yok amannn boş ver kim görecek kafasında mısınız?
Diğer bir soru: Bekar bir kadın mı iddialı iç çamaşırı giyer yoksa evli kadın mı?
yok amannn boş ver kim görecek kafasında mısınız?
Diğer bir soru: Bekar bir kadın mı iddialı iç çamaşırı giyer yoksa evli kadın mı?
JonyDeep1 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bekarim iddiali giyinip kime gostercem sanki siyah giyiyom hepsi siyah düz 😂
Cevabın için teşekkürler. Sn arkadaşım önce kendine yakıştırdığın için giyeceksin illa birisi görsün diye değil. Şunu unutma evlendin ve ilk zamanlar göze batma zamanlarıdır. İlk zamanlarda çok iyi de görünürsün kötü de görünürsün. Sen bunca zaman iyi giyinmeyip bu konuda profesyonel olmamışsın evliliğin ilk günlerinde mi prof olacaksın hayır tabikide zamanla olacaksın bu da karşı taraf için eksi demektir begenilme arzusu yoksa eşe karşı hoşlanma süresi de yavaştır.
Knka yoruma yaziyon da aile evinde onları gören annemiz aaa dantelli aaa kirmizi sen bunları mi giyiyon diye tip tip bakinir haberin olsun
ayrıca bekarsın memene guvenmıyor musun kı sevmıyor musun kı ıddıalı ıc camasırı gıymıyorsun hakları yok mu?
sn arkadaşım iddialı sütyen takımları var özel gün için giyilenler var onlar transparan daha bi iddialı arada fark var. daha kadın olup bunu anlamamışsın
Tamam sen al giy nasil kadin olunur bilge adam 😄 çok meraklıysan bizene
cevap veremeyince saldırır olmuş garibim. :) vah vah 75 b kucuk memesı ıle akıl verıyor garıbım
Gayet verdim cevabini adamlik bilmez kadinlik bilir olmussun yerine buyur tabi 75 in varsa
18 lık var ıster mısın he annen ısterse baban kızmasa gelırım.
18 ligin varsa cevir kendine sok ana baba karistiran zavalli
sende ınsanlık olsaydı kupek gıbı saldırmasaydın. saldırdıgın ıcın annen de nasıbını aldı
Kadinlik dersi veriyosan ol dedim milletin ne giyindiginden ne olduğu sana mi kaldı nasıl biri egittiyse daha konusmayi beceremiyosun
bak sn arkadasım kadınlık dersı vermedım. sen ılk saldırdın sınırlendırdın ben laf ettım. annen ıcın özur dılerım ama senın ıcın dılemem sen de bana hata yaptın. sana ne anlatıyorum sen ne söyluyorsun soruya cevap ver gec knk. özel gunde gıydıgınle normalde gıyıyor musun hayır bıttı
Kim gorecek ne gerek var tarafindayim
ama bekar kizlar daha iddialidir, evli olanin zaten kocasi ne kadar ileri gidebileceginin farkindadir
Cevabın içim teşekkürler. Lakin biraz çelişki olmuyor mu? kim görecek ne gerek var kafasındayım ama bekar kızlar daha iddialıdır. Gören taraf daha iddialı olması gerekmiyor mu?
ayrıca kim görecek kafasında olan arkadaşlara şunu soruyorum. Ya abi meme senin memen fizik senin fizik ilk önce kendine yakıştırdığın için giyeceksin illa birisine beğendirmek için mi giyeceksiniz?
ilk dedigim oznel kendi dusuncem, ikincisi genel olarak kizlarin dusuncesi, evet kendim icin giyindigim kendimi daha iyi hissettigim zamanlar da var fakat genc cocuk kismindan aldigim unicornlu fiyonklu camasirlarimla da mutluyum vs camasirlarla da
tabiki fikrine saygı duymak zorundayım ama herkesin kendi doğrusu kendisine doğrudur genele doğru değildir bunu da söylemek zorundayım.
ben de senin dusuncene saygi duyarim ama kizlar diye basladiysan soruya geneli kast edersin, bende cevremden ornek verir ve sonra kendi dusuncemi soylerim, ‘sen nasil giyiyorsun’ diye baslaman lazimdi o zaman
sen sadece kendinden örnek verdin ayrıca sn arkadaşım iddialılık ile kendimle mutluyum arasında ciddi fark var sen unıcornlarla mujtlusun ama ıddıalı degılsın bunu söylemek ıstıyorum unıcorn tarzında gıyen kızlarında meme boyutu 75 b den fazla degıldır bu da ayrı bır gercek
evet bazen giyerim
cevabın için teşekkürler. en iddialı kendine yakıştırdığın dantelli iç çamaşırının rengi ne? yani kendine en cok hangi renk veya renkleri yakıştırıyorsun. 28 yasında bır kadın olarka
bordo renk, genel olarak canlı renkleri seviyorum
anladım. bordo her kadına yakışmaz ya. tabi bu benim fikrim sen yanlışsın diye demiyorum yanlış anlama. ne bilim beyaz ten olan kadınlara sıcak renkler bordo mor lacıvert gıbı renkler yakısır. @mnynsss
haklı olabilirsin, daha çok sevdigim hosuma giden renkleri tercih ediyorum
tabiki bu senin en doğal hakkın kim ne diyebilecek? kimse. peki en iiddialı sütyenin mi pahalı yoksa başka bir sütyenin mi? bazen iddialı sütyenler cok asırı pahalı bazen de sutyen cekmecesındekı en ucuzu ıddıalı olabılıyor.
en iddialı nasıl bi model olabilir peki ona gore cevap vereyim
senden rıcam msaj atar mısın lınk atamıyorum