Sen mesela bu kiyafeti alicaksin sanirim baban karişmiyor mu ki ben buna annem baktığıma görse millete mi laf mi ettirecen der babam görse ztn uçan tekme yerim
Yo diyorlar annem gördü gecelik mi o diyor amzöözözös şöyle izah edeyim benim ailemde muhafazakar bende giyimi çok açık seçik olan bir kız olmadım tişört pantolon normal giyinirim ama bu mezuniyetim lise mezuniyetim ve benim için özel bir gün olduğu için fikirlerini pek dikkate almak istemiyorum açıkçası teknikte benim için de bayağı açık kıyafetler ama bulamıyorum kıyafet bulmayorum
Aha bende 155im valla bilmiyorum elbise daha satısa sunulmamıs o yuzden elbisenin boyunu ogren emiyorum ogrensem ona gore hesaplayacktım ama mankende ki kadar kısa durmaz diye düşünüyorum
Üsttekine bende beğendim 50 kg yim s mi tercih etsem daha mantıklı olur dersiniz m mi günü biraz sıkışık bedeni uymazsa değiştirecek vaktim yok aslında kıyafet bedenim small ama daha önce de aldığım bir elbisenin sırt kısmı dar gelmişti ve giyememiştim o yüzden biraz karsrasız kaldım
Almadım sayfa güvenilir alan bir kız fotoğraflarını attı bana ama çok kısa geldi başka bir elbise aldım bbeox'te var posttaki yorumlara bak bir kız isteyenlere fotoğrafını atıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok güzel elbiseler giyebiliyorsan ne güzel baskici ailem olduğu için maalesef bunlar içimde kalitor ve giyemiyorum offff
Baskıcı ailesi olmayan yok benimkilerde pek onaylamaz sjsöözöz yaşın kaç bilmiyorum ama belli bir yaşa geldikten sonra artık pekte laf edemiyorlar
20 yasindayim maalesef hala çocuk gibi davraniyorlar
Bence sen bu kiyafetlere bakabilmen bile bir şey o nasil baskici aile😂😂 bence değildir yani la çslddşdşd
Sen mesela bu kiyafeti alicaksin sanirim baban karişmiyor mu ki ben buna annem baktığıma görse millete mi laf mi ettirecen der babam görse ztn uçan tekme yerim
Yo diyorlar annem gördü gecelik mi o diyor amzöözözös şöyle izah edeyim benim ailemde muhafazakar bende giyimi çok açık seçik olan bir kız olmadım tişört pantolon normal giyinirim ama bu mezuniyetim lise mezuniyetim ve benim için özel bir gün olduğu için fikirlerini pek dikkate almak istemiyorum açıkçası teknikte benim için de bayağı açık kıyafetler ama bulamıyorum kıyafet bulmayorum
Ailenin buna izin verirse yine iyisin bence kimisi kollarinin gözükmesine bile laf ediyor
Bir de benpek boylu değilim mankende durduğundan daha uzun duruyor her elbise
Bu elbise nerene gelir mesela ben de kisayim 1.55 boyum ve o konuda haklisin evet
Benimde ediyorlar kardesim sortum askılım yok gardırobumda ama tek gecelik ve hayatımda sadece bir kez liseden mezun olucam
Aha bende 155im valla bilmiyorum elbise daha satısa sunulmamıs o yuzden elbisenin boyunu ogren emiyorum ogrensem ona gore hesaplayacktım ama mankende ki kadar kısa durmaz diye düşünüyorum
Aynen daha uzun olur boyun kisaysa daha iyi durur
Aynı elbiseyi giyen birnii gördüm bugün o sen miydin hashdashf
ikisi de farklı hem alttaki şortlu üsttekini aşırı beğendim ikisini de giymek isterdim
Üsttekine bende beğendim 50 kg yim s mi tercih etsem daha mantıklı olur dersiniz m mi günü biraz sıkışık bedeni uymazsa değiştirecek vaktim yok aslında kıyafet bedenim small ama daha önce de aldığım bir elbisenin sırt kısmı dar gelmişti ve giyememiştim o yüzden biraz karsrasız kaldım
kadınların bedenini bilmiyorum :) ancak daha önce thsirt giydiğim için s beden 50 kg birisine daha uygun olur m bol gelebilir
Kanka üsttekini aldın mı sayfa güvenilir mi ben de mezuniyet için almayı düşünüyorum karşıma çıktı ama güvenilir mi karar veremedim
Almadım sayfa güvenilir alan bir kız fotoğraflarını attı bana ama çok kısa geldi başka bir elbise aldım bbeox'te var posttaki yorumlara bak bir kız isteyenlere fotoğrafını atıyor
Aynı değil, pilesi ve yaka modelleri farklı.
Üstteki daha ince ipli
Mk körü farkedemiyor musun
Ya bak model olarak aynı tip duruyor ama birinin etek kabarıklığı, gogus kısmı vs daha farklı gibi anlam veremedim o yüzden sormak istedim
Özür dilerim kufur icin kendin iyi bak bb
farkli
aynı gibi