- Moda & Stil konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılSiz değerli kadınlara içimden geçen belli başlı şeyleri aktarayım; Dilediğinizi giymeyi, rahat olduğunuz kıyafetleri seçmeyi, belki de size en çok yakışan kıyafetlerle güzelliğinizi göstermeyi tabii ki isteyeceksiniz buna bir şey diyemiyorum. Hatta çoğu kişi buna “bir kadın en başından bunu giyerken gördün ve kabul ederek onu hayatına almayı istedin” vari konuşacaktır. Dikkat edersiniz ki dekolteli kıyafetler veya açık olmayı sorun etmeyen, kadınlara sözlü taciz veya tecavüz olmayan bir ülkede yaşamıyoruz. Kendi adıma söyleyeyim ki, maalesef aklı uçkurunda olan, mülteci topluluklarını fazlasıyla içimizde barındıran bir ülke haline geldik. Dolayısıyla ben sevdiğim kadının veya herhangi bir kadının, dışarıda özgürce dolaşmasını düşünmekten ziyade, başına bir şey gelmesinden korkan biri olarak hayatıma devam ediyorum. En basitinden giydiğiniz taytı bile dikizleyen, cinsel organınıza odaklanan ahlak yoksunu insanların var olduğunu biliyorsunuz. Bu sebepten dolayı, ben hayatımda olan kadının sadece bana açık veya dekolteli kıyafetleri giyinmesini, eğer giymeyecekse de ona alacağım araba haricinde herhangi bir ulaşımı kullanmamasını isterim. Bunun sebebi de, kendisine güvenmediğimden veya kıskanmadığımdan değil, tam anlamıyla sapkınlar toplumundan uzak durması gerektiğinden ve maalesef korktuğumdan dolayıdır.
63 Yorumla- +1 yıl
olgunluga bak ya
- +1 yıl
Teşekkür ederim, bilmukabele
- +1 yıl
rica ederim ne demek
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kıskanmıyorsa becerme derdindedir Net ister inanın ister inanmayın sonra Erkekler böyle şöyle dersiniz Adam gibi adam yoktur dersiniz. Ne zaman kıyafetinize karşan biri olsa özgürlük mavalları okur gerçekten seven adamı uzaklaştırırsınız. Neden sürekli hatalı seçimler yaptığınızı daha nasıl anlayacaksınız bilemiyorum artık. Bakın kızlar bunu burada defalarca anlattım ERKEK DENİLEN BİR CANLI VARYA HANİ O CANLI CİNSELLİKLE DUYGUSALLIĞI "AYRI AYRI" zihninde konumlandırabilen bir canlı Hani siz aynı zamanda duygusallık yani arzu duyacağınız bir erkek arıyorsunuz ya ERKEK SADECE CİNSEL ARZUYLA KADINA YÜRÜR EVET SEVİYOR ""MUŞ gibi de yapar hemde pek çok şeyi yapar diyoruz. Bunun mini giysiler giymekle ne alakası mı var diye soruyorsunuz BAK ÇOK BASİT sen böyle giyindiğin zaman sana bakanlar. Kafasında envai çeşit cinsel senaryolar çeviriyor. Seni becermekle ilgili tekrar söylüyorum Cinsellikle Duygusallık bir OLMAYABİLİYOR ERKEKLERDE sizin hakkınızda böyle şeyler düşünmeleri size AŞIK oldukları anlamına gelmiyor. Tek gecelik bakıyorlar size DOĞAL OLARAK Erkek arkadaşınız Kocanız Abiniz de erkek olduğu için bu durumu biliyor. VE RAHATSIZ OLUYOR. ÇÜNKÜ BAKAN ERKEKLERİN BUNU ŞÖYLE BECERECEKSİN ŞEKLİNDE DÜŞÜNCELERİNİ SANKİ TELEPATİK BAĞ VARMIŞCASINA HİSSEDİYOR ANLIYOR OKUYOIR. Boşuna mı kıskanmayan GAVA, Ttır diyoruz. Daha bunun nesini anlamıyorsunuz anlamadım. Resmen bana gözleriyle tecavüz etsin elalemin herifleri sende sus otur bişi deme diyorsunuz. Adam seni koruma iç güdüsüyle bu pis bakışlardan alıkoymaya çalışıyor. Özgürlük palavraları sen bana karışamassınlar sonra gerçekten seven erkeği elinin tersiyle itmeler. Gidip sesini çıkarmayan bir Gaivat bulma Adam çakıp bi kenara atıyor veya işini görünce ilgi alakayı kesiyor."ÜÜÜÜÜÜÜÜÜ🥲 SEVİCEK ADAM YOK ERKEKLER ŞERE, FSİZ" Bi anlatamadık gitti nediiiim.
