Moda & Stil Ayakkabı öneriniz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Görseldeki ayakkabı dışında önü kapalı bir ayakkabı giymek istiyorum. Var mı öneriniz? Güncellemeler+1 yıl Topuk boyu 5-6 cm siyah stiletto giyeceğim. Teşekkürler Ayakkabı öneriniz var mı? Cevapla Ayakkabı Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Enessseee Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Tesettürlü birisiyseniz neler neler öneririm ah çok hoş... 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zaten kapalı ayakkabu giymelisin siyah bişi olsun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sivri burunlu (çok da uzun burunlu olmayan) ince topuklu bilekten bağlamalı değil de topuk üstünden geçirmeli bir şey düşünüyorum. Sence rugan mı saten mi olsun? Yorumla Barmecide +1 yıl Saten Yorumla Soran +1 yıl Çantam gümüş, şal siyah şifon olur mu? Yorumla Barmecide +1 yıl Şal mı? Havalar ısınmadımı daha Yorumla Soran +1 yıl Tesettürlüyüm Yorumla Barmecide +1 yıl Tamam da kıyafetin zaten kapalı şala gerek olmayabilir heleki havalar ısınmışsa ama sen bilirsin yinede Yorumla Soran +1 yıl Şal derken başörtüsünü soruyorum yani :) Yorumla Barmecide +1 yıl Olur herhalde Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Gümüş stiletto 0 0 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 455 cevap paylaştı. Krem rengi olabilir 1 1 Yorumla dayan_yalnızlığım +1 yıl Gozler uzerinde olucak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tesettürlü birisiyseniz neler neler öneririm ah çok hoş...
Zaten kapalı ayakkabu giymelisin siyah bişi olsun
Sivri burunlu (çok da uzun burunlu olmayan) ince topuklu bilekten bağlamalı değil de topuk üstünden geçirmeli bir şey düşünüyorum. Sence rugan mı saten mi olsun?
Saten
Çantam gümüş, şal siyah şifon olur mu?
Şal mı? Havalar ısınmadımı daha
Tesettürlüyüm
Tamam da kıyafetin zaten kapalı şala gerek olmayabilir heleki havalar ısınmışsa ama sen bilirsin yinede
Şal derken başörtüsünü soruyorum yani :)
Olur herhalde
Teşekkür ederim
Gümüş stiletto
Krem rengi olabilir
Gozler uzerinde olucak
Siyah stiletto