• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Alışveriş & Hediyeler

Yüz bakımı için önerileriniz neler?

ezgylmazz
ezgylmazz Takip Et
Xper 5 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
31
Yapay Zekaya Sor
Kızlar yüz bakımı için tavsiyeleriniz nelerdir temizleme jeli tonik nemlendirici maske gibi cevaplarınızı bekliyorum
Yüz bakımı için önerileriniz neler?
Öneri Soruları Bakım Soruları Jel Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• HikariNoKage
    HikariNoKage Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 67%
    +1 yıl

sivilcelenme olduğu zamanlarda imex merhem sürüyorum. onun haricinde peeling olarak garnier skin naturals 3ü 1 arada ürününü kullanıyorum. her akşam makyajımı temizledikten ve peelingi uyguladıktan sonra yüzümü gül suyu ile ıslattığım pamuk ile güzelce siliyor ardından az miktarda bir yüz nemlendirici uyguluyorum. ( son zamanda kullandığım oriflame essentials nourishing face cream+ aynı ürünün yüz maskesi de var onu ise haftada 1 uyguluyorum) yatmadan önce temiz cildime eğer o dönem yüzümde sivilce çıkmışsa talk pudra-bebek pudrası uyguluyorum. pudranın gözenekleri genişlettiğini söyleyenler oluyor uzun zamandır kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım, cildim yağlı olduğu için hem aşırı sivilce oluşumunu önlüyor hem de yumuşacık yapıyor cildimi. Eğer yüzümde sivilce yoksa Fazıl Çil kremi uyguluyorum. Lekelere iyi geliyor. ayrıca haftada 1 arındırıcı ve ya nemlendirici bir maske uyguluyorum. bu ya az önce bahsettiğim oriflame essentials nemlendirici maske oluyor ya da çok çok sevdiğim kokusuna dokusuna hasta olduğum clean & bright oxygen buble mask tabi ki deee Peach şeftali aromalısını kullanıyorum. yaban mersini aromalısı da var ama kokusu hiç hoşuma gitmedi. bu oksijenli köpük maskesini kuru cilde sürüyor ve köpürene kadar bekliyorsunuz ardından ılık suyla duruluyorsunuz :D

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• loseyourself
    loseyourself Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 53%
    +1 yıl

21 yasindayim ve 13 yasimdan beri temizleyici-nemlendirici-tonik uclusunden hic vazgecmedim. Haftada 2 kez kil maskesi ve ardindan bitkisel yagli nemlendirici maske yaparim. Tonik olarak bazen gul suyu kullanirim. Yazlari soda da kullanirim yogurtlu-meyveli-balli maskeler de degisik markalarin maskelerini de denerim kullanirim onemli olan aksam temiz ciltle uyanmak sabah da uyaninca temizlemek. Makyaj konusuna gelince fondoten yerine BB veya CC krem kullanabilirsiniz goz makyajinizi siz bilirsiniz ama hergun fondoten kullanmayin gozeneklerinizi kapatmayin. Ayrica haftada 2 kez burun bandi ve goz cevresi bakim kremleri de kullanabilirsiniz. Nemlendirici olarak bepanthen en iyi tercihimdir. Garnier veya Neutrogena rahatlikla tercih edebilirsiniz. Avonun maskeleri ve temizleyicileri de cok kaliteli. Ekstra olarak ben haftada bir kez E vitamini kapsullerini kirip yuzume surerim uyumadan once. Bunu 3 senedir yapiyorum. Saydiklarimin hepsi size gayet uygun fiyata mal olur. Yuzumde hic sivilce yok sadece adet doneminde 1 tane cikar onun disinda puruzsuz ama boyle bakmasaydim bu kadar duzgun olmazdi.

Umarim yardimci olabilmisimdir :)) hayirli aksamlar.

0
    0 Yorumla
  • beyaz666
    beyaz666 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

bir şey söyleyebilir miyim eğer fotoda ki gerçekten sensen buna gerek yok bak yanlış anlama sana yazıyor falan değilim ama doğal halini koru yüzüne bakım yapmakta neymiş eskiden böyle şeyler mi varmış bence her kadın kendi yaşında güzeldir saygılar :)

0
    6 Yorumla
    • ezgylmazz
      ezgylmazz
      +1 yıl

Yüzüm çok yağlı temizlemeyip bakım yapmayınca yarah hissetmiyorum kendimi. Evet benim

Yorumla
    • bangbangf
      bangbangf
      +1 yıl

Bakım ılerisi icin de yapılır. Su anki hal icin degil. Dahası eskilere doneceksek yedigimiz her seyin dogal soldugumuz havanın temiz olması gerekiyor. KIzı yanlıs yonlendirmeyin

Yorumla
    • beyaz666
      beyaz666
      +1 yıl

ben kendi fikrimi söyledim bence bu hali gayet güzel eminim ilerde buruş buruş halide güzel olur