66 Yorumla- +1 yıl
basta pek hak veresim gelmedi pek ama hepsini okudum hak veriyorum ve anladım simdi nedenini, tesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir Teşekkür ederim. maalesef bunu ego kasmak üstünlük taslamak gibi algılatıldığından kadın ezildiğini felan zannediyor. Koruma iç güdüsünün yansıması sadece ve anlattığım durumu erkeklerin hemcinsi açısından bilmesi
- +1 yıl
anladım ve erkek tarafına hak vericem böyle bir sey yasarsam, tabi hak verilebilecek düzeyde olmalı yobazlık seviyesinde değil.
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir Tabi kimse abartılı şeylerden bahsetmiyor Eve hapsetmek çarşafa sokmak her şeyin hesabını sormak gibi despot ve kontrol makyaklığından bahsetmiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Nisan0001 👍
Açıkçası şöyle eğer tanışmadan önce veya tanıştığımızda açık olduğunu bildiğim hâlde sadece konuşup bu tür giyilmesinden hoşlanmadığımı belirtir isem ikimizde anlayışlı olursak tabii o zaman sorun olmaz ama bu tür şeyler giyinmeyip ilerde durduk yere böyle şeyler giyerse o zaman karışırım, gerekirse bitirme noktasına doğru gider çünkü ben eşim olacak kişinin açık giyinip herkesin bakmasını istemiyorum bana özel olmalı. Benim için de geçerli.
00 Yorumla
Evet kıskanırlar en kıskanmam diyen bile. Gerçeği bu. Bence normal de kıskanılması. Çünkü bakacak çok fazla kişi olduğunu biliyorlar anlayış göstermek lazım abisi olanlar ailesinden alışıktır zaten karışılmasına. Bizim de erkeklerde karıştığımız şeyler oluyor bence anlayışlı olmak lazım ben zaten açık giyinince rahat edebilen biri değilim ailem çok karışmamasıma rağmen tarz olarak daha uygun buluyorum sorun yaşamadım hiç bu yüzden
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
+1 yılEn baştan giyim tarzını ve çevresini bildiğin kızı kabul ettigin sonradan da her halkına karışmaya çalışmak slaklign daniskası. O zaman hc yanasmican kendine uygun başka birini bulcan, karşındaki seni seviyor dıe sahibi sanarsan kendini boş ver cektigi zaman zirlamicn çok seviyordum çok özlüyorum nasıl döner vs vs diye kendin kaybettin smdı ağla dur
20 Yorumla
+1 yılBen de bunu anlamıyorum. Sevdiğin insan senle tanıştığında böyle giyiniyorsa karışamazsın biliyor ve onunla olduysan seni bağlamaz bağlamamalı. İnsan nasıl mutlu ise öyle olmalı. Mutlu oldugu gibi oldugunda tartışma cıkıyor ise eğer zaten o ilişkinin bitmesi yakındır.
41 Yorumla- +1 yıl
Yorumlar ciddili üzdü erkeklerimiz neden böyle be..
