Çok samimi olmadığım arada bir konuştuğum bir arkadaşım var. Mesaj attı normal sohbet ettik. Haftaya evleneceğini söyledi konuşma arasında. Ama sen de gel beklerim vs bir şey demedi ben de Allah mesut etsin dedim. Kırıcı değil mi davet etmemesi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynı durum benim başıma da geldi ben direkt muhabbeti kestim konuşmuyoruz artık sende öyle yap bence
Bozulmuş gibi de hissettirmek istemedim ama bayağı bozuldum muhabbetin sonuna kadar bekledim belki çağırır diye dillendirince
Salla gitsin uğraşma kafaya bile takmaya değmez
bi de biz konuşmayalı bayağı oluyor bir ara konuşurken bir şey sormuştum goruldu atti bi daha da yazmadim aylar sonra bugün yazdı işte gayet samimi bi şekilde ben de söyledim önceden olanı imalı bi şekilde, yeminler etti bilerek yapmamisimdir diye şimdi de düğün lafı edip düğüne çağırmamasi falan derken çok moralim bozuldu kendimi baya değersiz hissettim
Seni değersiz gören birini bu denli kafaya takman sadece kendini üzmene demektir başka bir şey değil salla gitsin
Haklısınız, bir hafta kalmış çağırma z herhalde artık
Ayıp etmiş evet. Yalandan da olsa insan bir kerecik dinlendirirdi.
ben de şaşırdım etmeyince nikah mı diye sordum hatta yoo düğün dedi ne diyeceğimi de bilemedim yani bozuldum Allah mesut etsin diyip normal konuşmaya devam ettim sonrasında yazip eder mi bilmiyorum ama sanmıyorum zaten haftayaymis düğün
Yerinde olsam oracıkta konuşmayı bitirirdim. Madem beni düğüne davet etmeyecek kadar mesafeli konuşmayada lüzum yok hani🤷🏻♀️😒
konuşmanın sonuna kadar devam ettim samimi bir şekilde belki en son der hani diye ama demedi yani en son iyi geceler demeden tek kelimelik başka bir konuda yazdığı mesaji beğendim
Neyse bekle bakalım daha düğüne var. Belki evine davetiye yollar.
evimi bilmiyor davetiye yollamaz o yüzden hayırlısı olsun
Amin inşaallah canım üzülmeye değmez boş ver.🤝❤️
peki o an demesi gerekir miydi sence sonra cagiracaksa bile sonra cagiricam demez miydin
Sonra çağıracaksa demesi gerekmez gibi ama ordaağırmaması cidden büyük ayıp.
bir hafta kalmış cagirmaz artık galiba gelinliğim falan hazır değil dedi ama
Neyse kız boş ver. Sende kendi düğününe çağırmazsın olur biter.😌🤝
teşekkür ederim moral için dediğim gibi cagirmamasi değil de düğün lafı yapip çağırmamasi daha çok üzdü
Bilerek pisliğine yapmış olabilir bu yüzden bunu bilerek hiç umursama derim.
çok samimi değilseniz çağırmasını beklemeyin. Bir kişinin düğün maliyeti 400 TL yi geçiyor. Artık devir bu şekilde. Az misafir az borç.
ben illa çağırsın demiyorum ama yazan kendisi en azından düğünüm var haftaya diye dillendirmeseydi keşke
Yani konuşurken edebilirdi evet.
yani bi an ben mi desem diye düşündüm önceden konuşmuştuk çünkü davet ederim falan diye ama etse şimdi ederdi diye düşünüyorum zaten bir hafta kalmış düğüne
Davet ettim mi sanıyor nedir anlamadım ki
bu düğün isleri daha yokken sevgilisi varken konuştuk evlenirsem çağırırım falan diye ama şu an konuşurken seni de beklerim falan demedi
O zaman takma kafana bir hafta var belki davetiye getirir belki hiç çağırmaz sonuçta çok da yakın değişmişsiniz
Okuldayken yakındık sonrasında da arada bir konuştuk şimdi bayadir konuşmamıstik o yazdı yani dugune çağırmayacaksa keske en azından düğün lafı yapmasaydi ona bozuldum
Hoş olmamış haklısın.
haftaya evleniyorum diyince nikah mı dedim hatta ona cagirmayabilir anlarım o da yoo düğün dedi muhabbetin sonuna kadar da devam ettim belki davet eder ya da sonrasında yazar çağırır diye ama bozuldum gerçekten
Anladım, demek ki o kadar yakın görmemiş olabilir moral bozucu ama insanlar seçimlerinden ibarettir sen de ona göre davranırsın
bi de neye üzüldüm biliyor musun aylar önce konuşuyorduk bir şey sormak için yazdım bana görüldü attı bugün yazinca konusurken söyledim bilerek yapmadim vs dedi tamam dedim uzatmadım bu sefer de düğün lafı edip bi gel demeyince daha çok bozuldum galiba
Hmmm. Can sıkıcı. Ama her şey çok net.