Yorumla
    • ggkkccee
      ggkkccee
      +1 yıl

Yarah hissetmiyormuş:Dd yazım hatası:dd

Yorumla
    • beyaz666
      beyaz666
      +1 yıl

olabilir insanlık hali :)

Yorumla
    • mrtkvnç
      mrtkvnç
      +1 yıl

@ezgylmazz büyüyünce seversin ;)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Müzik ruhun gıdası olduğu gibi her derdin devasıdır. Al bu şarkıyı cildine günde on dakika dinlettir bak nasılda kendine geliyor

https://m.youtube.com/watch?v=i8crnVHQbrQ
    0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

93

Cevap

27

Cevap

• YokkiSonrası
    YokkiSonrası Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 71%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 565 cevap paylaştı.

Şimdi herşeyden önce yüzü temiz tutacaksın. Yastık kılıfını yumuşatıcı kokusu gitmeye başladığı zaman değiştir. Temizliği hallettiysek cildini nem özelliği olan doğal bir sabunla yıkayabilirsin. Gül suyunu tonik yerine kullanabilirsin. Nemlendirme şart bunun için kendi bütçene uygun bir krem alıp, kullanabilirsin. Bal ve toz şekeri karıştırıp yüzün için peeling yapabilirsin. Buhar bonyosu yaparak yüzündeki gözenekleri açıp daha verimli bir temizlik yapabilirsin. Aklıma gelenler bunlar kendi ihtiyacına göre bir çok doğal maske tarifi var onlardan deneyebilirsin.

21
    20 Yorumla
    • galoş
      galoş
      +1 yıl

Doktor hanim @YokkiSonrası elmacik kemiklerindeki gozeneklerin kuculmesi icin ne yapmak gerekli bilginiz var mi

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Merhana ben doktor değilim hatta uzman bile değilim sadece sitede bu şekilde.
      Gözenek problemi için kalıcı etkileri olan bir şey söylemem mümkün değil.

@galoş

Yorumla
    • mamabeyb
      mamabeyb
      +1 yıl

şeker kıl köklerini güçlendirir diye biliyorum ama?

Yorumla
    • galoş
      galoş
      +1 yıl

@mamabeyb seker killari mi kalinlastiriyor yani

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Benim yüzümde kıldan tüyden eser yok. Herkesin cilt tipinde farklı reaksiyonlar gösterir elbet ancak bu peelingini hergün uygulamayacağını düşünürsek ve uyguladıktan sonra yüzünde maske gibi tutmadan yıkayacağını göz önünde bulundurursak; düşük bir ihtimal.

@mamabeyb

Yorumla
    • mamabeyb
      mamabeyb
      +1 yıl

bilmiyorum öyle biliyorum denemedim bu yüzden ama başka bir uzmandan duymuştum

Yorumla
    • ezgylmazz
      ezgylmazz
      +1 yıl

Çok teşekkürler

Yorumla
    • Aparaçio
      Aparaçio
      +1 yıl

Sabun gözenekleri tıkar @YokkiSonrası

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Ben kullanıyorum, memnunum. Cildimde hiç bir problem yapmadı, diğer kozmetik temizleyiciler daha kötü yapıyor bende doğal şeylere yöneldim. Ben tavsiye verdim birinin kullandığı herkeste aynı etkiyi yapmayacaktır elbet.

@Aparaçio

Yorumla
    • Aparaçio
      Aparaçio
      +1 yıl

Bunu ben söylemedim ama doktorun söylediği bu. @YokkiSonrası

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Her kafadan bir ses çıkıyor farklı doktorlarda farklı şeylere iyi diyebiliyorlar. İnsanın kullanıp, deneyimleyip kendi bakım rutinini oluşturması daha mantıklı. Ben herkesin kafasını fazla karıştırmayacak şekilde en basit yöntemlerle olabilecek bakımı anlattım gerisi uygulayacaklara kalmış :):)

@Aparaçio

Yorumla
    • Aparaçio
      Aparaçio
      +1 yıl

Fakat bunu diyen Dr. Güneş Ertürk. yani ülkede en iyi cilt doktorlarından birisi :))

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Doğrudur da kardeşim belki benim gözeneklerim farklıdır. Yani bende doktor kontrolünde başladım kullandığım sabuna sivilce tedavisi gördüğüm dönemden beride kullanıyorum mis gibi cildim var, kötü birşey olsaydı şimdiye kadar etki ederdi sanırım.

Yorumla
    • mrtkvnç
      mrtkvnç
      +1 yıl

@YokkiSonrası uzman hanım bıyıklarım yakışmışmı daha güzel olabilirmi?

