Moda & Stil Erkekler kırmızı renk oje severmi ya da uzun tirnak ve hangi remgi sever? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Her kes oje diyo ojelimi ojesizmi sizce Erkekler kırmızı renk oje severmi ya da uzun tirnak ve hangi remgi sever? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Uzun tirnak ve kirmizi oje çok güzel senin ellerin de böyle mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekurler yorum icin evet Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kırmızıya taparlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mmm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hoşlandığın çocuk için soruyorsun sanırım bu soruyu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet erkekler nelerden hoslaniyor merak ediyorum Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Umrumda olmuyor 5 saniye sonra 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasil? Yorumla sanki_freud +1 yıl Kadınlarda yüze bakıyorum genellikle Yorumla Soran +1 yıl Anladim sevgiliniz var mesala cok seviyorsuzun onem veriyorsunuz kiz ortaminda olunca onumu dusunursun ya da ordaki kizlarami bakarsin ama sevgilinde cok guzel diyelim Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Güzel el parmak varsa ojenin rengi önemli değil 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Guzel derken nasil bir el siyah beyaz onemi var mı Yorumla sakızkabugu +1 yıl Uzun ince parmaklar mesela Yorumla Soran +1 yıl Anladim oyleyse iyi Yorumla sakızkabugu +1 yıl Sen öylesin sanırım Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla sakızkabugu +1 yıl Tebrikler. Görmek isterdik ama Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En sevdiğim uzun tırnak ince uzun parmak oje 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne renk oje Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırmızı bordo falan Yorumla Soran +1 yıl Mmm anladim Yorumla
Kuzgunbnd Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sever sırtını çizilmesinden hoşlanır ama ansızın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Uzun tirnak ve kirmizi oje çok güzel senin ellerin de böyle mi
Tesekurler yorum icin evet
Kırmızıya taparlar
Mmm
Hoşlandığın çocuk için soruyorsun sanırım bu soruyu
Evet erkekler nelerden hoslaniyor merak ediyorum
Umrumda olmuyor 5 saniye sonra
Nasil?
Kadınlarda yüze bakıyorum genellikle
Anladim sevgiliniz var mesala cok seviyorsuzun onem veriyorsunuz kiz ortaminda olunca onumu dusunursun ya da ordaki kizlarami bakarsin ama sevgilinde cok guzel diyelim
Güzel el parmak varsa ojenin rengi önemli değil
Guzel derken nasil bir el siyah beyaz onemi var mı
Uzun ince parmaklar mesela
Anladim oyleyse iyi
Sen öylesin sanırım
Evet
Tebrikler. Görmek isterdik ama
Kırmızı her yerde güzel durur
En sevdiğim uzun tırnak ince uzun parmak oje
Ne renk oje
Kırmızı bordo falan
Mmm anladim