktım engel olundu
İşte tekrar sınava hazırlanırdım ama yaşım geçti
Puanın yeter miydi tıpa
Yeds
Çalışkan biriydim ya😂
İnanamıorm cidden bu arada doktor olaaydın ki bu yaşa muhtemelen olurdun önün daha açık olurdu niye karşı çıktılar acaba çok saçma yahu
Bilmiyorum artık of of neyse işe devam
Te allahım ajsnjsjzjs kolay gelsinnn
😂 sen niye sürekli birşeyler kırıyorsun
Adım Zeynep soyadım Bela ondan herhalde djsjzj bilmiyorum
Sjjed zeyno
Dikkat et kendine
🤲🏻🤲🏻 inşallah asdagag
😂😂tövbe tövbe
😇😇
Kombiyi bilmemde tek sevdigim renk siyah
Alarko kombi
Gercek kombi gercek komfor
Ritmi ile bire bir okudum sjxjs
Ne reklamdi vay anasini hsgsgdv
Bu havada siyah giymem beyaz giyerim
Kırmızı
depresif yeşil ve krem rengi
Depresif yeşil ve soft krem rengi uyumu gibi benim hayatımda işte…
Siyah beyaz
Beşiktaşk
Yok fener
Hayır o zaman gs
Fener dersen senle takiplesirik
Ablam git işine
siyah kırmızı
lacivert
mavi severim
Siyah
Siyahh
Lacivert