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Maşallah ne yoğun sakallarınız var. Ben bu şekil sevmediğimden yorum yapmasam daha iiyi :)

@mrtkvnç

Yorumla
    • Nighta
      Nighta
      +1 yıl

+1 Verdim:)

Yorumla
    • ocugordumsanki
      ocugordumsanki
      +1 yıl

tonik yerine soguk su kullanabilirmiyiz +1 verdim

Yorumla
    • rainydayy
      rainydayy
      +1 yıl

@galos benim de gozeneklerim acik ben garnier arindirici temizleme jelini kullaniyodu baya bir etkili internetten arastirabilirsin

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Aslında tonik çok elzem birşey değil bana sorarsanız. Ben nadiren gül suyu kullanıyorum, güzel bir cildim var. Siz bence fazla takılmayın tonik olayına. @ocugordumsanki

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Teşekkürler. :) @Nighta

Yorumla
  • TaşPrenses
    TaşPrenses Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Herkesin cilt tipi farklı. Sen de kendi cilt tipine uygun bir temizleyici kullanmalısın. Temizleme jellerinin her yüz tipine uygun formda olanı var. Loreal favorim. Diadermine iyi fakat cildimden iyi temizlenmiyormuş gibi geliyor. Siyah nokta problemin varsa haftada 2-3 kez peeling uygulayabilirsin. Garnier 3in1 güzel bir ürün. Eğer öyle bir problemin yoksa ve cildin hassassa hiç kullanmasan da olur bence. Maskeye gelince aktarlardan doğal kil alıp doğal yağlarla, gülsuyuyla hatta sütle karıştırıp maske yapabilirsin. Cilt tipine uygun nemlendirici kullanmalısın. Garnier iyi. Yine de 25 yaş ve üzeri olanlar yaşlarına uygun ürünleri kullanmalı. Fondöten yerine CC krem tercih edebilirsin. Ben Diadermine kullanıyorum. Bir de BB kremler var ama bunlar biraz daha yaşlanma karşıtı gibi. Ama cildime CC kremden daha iyi emiliyor gibi.. Yine uygun renk ruj bulman çok önemli. Uygun renk ruj cildini, dişlerini ve gözlerini daha güzel gösterir. Rimel kullanmanı önermem çünkü uzun vadede kirpikleri mahveder. Eyeliner kirpiksiz daha hoş görünüyor bence. Eyelinerı da siyah değil, koyu kahverengi, mürdüm moru, koyu yeşil, lacivert gibi renklerde seçmek gözleri daha hoş gösteriyormuş. Bu arada lacivert gece çıkarken hoş olabilecek bir renktir. Gün içerisinde hoş bulmuyorum..

1
    0 Yorumla
  • MerveSahin70
    MerveSahin70 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 63%
    +1 yıl

Genç görünen sağlıklı bir yüz herkesin isteğidir, özellikle de kadınların. Aslında bazı şeylere dikkat edersek güzel bir yüze sahip olmak hiç de zor olmayacak. Bunun farkında bile değiliz ve farkında olanlar ise farklılıklarını ortaya koyuyorlar.
    Oysaki hepimiz direk hazır makyaj setlerinden maskelerden nemlendiricilerden yardım isteriz. Güzellik ürünü satan bütün marketler cildinizde harikalar yarattığı söylenen farklı yüz bakım ürünleri satar; bu ürünlerin sizin cildinizde işe yaramama ihtimali oldukça yüksek aslında. 1. SALATALIK MASKESİ-2. BAL MASKESİ-3. YUMURTA MASKESİ -4. BEZELYE MASKESİ-5. ÇİLEK MASKESİ -6. PATLICAN MASKESİ-7. KAYISI MASKESİ
    Bunlar ile yüzünü çok güzel bir görünüme dönüştürebilirsin , pürüzsüz güzel ve doğal.
    https://i.hizliresim.com/Q4QNDv.jpg

0
    0 Yorumla
  • ecoooo
    ecoooo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl

Bire bir kendim denedim sonuc mukemmel. Kimyasal seyler kullanmamaya gayret ettm. Her aksam eve gelince makyajimi makyaj temizleme kremiyle cikardim. Sonra elma sirkesini pamuga dokup tonik niyetine yuzume surdm sonra yuzumu yikadim kuruladim gulsuyuyla bida silip nemlendirici krem uyguladim. Bu aksam bakimim. sabahlari sadece sabunla yikayip nemlendirici surdum. Haftasonu ise bu bakima ek olarak bir gun deniz tuzu ve limonlu peeling bir gunde kil maskesi uyguladm. Duzenli kullanimda sivilce siyah nokta yag kir bise kalmadi

0
    0 Yorumla
  • bayannmoda
    bayannmoda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Öncelikle içtiğiniz su miktarının cilt sağlığınız ve cildinizin nasıl göründüğü konusunda çok önemli olduğunu unutmamalısınız. Vücudumda su eksilmeye başladığında cildiniz kurur ve kırışıklık gibi yaşlanmanın belirtileri hız kazanabilir. Cildin elastikiyetini ve parlaklığını koruyabilmesi için öncelikle suya ihtiyacı vardır. Herkesin su ihtiyacı farklı olabilir ancak uzmanlar genel olarak günde 8 büyük su bardağı su içmenin yeterli olabileceğini belirtiyorlar.