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer çoookk dekolte halka arz geziyorsa... Peki tatlım bu kadarmış ömrümüz derdim içimden ve iplemezdim... masanın üzerinde ki ortam siğarasıymış gibi görürdüm... kısa süre içinde de başka bir kıza gider onu terk ederdim açıklama yapmadan. Zaten çoook abartı dekolte verene azcık uzun giy demenin bir manası yok hiç uyarmaz tam tersine kısa giymesi yönün de telkinde bulunurdum hiç bahsetmezdim bu konudan.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskanmayan erkeğin amacı sadece sextir. Seni f*ck body olarak gören erkek asla kıskanmaz. Giydiklerine, nereye gittiğine hiç karışmaz. Seven erkek kıskanır ama saplantı halinde ise tabi o da ilişkiye zarar verir
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe yalan söyliyim erkek olsam öyle bi kizla birlikte olmazdim
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle biriyle beraber olmam.
Teşhirci olduğu bariz belli ise baştan o iş yaş benim için.
Üsturuplu giyinip hoş görüşebilirsin bi yerleri açmak şart değil.
Benim için en önde ahlak gelir, bu kıyafet anlamında değil sadece her alanda bunun terazisini tutturmuş birinden bahsediyorum.00 Yorumla
+1 yılErkekleri en iyi bilen yine erkekler olduğu için gayet haklılar kızma konusunda. Sokakta gördüğün en saf masum adamın bile aklına farklı şeyler getirirsin. Bide onlar boşalan varlıklar o gün seni çekici gören bi erkek mutlaka kendini tatmin eder %80. O yüzden sende günaha girme adamıda günaha sokma emi ablasının gülü
33 Yorumla- +1 yıl
pardon da gunaha sokan neden ''acik giyinen'' oluyor? cüküne sahip cikamayan gitsin avlansin
- +1 yıl
Önce iyi oku sonra cevap ver.. Allah kapanmayı emretmiş. Boşuna mı emretmiş fıtratları böyle. Gözüne hitap ediyorsun adamın bazı noktalarını uyandırıyorsun.
- +1 yıl
aynen moruk
Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Başında böyle giyindigini bile bile baslamissam sonradan karışmaya hakkım yok. Beyler bu konudan muzdaripseniz en başından konuşmayacaksıniz.
20 YorumlaBen bir erkek olsaydım rahatsız olurdum. Tamam istediğini giymekte özgür ama inatlaşır gibi rahatsız olduğumu bile bile giyseydi o zaman kavga ederdik.
20 Yorumla
+1 yılsevgilim acikca en azindan ise giderken vs giymemi istemedigini soyledi onun disinda da laf etmez absurt olmadigi surece. ben ondan bir sey rica etsem o da yapar sonucta. ben de bunu dikkate alip ona gore giyiniyorum is yerinde. boyle seyler biraz karsilikli fedakarlik ve niyetle alakali. niye uzulecegini bile bile yapiyim ki. ergence. tabi ki toksik boyutta olmadigi surece gecerli bu yorum yoksa her ortamdaki kiyafete karisilmaz. yerine gore iddiali giyinilebilir tabi bu bencesi
10 YorumlaKıskanma değil, yanımda seks objesi gezdirmemek prensip meselesi
32 Yorumla
Soran+1 yılşort mini elbise seks objesi mi?
+1 yılKız arkadaşımın giyimine karışmam. Mini eteğiyle tanıdığım bir kızla sevgili olup, artık böyle giyinememezsin demem. Seçimlerini doğru yapan, birşeyleri değiştirmek zorunda kalmaz.
00 Yorumlakızı ne halde aldığına göre bu iş değişir. mini şortlu croplu bulupta sonra caz yapıyorsan hata sendedir. Yok ustruplu alıpta sonradan böyle olduysa olay çıkar...
00 YorumlaKız arkadaşı olan düşünsün. Ha bence kıskanmak lazım. Ama artık çok rahatım. Beni alakadar etmeyen konular, iş güç ve spor güzel bir hayat için fazlası ile yeterli
00 Yorumla
+1 yılBence ortama göre değişir. Örneğin bir tatil köyünde bikiniyle gezmesi bile sorun olmaz. Ama Anadolu'nun yöresel lezzetlerini keşfetmeye gittiğimiz bir gezide pantolonla idare etmesi iyi olur 😃
00 Yorumla
+1 yılAnası babası izin verdiyse giyer nikahlı karım değil ve ne vasıfla kıskanıcam kocammısın sana ne dese haklı. Onunla görüşcen sonra yasaklar koycam şunu giyme buraya gitme felan canım bana göre
00 Yorumla
+1 yılŞort, crop giyinen bir kızla işim olmaz herhalde.
