Yaaa dövme benim en büyük arzularımdan biri 🥺🥺 Böyle gelince karşıma moralim bozuldu yine. Şöyle sol kolumu ve göğsümü komple kaplayacak şekilde bi dövme mesela çok iyi giderdi be bana. Hiç yaptıramayacak olmam kötü 😞
Bazı planlarım var da 👉🏻👈🏻 Planlarımı gerçekleştirmek istiyorsam dövme yaptırmaktan uzak durmam gerekiyor maalesef. Planlarımı suya düşürebilecek etkenlerden birisi çünkü. Bu yüzden dövmeyi yasakladım kendime 😑 Ama şey, ihtiyacım olduğunda geçici olanlardan kullanıyorum. Hiçte kötü durmuyorlar 😂
Veya tüm yaptıklarım ortaya çıkıp ifşalandıktan sonra 😂 O noktandan sonra bi anlamı kalmıyor çünkü daha fazla gizli takılmanın. Gizlilikten dolayı yaptıramıyorum çünkü. Dövme, taşıdığı kişiyi kolayca tanımlanabilecek hale getiren bir şey. Kazara birisi görse bir yerde ve verse bunu polise, elleriyle koymuş gibi gidip bulabilir emniyet o kişiyi her hangi bir suç işlediği zaman
Yok be ne onlyfans yapıcam 😂😂 Bedenimi para karşılığında satamayacak kadar namusluyum ben. Genç kızların ve olgun hatunların beni izleyerek kendilerini tatmin etmesiyle namusuma leke sürdürmem asla, kirletmem kendimi 🙅🏻♂️🚫 🤣
Örneğin; yaptırmak istediğim dövmenin özel ve anlamlı olması adına ileride evlendiğim kadınla birlikte ilk dövmemi yaptırmaya gitmek istediğim için o zamana kadar bekleyeceğim gibisinden romantik bir yalan söyleyebilirim 😂