Cildinizi temiz tutmalı ve düzenli olarak ölü cilt hücrelerini temizlemelisiniz. Her ikisi içinde hafif peeling etkili yüz yıkama kremlerinden kullanabilirsiniz. Bu tip peeling etkili yüz yıkama ürünleri pek çok markette bulunabilir. Ölü cilt tabakasını temizlemek için bal ve şekerle hazırlayabileceğiniz doğal maskede etkili bir çözüm olabilir. 2 yemek kaşığı balla 3-4 çay kaşığı şekeri karıştırıp dairesel hareketlerle masaj yaparak yüzünüze sürün. Daha sonra bol ılık suyla durulayıp nemlendirici kullanabilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • bangbangf
    bangbangf Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Kullandıgım aylıkkullanılabilen bir jel var ama kutusu 50 lira. Aslında normalde cildim gayet iyiydi neden boyle bir zahmete katlanıyorum bilmiyorum. Sabun yerine onu kullanıyorum. Ama kimisine yarrı dokunabilir.
    Loreal in temizleme ürünleri iyidir.
    Bakım ürünü olarak Avondan kesinlikle ürün alma ruj al makyaj al ama sakın krem mrem alma Oriflame olabilir. Bazı urunlerı cok iyi. Smoothlar var mesela.
    Bir dekil maskesi yüze cok iyi gelir.
    Asla yüzüne limon sirke gibi asidik seler surme basta ıyı gorunebilir ama cildinin icine eder

0
    4 Yorumla
    • ezgylmazz
      ezgylmazz
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • bangbangf
      bangbangf
      +1 yıl

Bİr sey degil. Bu arada en iyi cevabı secmissin ama diyecegim bir sey var ki su an yüzüne yaptıgın bakım biraz da gelecege yoneliktir. Badem ve fındık da tüket bu arada ciddi yararı var. Kan testinde bile ciddi etkisi farkediliyor

Yorumla
    • ezgylmazz
      ezgylmazz
      +1 yıl

Yüzde tüylenme için bir öneriniz var mı

Yorumla
    • bangbangf
      bangbangf
      +1 yıl

Yüzde kalıcı tek cozum malesef lazer epilasyon. İİnternette sacma sapan tarifler veriliyor bu konuda dinlemesakın. Yok limonmus yok sirkeymis gibi. Yüzünü mafeder

Yorumla
  • yarenyaren1
    yarenyaren1 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 59%
    +1 yıl

Dogal seyler istiyorsan eger haftada 2 kere falan turk kahvesi telvesiyle peeling yapabilirsin onun disinda makyaj temizlemen icin garnieer makyaj temizleme suyu var yuz dudak goz ve ten makyaji icin fiyati da uygun işini de guzel yapan bir urun onu kullanmani oneririm eger makyaj yapmayan biri isen elini yuzunu dove'nin klasik beyaz sabunu ile yika ve bir pamuga gul suyu döküp (alkolsuz gul suyu) yuzunu onunla guzelce sil misler gibi oluyorsun valla :)))

1
    1 Yorumla
    • yarenyaren1
      yarenyaren1
      +1 yıl

Nemlendirici olarakta ellerin icin cok az saf zeytinyagi oneriyorum yuzunn icin ise icinde zeytinyagi bulunan nivea veya dove'nin nemlendiricilerinden kullanabilirsin bir de ayrica tonik icin hazir almani onermiyorum.. gul. suyu zaten tonik gorevi goruyor. Eger dogal degilde oarali birseyler istiyorsan loreal ve garnieerin temizleme urunleri gercekten cok iyi ve cok basarili :)

Yorumla
  • xxxibgdrgn
    xxxibgdrgn Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

yeni bişeyler deniyorum ve tavsiye de ederim :)
    %40 çinkooksit (paraben içermeyen) bir kremi eczaneden alıp maske şeklinde 20 dk ya da gece boyunca bekleterek uygulayabilirsin.
    Bepanthol el ve yüz kremi
    tonik ve nemlendirici olarak diadermine
    maske olarak neutrogena (yüz temizleme jeli+ maske olanı)

1
    0 Yorumla
  • maviş-snn
    maviş-snn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

Makyajını silmeden yatmamaya çok dikkat et temiz tutmaya çalış onun dışında zeytinyağı doğal nemlendiricidir cilt, saç, vücut hepsi için kullanabilrisin, bebek yağıyla düzenli bir şekilde temiz cildine haif masajla uygularsan cildin hep parlak ve sağlılkı görünmesini sağlarsın canım

0
    1 Yorumla
    • ezgylmazz
      ezgylmazz
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim

Yorumla
  • predivna
    predivna Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 49%
    +1 yıl

Çok güzel bir yüzün var öncelikle bunu söyleyim eğer resim seninse. Ben clinique in yüz toniğini kullanıyorum çok değişti yüzüm ondan sonra