Ama gönül verdiysem bile dışarıya çıkmam sevdiğim kızla.
Açık giyinmeye karşıyım. Güzel bir dille ifade ederim.00 Yorumla
+1 yılBaşında benim nasik giyindigimi bildigi halde beni kısıtlarsa direkt ayrılırım
21 Yorumla- +1 yıl
Nasıl*
- Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanılacak bir durum yoktur bence. Çünkü kızların çoğu mini şortla geziyor, erkekler ise arkarından bakmaya devam ediyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBen çok kısa açık olucak ya da özel bölgeler gozukucek şekilde karşıyım ona öyle erkekler goruyo her şey meydanda çok mini de dgil
00 Yorumla
+1 yılKıskanırım elbette. Çok açık hoşuma gitmez. Ama benim sevgilim olacak kişi zaten bunu bilir ve böyle giyinmez.
00 YorumlaÖyle bir kızı kız arkadaş olarak seçmem zaten. Prensiplerim var ve bunlara uymayan sevgilim/eşim olamaz.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 349 cevap paylaştı. Giymesi gereken ortamda giyer
Nerde ne giyilmez
Nerde ne yapılmaz
Nerde ne söylenmez bilmeyenle işim olmaz00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılGiymeyeni bulmak en iyisi bi de onunla uğraşıp sinir hastası olamam
10 Yorumla Benim kız arkadaşım çıplak olamaz, maymunla arkadaş olsun onlarda çıplak.
10 YorumlaBen giydirmem. Tartışma baştan çıksın çıkacaksa.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 991 cevap paylaştı. Benim yanımda giyecekse kıskanma ama başkasın yanında giyerse kıskanırım
00 YorumlaProblem çıkmaz. Giyim tarzı kişiliği yansıtır. Kişiliği de beraberliğimizi etkiler.
00 Yorumla
+1 yılEvet buradakiler kıskanır ve sonra öyle giyen kızlara bakarkar
00 Yorumla
+1 yılAbartı olmadığı surece giyinir ama yinede kıskanırım
00 Yorumla
+1 yılBöyle biri zaten benim kız arkadaşım olmaz.
00 YorumlaYani kıskanırım ama karışmam derim eğer sen rahatsız olmayacaksan bakılmasından sıkıntı yok derim
00 YorumlaKıskanırım zaten çok kıskanç biriyim ama abartmadığı sürece kısıtlamam
00 YorumlaKıskanırım tartışmam. kadınlarla tartışılır mı aq allah muhafaza dilleriyle öldürürler valla
010 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄
- +1 yıl
Haklısın da gülüyorum 😄
- +1 yıl
Ahahah şu an bnden bahsetmiş olabilrsn
- +1 yıl
Kendini ezdirmeyen kadınları severim 😄💪🏻
- +1 yıl
Çok beklersin sn öylesine 🤪
- Moda & Stil konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız olurum. O yüzden böyle bir ilişkiye başlamam hiç..
