Moda & Stil Sizce bu elbise nasıl oylarmısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güzel Güzel değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bu elbise nasıl oylarmısınız? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence iyi güzel 0 0 Yorumla
GeceninSisii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bunun altına giydiğin çamaşırı iyi seçmen lazım görünür 0 0 Yorumla
GezgiñeeŘ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Pek hoş değil bence ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla GezgiñeeŘ +1 yıl 70 -80 lerin modasindan kalma gibi. Bi de yasilcamin kadın fabrika işçilerin giydiği mavi önlüğün kahvesi gibi Ne alaka deme , öyle işte 😀 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Çok soluk bir renk 0 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl güzel ama bana göre bir tık kısa. 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Çok seksi olur hangi düğmede kalacaksın 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 700 cevap paylaştı. Gece için mi 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. çok hoş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence iyi güzel
Bunun altına giydiğin çamaşırı iyi seçmen lazım görünür
Pek hoş değil bence ya
Neden
70 -80 lerin modasindan kalma gibi. Bi de yasilcamin kadın fabrika işçilerin giydiği mavi önlüğün kahvesi gibi
Ne alaka deme , öyle işte 😀
Çok soluk bir renk
güzel ama bana göre bir tık kısa.
Çok seksi olur hangi düğmede kalacaksın
Gece için mi
Güzel ben beğendim
Güzel alınır.
çok hoş
Çok güzel
Tam yırtmalık elbise