1
    1 Yorumla
    • ezgylmazz
      ezgylmazz
      +1 yıl

Resimdeki gerçekten benim. Ya yüzüm çok yaglı ve karma ne yapsam fayda etmiyor işte sivilceler kurusa bile bir iki gün sonra tekrardan çıkıyor

Yorumla
  • tğçenilay
    tğçenilay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Loreal Paris'in cildi düzgünleştirici temizleme jeli ve onun arkasından sürmen için yine cildi düzgünleştiren toniği var. Ama bunları kullanmadan önce yüzün temiz olmalı çünkü pis olunca içerideki pislikler dışarıya akne ve siyah nokta olarak çıkıyor. Banyodan sonra kullanmak en rahatı.

0
    2 Yorumla
    • ezgylmazz
      ezgylmazz
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • tğçenilay
      tğçenilay
      +1 yıl

önemli değil

Yorumla
  • imkbre
    imkbre Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 45%
    +1 yıl

daha dün denedim soğan suyu sür yüzüne yumuşacık yapıyor ve yüzdeki kusurları düzeltiyormuş zamanla. çok memnun kaldım cildime çok iyi geldi. yüzüne kimyasal maddeler kullanma kendine evde organik, bitkisel maskeler hazırlayabilirsin. meyve yedikten sonra (hangi meyve olduğu önemli değil) yüzüne suyunu sür veya kabuklarını sür. ayrıca yoğurtta çok iyi geliyor cilde ben bu tür şeyler sürerim cildime çok şükür bir sıkıntımda yok ciltle alakalı

0
    0 Yorumla
  • Hedone
    Hedone Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 51%
    +1 yıl

Ben cilt doktoruna giderek sivilce ve siyah nokta problemlerimi cozdum ve kullandigim herseyi degistirdim, 1 yildir ayni urunleri kullaniyorum ve memnunum. blogumda detayli olarak yazdim yardimci olabilir. birbakmissinaradiginburada. blogspot ta denediklerim sekmesi altinda..

0
    0 Yorumla
  • lilaylay
    lilaylay Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 52%
    +1 yıl

Tek onerim avondan alorsan mavi soyulan jel var küçük uote. Ondan keisinlikle alma ilk surdugmde birsey olmadi 2 . 3. Kez surdugumde yakti kzizardim sivilce gibi seyler cikti sonra ustunu okudum patenti alinmamistir tepkileri bilinmeybilir falan yaziyordu cok sasirdim. Benim en iyi sonuc aldiklarim hep maske oluyor..

0
    0 Yorumla
  • kristalkelebekk
    kristalkelebekk Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 34%
    +1 yıl

Oley in tüpte sabunu ve tonigi var güzel. MavI renkli olan. Neutrogena dan ikisi bir arada maske ve temizleme jeli de guzel. Biraz fazla sürüp bekletirsen maske yapmış oluyorsun direk yikarsan temizleme jeli. Birde haftada ikikere peeling yap. Gecede krem sürmeden uyuma birde bu soguklarda kremsiz gezme. Cildin yagliysa şu bazlı kremler kullan yalnız.

0
    0 Yorumla
  • lilliput
    lilliput Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Buhar banyosu herkes için önerilmiyor. Özellikle hassas ciltlerde kılcal damar çatlamalarına sebep olabiliyor. Bu sebeple internette her gördüğün doğal ya da masrafsız tavsiyeleri yapmanı önermem. Daha önce hepsini denemiş biri olarak söylüyorum. Cilt tipini söylersen ona göre bir cevap verebilirim. Yağlı mı kuru mu karma mı? Cilt tipini bilmeden verilen tavsiyeleri yapma.

0
    0 Yorumla
  • masaldiyarim
    masaldiyarim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

lion cildi beyazlatir eger beyazlasmak istyrsan cildn vrz kasinabilir ama yumusacik oluyor ve siyah noktalara karsida gozle goruleblr sonuclar alablrsn ya da ypgurt ve karbonat cildini parlatir fazla yagi disari atar

1
    0 Yorumla
  • helpmeplease33
    helpmeplease33 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Yanlış anlama da senin surata pek bişeyin fayda edeceğini sanmıyorum :D

11
    4 Yorumla
    • rüyaends
      rüyaends
      +1 yıl

Terbiyesiz ergen

Yorumla
    • ezgylmazz
      ezgylmazz
      +1 yıl

Hm ergen hem yavşak

Yorumla
    • tamamdirortak
      tamamdirortak
      +1 yıl

O değilde beş kişi artilamis

Yorumla
    • helpmeplease33
      helpmeplease33
      +1 yıl

biliyoz da konuşuyoz :D

Yorumla
  • tablonuntozu
    tablonuntozu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Saf zaytinyagi ve saf gülsuyu en saglikli ve en iyi yöntem. Sabjn cildidini kururtur. Yuzunu yikadiktan sonra pamukla yuzunü gül suyuyla (ki saf olmasina dikkat et) gece yatmadan da saf zeytin yagi sür. Gercekten bunlar cilde cok iyi geliyor. Ama sürekli yapmalisin