00 Yorumla
+1 yılHangi devir de yaşıyoruz Allah aşkınıza. Elbette giyebilir.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 688 cevap paylaştı. Kıza bir şey demezdim ama Sapiklarin Bakması rahatsız eder di
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılizin veren sahiplenmiyodur dolayisiyla saygi duymaz sevmez
30 Yorumla
+1 yılKadınlarla tartışılmaz, rahatsız olursam bunu dile getiririm. Buna rağmen istediğini yapmaya devam ederse özgür bırakırım 😌
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Zaten öyle bir yapısı varsa kıskanmanın bir anlamı yok. Onun öyle olduğunu bile bile kız arkadaşım olmuştur ve kıskanmwm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskanılmak güzeldir. Ama bunun için tartışma çıkaracak birisiyle olmam
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSokak öyle giyinenlerle dolu. Kıskanılacak bir şeyi kalmadı artık. Abazanlar hariç erkekler et görmeye o kadar doyduki dönüp bakmıyorlar bile
03 Yorumla- +1 yıl
Sokaklarda öyle giyinenlerin dolu olması ve abazaların et görmeye doyması umurumda olmaz. Benim olanı alelade herhangi bi olgu gibi sıradanlaştıramam. Rahatsız olduğum şeyi tabi ki dile getiririm uygun bi dille kırmadan
Cevap sahibi+1 yıl@Issızacunkaldımı kusura bakma ama et pazarına düşmüş herkes zaten alelade görünüyordur. Bunu kendisi isteyene (bir erkek olduğumu düşünerek söylüyorum) ben neden engel olayım?
- +1 yıl
Benimde kendi adıma doğruyu yanlışı göremediğim şeyler olacaktır illa ki insanız, bunu benimle paylaşıp yapmamın doğru olmadığını söylediğinde aksilik yapacağımı düşünmüyorum. Noyet önemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır çünkü erkekler kızları kısıtladıkları zaman başka kadınlarda partnerinde kısıkladıklarına bakıyor
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki crop giyorlar popo çukurları gözüküyor mecbur istemeden otobüsteyken inerken görüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana göre isteyen istediğini giyer kimsenin kimseye karışma hakkı yok
40 Yorumla
+1 yılBoş yorumlara bak eğer bir şeyi yanlış gördüysem uyarırım sadece ve sadece o isterse yapar kendini bilen insan da dikkat eder zaten ben karışmam yani
11 Yorumla- +1 yıl
Erkekler nasıl özgür ise kadınlarda öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılDatlu ☺️🙈 eşim olsan her gün evde miniyle dolastirirdim🤭🥰🙈🙈🙈
10 YorumlaModa & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hoşuma gidiyor zaten giyebilir sevgilim eşimin dikkat çekici olmasını isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılniye kıskanayım ki beraber giyinir beraber geziniriz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen asla bu kıyafeti kabullenmem ama bu devirde her kız bunları giyiyor tek çare yalnızlık...
00 Yorumla
+1 yılÖyle tanıyıp sevmişsem yapacak bir şey yok. Kıskanırım elbet uyarırım, belki biraz da kısıtlarım ama değiştirmeye çalışmam sanırım.
00 Yorumla
+1 yılKıskanmak ve yasaklamak karışılmadığı ve abartısız ise sorun yok ama arada ince bir çizgi var
10 Yorumla
+1 yılBen sadece sevgili mi kıskanırım o karismazdi kiskanilmak güzel
10 Yorumla
+1 yılDozunda ve yerine göre giyebilir artık modern çağda yaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılBen iyi hissediyosam karışma gibi bi şansı yok çünkü ben öyle istiyorum
00 Yorumla
+1 yılTabii kıskanırım. Fazla abartı olmadan giyilmeli bence
037 Yorumla- +1 yıl
Ben çok. acikgiymesine alışkın deyilim baya nim ama örf ve adetlerimiz e uygun. giyilmesinden yanayım. ben çok açık giyilmesin çok. karsiyim
- +1 yıl
Kesinlikle ama İstanbul da düzgün giyinen 3-5 kişi kaldı:)) @nihalyesilbas907
- +1 yıl
Biz dindar mahallesi de büyüdük aleviyim ama. derli top lu giymeyi severim
- +1 yıl
Yani ben de öyle bir ortamda büyüdüm dindar anadolu insanıyım zaten ama illa kapalı olsunşöyle olsun demem. Fakat bir keresinde peçe giyen birisiyle konuşmuştum çok güzel konuşmuş etkilemişti beni sizin gibi kadınlara yani düzgün üsturuplu giyinenlere bakışım değişti
- +1 yıl
@nihalyesilbas907
- +1 yıl
Alevilere düşman cogulari
- +1 yıl
Yani insanı mezhepine göre değil saygısına sevgisine göre yargılamak lazım ama herkes insan değil işte :)
- +1 yıl
Ben aleviyim mesela
- +1 yıl
Sevindim nerelisin
- +1 yıl
Akpliydi. deyincefikriaski deyisdi. bana karsi
- +1 yıl
Manisa sen
- +1 yıl
Ya o ayrı siyasi görüşüne göre insanı değerlendirmek de saçma benim en yakın arkadaşım da akp li ama ben onu böyle seviyorum:))) sevgilin mi düşman oldu sana?