0
    0 Yorumla
  • TgbaaaOz1905
    TgbaaaOz1905 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Bana kalırsa günlük bakımını yaptıktan sonra başka bir şeye ihtiyacı yok cildinin. Nıvea pure effect Clean Depper günlük temizleme ve peeling jeli kullanıyorum ben. Benim de cildi yağlı zaten makyaj da yapıyorsan çok bir şeye gerek olmaz. Haftada 1 kil maskesi yaparsan onunda fayfaydasını görürsün.

0
    0 Yorumla
  • nazlisarikaya
    nazlisarikaya Takip Et
    +1 yıl

yuzunu ılk once hep yıkamalısın sonra yuz ıcın ozel sabunlar var aksamları onunla yıkayabılırsın.
    Benım en sevdıgım ıse yogurt ve mısır unu karıstır ve yuzune on bes dakıka uygula daha sonra bır de bal ve yumurta sarısı var bunları haftada ıkı kere yapmalısın

0
    0 Yorumla
  • Alenalydia
    Alenalydia Takip Et
    +1 yıl

Ben Hergün yüzüme yaban mersini buzlukga koyup öyle süriyorum Kakao maskesi Yapiorum bal maskesi Yapiorum sonra Gül suyu ve badem yag vea bazen Gül yagi yüzüm Cok güzel olmaya baslior Sems arslan ve suna duman kaya yapti cok seyi uyguliprim hepsi natürel tabi Hergün öyle cok maske yapman gerekmez ben Hergün:D cok yüzümle urasmayi seviom tek bide türkcem icin kb :) bide saten güzelsin. Ama kizlarlda bakim saten sart dimi:)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İçtiğin kahvenin telvesini peeling olarak kullanabilirsin. Aktarda satılan kilin içine lavanta suyu koyup ve 1 damla tüylnme yapmayan yağ damlatıp kullanabılırsın bu da maske olur. Gul suyu tonık olur. E vitamınıni suyla karıstırıp yüzüne sürersen nemlendirir yaralar çabuk iyileşir falan filan

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

şu sapık oğlu sapık @badem-parem https://www.kizlarsoruyor.com/uye/badem-parem köpeğini siteye şikayet ediyorum tabi bir boka yaramıyor ben de böyle her yerde paylaşıcam şu erkekten bozma iti. profiline bakarsanız cinsellikten başka soru sormadığından anlarsnz zaten ne oldugunu. bu arada soran kusura bakmayn siz de artık.

0
    0 Yorumla
  • Gozdekaya95
    Gozdekaya95 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Loreal, nivea, avon gibi kozmetik ürünleri kesinlikle önermiyorum. Dermotolojik ürünler kullan. Ben seba-med kullanıyorum. Köpüğünü, sabununu, peeling ve toniğini. Çok memnunum. Eczanelerden bulabilirsin

0
    1 Yorumla
    • ezgylmazz
      ezgylmazz
      +1 yıl

Avonu bende sevmiyorum yüzde tüylenme yaptığını pek çok kişiden duydum bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim

Yorumla
  • zeynepasena
    zeynepasena Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Makyaj temizleme için yves rocher detoks etkili temizleme suyu, temizleme jeli olarak bioderma sebium jel, peeling yves rocher arındıran ışıltı veren peeling öneririm. Tonik olarak sprey başlıklı bir şişeye 1:1 oranında gül suyu ve maden suyu koydum. Yüzümü temizledikten sonra veya gün içerisinde rahatlama amacıyla yüzüme 1-2 fıs sıkıyorum. Hepsinden çok memnunum.

0
    0 Yorumla
  • asihanimefendi
    asihanimefendi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 49%
    +1 yıl

Doğal şeyler tercih ediyorum ben kahve -zeytinyaği karışımı yüz u aydınlatır canlandırır soda ve tuz da temizler toniklere para döküp sağlığından olma

1
    0 Yorumla
  • karpekmez
    karpekmez Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl

Benim cildim çok hassas normalde, anında sivilce çıkardı.
    Kurtuluşum Neutrogena yeşil peeling her akşam yıkıyorum.
    Sebamed yüz temizleyici tonikle siliyorum.
    Ardından da Neutrogena greyfurt içeren yağsız nemlendiriciyi sürüyorum. Mis.

0
    0 Yorumla
  • vagaxx
    vagaxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Birkaç damla limon suyunu balla karıştırıp yüzüne sür

1
    1 Yorumla
    • ezgylmazz
      ezgylmazz
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • annnem
    annnem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

sen zaten cok guzelsin yuz bakimina ihtiyacin yok ki ama yine de ben soyleyeyim 1 kase yogurta limon suyu sik ozelligi limon suyu sivilceleri dizenfekse eder yogurt ise cildin nem kalmasini saglar

1
    0 Yorumla
  • çikolatasosuu88
    çikolatasosuu88 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

sivilceler içinse kesinlikle imex i önerebilirim çok güzel bir krem ve hemen sivilceleri kurutup yok ediyor sağlık ocağında aile hekimine yazdırabilirsin eczaneden alınıyor receteylede fiyatı gayet uygun oluyor ben kullanıyorum süper bişey sanırım sabunuda çıkmış bidakine ondan alıcam eğer maske kullanmak istiyosanda Garnier Saf & Temiz 3ü 1 Aradayı öneririm bide temizleme jeli var tabi ama o hassas ciltlere göre değil :)

0
    0 Yorumla
  • fingirdeklikız
    fingirdeklikız Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

4 tane aspirinin üzerine biraz limonu sık limonun içinde parmağınla ez aspirini toz haline getir sonra yüzüne sür 15 dk beklet sonra peeling yaparak yıka mis :)

0
    0 Yorumla
  • candeniz66
    candeniz66 Takip Et
    +1 yıl

tatlım ben hazır tonikleri sevmiyorum evde kendim uğraşınca daha etkin oluyor gibi hissediyorum :)) türk kahvesinin telvesi ile peeling yapıp ardından yüzümü yoğurt-limon ile nemlendiriyorum tavsiye ederim :)

0
    0 Yorumla
  • whiteeangell
    whiteeangell Takip Et
    +1 yıl

Resimden cildinin bakıma ihtiyacı olmadığını anlayanları tebrik ediyorum yani. Uzman baya iyi tavsiyelerde bulunmş dikkate al.. onun dışımda yves rocherin ürünlerine bir göz at khiels ve clinque dede iyi urünler var.

0
    0 Yorumla
  • vosvos_gizli_ben
    vosvos_gizli_ben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Kil al aktardan içme sodası ile karıştır yuzune sur çok güzel oluyor

2
    0 Yorumla
  • meliiikeee
    meliiikeee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 46%
    +1 yıl

Clinique ve biothermin yüz maskeleri tonil ve jelleri çok iyi. Kullanınca hemen fark edilir bir değişim oluyor yüzün yumuşacık oluyor

0
    0 Yorumla
  • dumdumgirl
    dumdumgirl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 58%
    +1 yıl

Çok basit bir yöntem olarak saf gül suyunu tavsiye edebilirim. Makyaj temizledikten sonra özellikle. Tonik görevi gördüğünüde duymuştum.

0
    1 Yorumla
    • dumdumgirl
      dumdumgirl
      +1 yıl

Uzman görüşünü okumamistim gul suyunu tavsiye etmişler zaten :)

Yorumla
  • Tubagzl
    Tubagzl Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Ben yuzume e tonik gibi seyler surmuyorum daha cok dogal seyler kullanıyorum gül suyu, kil, maden suyu gbi.

0
    0 Yorumla
  • Karamellisos
    Karamellisos Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 60%
    +1 yıl

Bence iyi bir doktora gidp belirli aralıklarla yüzünü temizletirsen siyah noktalardan kurtulabilirsin

0
    0 Yorumla
  • ağlayankızınhayatı
    ağlayankızınhayatı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Dove sabunlardan alırsan sabah akşam yüzünü onunla yıkayabilirsin gerçekten olumlu sonuç alıcaksın :)

0
    0 Yorumla
  • pinkangels
    pinkangels Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 68%
    +1 yıl

Sabah akşam buz gibi suyla yüz yıkamak, gül suyunu pamuk yardımıyla yedirmek. bir de maden suyu sürün diye duydum ama hiç denemedim.

0
    0 Yorumla
  • derin1905
    derin1905 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

hepsi yalan yuzunu temiz tut 3 kere yika gunde sonra nemlendir, yikarken once ilik sicaga yakin su kullan soguk su ile bitir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben sabah akşam yüz yıkama jeli, tonik ve nemlendirici krem kullanıyordum. Son bir aydır bunları uyguladıktan sonra şöyle elime iki damla lavanta yağı alıp onu sürmeye başladım. gerçekten çok değiştirdi, yumuşattı ve pürüzsüzleştirdi.(cildim karma)

0
    0 Yorumla
  • Buse-naz
    Buse-naz Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.

dogal yöntemler lavanta cayı ve gul suyunu tonik olarak kullanıyorum haftada bir nem maskesi ayda bir kil maskesi cildi temizlemek içinse acıbadem sütü cilt için bilhassa kuru ise gunde 2 litre su tuketiyorum

0
    0 Yorumla
  • ece_e_e
    ece_e_e Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

gül suyunu nasıl sürüyolar ya hiç iyi bişey değil bence.. neostratanın ürünlerini kullanıorum ben öneririm.

0
    0 Yorumla
  • fatcat
    fatcat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Alkolsuz urunler cildin ph degrrine uygun temizleme jeli butce kisitliysa bebe sabunlari ya da sampuanlari iyidir fevkaladedir. Benim cildim hassas ota koka kizarip moraran bir cilttir ama bebek urunlerinden sonra cok sukur hic bir sorun kalmadi.

0
    0 Yorumla
  • qυeeɴ
    qυeeɴ Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 30%
    +1 yıl

Doğal şeyleri tercih ediyorum.
    Temizlemek için saf gül suyu çok etkili.
    Denemelisin.

0
    0 Yorumla
  • NURUM07
    NURUM07 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 401 cevap paylaştı.

soda ve gul suyu nu tonik olarak kullan. elma felan yedigin zaman yuzunede sur. Bal karbonat karistir sur felan

0
    0 Yorumla
  • guloo96
    guloo96 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Garnier 3 ü 1 arada loreal peeling yogurt limon maskesi işini görür :D

0
    1 Yorumla
    • ezgylmazz
      ezgylmazz
      +1 yıl

Garnieri kullandım iyi gelmiyor canım

Yorumla
  • fall88
    fall88 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

temizleme jeli: clinique sabun yves rocher süt
    tonik: clinique
    nemlendirici göz için avokadolu krem (kiehls)
    yüz: clinique
    maske: gratis watsons maskeleri:D

0
    0 Yorumla
  • siyahatlıprenss
    siyahatlıprenss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Yoğurt sür üstünde salatalık doğrayıp koy biraz tuz ve su koyarsan akşam için cacık hazır 😃😝😂😃

7
    0 Yorumla
  • Mervee_50
    Mervee_50 Takip Et
    +1 yıl

Yves Rocherin temizleme jelini tavsiye ederim ! hem bitkisel hem fiyati uygun

0
    0 Yorumla
  • nomis
    nomis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

buz sürmek iyi geliyor, neutrogena misket limonla piling bide

0
    1 Yorumla
    • Mavıcılek
      Mavıcılek
      +1 yıl

evet bende buz küpünu suatımda gezdırırım suratım bı pürüzleşir yumuşar falan ıyı gelıyor

Yorumla
  • sancsak
    sancsak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Yoğurt ve saf bal ya da yoğurt ile limon suyu yüzü pamuk gibi yapıyolar

0
    0 Yorumla
  • Özgür445
    Özgür445 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Erkek spermi öneririm daşşak geçmiyorum ciddiyim araştir İstiyosan.

2
    1 Yorumla
    • ezgylmazz
      ezgylmazz
      +1 yıl

Senin gibi yavşaklar anca bunu yazar zaten

Yorumla
  • Leniii
    Leniii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

benim cilt konusunda bildiğim bir şey varsa o da dermokozmetik ürünler kullanmak gerektiği. evet piyasada çok albenili güzel kokulu krem temizleme jeli var ama bunlar cilt için kesinlikle zararlı paraben parfüm içerdiğinden. en güzeli eczaneye gidip oradan almak. benim kullandığım ürünler babe aven farmona larosh posey.

0
    1 Yorumla
    • ezgylmazz
      ezgylmazz
      +1 yıl

Dediğin ürün cilt temizleyicimi

Yorumla
  • gizemayyy
    gizemayyy Takip Et
    +1 yıl

Kil maskesi vazgecilmezim bide tea tree temizleme sabunu bayaa iyi

0
    0 Yorumla
  • Senlehepsenle
    Senlehepsenle Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Yağlı bir cilt sivilce siyah noktaya falan daha meyilli oluyor diadermine nin express temizleme suyu var çok işe yarıyor kiri fazla makyajı yok ediyor hemen. Temizledikten sonra da bir kil maskesi mis gibi olur.

0
    0 Yorumla
  • koreci
    koreci Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

pirinç suyu acaip beyazlatıyor ve temizliyor eğer yağlıysa dörr dakka boyunca ılık suyla en sonda bir kez soguk suyla yikarsan yaglilik bir ay sonunda gider ama sabun kullanirsan yagliliktan kurtulucam diye yuzunu kurutursun dikkat et

0
    0 Yorumla
  • Duyguzmrt
    Duyguzmrt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Garnier i denemelisin yeni çikan varya yüzdeki herşeye yararlidir ben kullaniyorum haftada 5 kez yap 5 dakika bekle ve yikamayi kolayladtirnak içinde az beklixeksin çok beklersen işin zor. maske yapiyorsun

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Yüz bakımı için önerileriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yüz bakımı için neler önerirsiniz? 33 cevap verildi
Yüz bakımı için ne tavsiye edersiniz? 25 cevap verildi
Yüz bakımı tavsiyeleriniz nedir? 5 cevap verildi
Yüz bakımı için ne önerirsiniz? 7 cevap verildi
Yüz bakım önerileri? 1 cevap verildi
Yüz bakımı için ne kullanabilirim önerisi olan? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