- +1 yıl
@nihalyesilbas907 onun aşkı o kadarmış
- +1 yıl
Yok tanı mmadigim
- +1 yıl
Manisalıyım sen @nihalyesilbas907
- +1 yıl
Tanımadığınsa hiç kafaya takma boş ver:)
- +1 yıl
Aşık oldum çok zengin di bir kızla tanistiokiz onu kulanip attı kıymetimi yeni anladı. nerelisincan
- +1 yıl
Ha bana sorduğunu farketmedim kusura bakma:) konyalıyım ben şuanda da İstanbul da yaşıyorum. Sen?
- +1 yıl
Nerelisin anlamadım nihal
- +1 yıl
Manisaliyasordum ben hhatsiz insana sordum Erzincan dan İstanbul da Ümraniye de25yil kaldim
- +1 yıl
İsmim can nerelisincan diyince o yüzden üstüme aldım pardon:) işyerim ümraniye de
- +1 yıl
Güzell. Ben de doğdum doğalı manisadayım bektaşi alevisiyim sen
- +1 yıl
@nihalyesilbas907
- +1 yıl
Aleviler can deriz ıhlamur kuyuda bide Ümraniye merkez de oturdum
- +1 yıl
Seni daha iyi tanımak isterim @nihalyesilbas907
- +1 yıl
Yaş farkı çok ablacim
- +1 yıl
Biz anlaşırsak yaş yine de sorun olacak mı senin için
- +1 yıl
Sevgili m var şu an konuşmuyor um işi var 36 veya 33olmasi. gerek
- +1 yıl
Ofis evlendirme dairesinin üstünde bizim ümraniye güzel yer şu an mecidiyeköyde oturuyorum nalet bir yer her gün fuhuş:)) anladım alevilerin can dediğini bilmiyordum
- +1 yıl
Bizden olmaz yani
- +1 yıl
33-36 arası olsa sevgilin olmasına rağmen konuşacak mısın? Ben de düzgün giyinen birisi olduğunu düşündüğüm için hiç böyle düşünmemiştim seni:)
- +1 yıl
Özü rdilerim ya nlis anlaşıldım saalevi ca nlaryaz çıkar nette
- +1 yıl
Yok doğrudur özürlük bir şey yok sayende bir şey öğrenmiş oldum:) aaaa doğru şimdi hatırladım kurtlar vadisi pusu da zülfikar ağa vardı alevi polata can polat derdi tamam :))))
- +1 yıl
Genç kızlarla konuş benimle olmaz 20gostersemde olmaz yaşıma yakın olması lazımdır can
- +1 yıl
Yani ben yaşıtlarımla anlaşamadığım için olgun insanlarla konuşmayı seviyorum ama haklısın ne diyim
- +1 yıl
Bana mı diyosun
- +1 yıl
Yok ikinize yasitlarinizla takılın arkadaşlar
Kiskanmam sanirim yanimdaki kadın yanimda ne giyeceğini bilir zaten
00 Yorumlagram kıskanmam kadın dediğin öyle giyinir zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Sen mi karar veriyosun kadının nasıl giyindigine kadın söyle giyinir böyle giyinir demeyi bırakın yaa
Başında öyle kabul etmiş bir erkeğin sonradan söz söylemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumlaherkesin kendi vücudu. Kimse kimseye karışamaz. Sevgili oldun diye sahibi de olmuyorsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat