Moda & Stil Kombinlerinde en çok kullandığın renk hangisi? _elifce_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Gökkuşağı renklerini kullanmak istiyorum... Sonra diyorum ki sen 36 yaşında bir kadın olarak sakin renkler tercih etmelisin bilmem yanılıyor muyum?😀 Kombinlerinde en çok kullandığın renk hangisi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Ben kombinlerimde en çok Siyah renk tercih ederim :D yaş 36 olabilir ama sevdiğin renkleri kullan mutlaka yakışır :) 1 6 Yorumla _elifce_ +1 yıl Barış yaş kemale eriyor 🥺 u Barış_LonelyForever +1 yıl Hala genç bir yaş abla 🥺 _elifce_ +1 yıl Orta yaş barış u Barış_LonelyForever +1 yıl Bana göre gençtir _elifce_ +1 yıl Teşekkür ederim 🥰 u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim 🥰
Bay_M Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bir soru soracağım. Bunlar senin tırnakların mı? 1 10 Yorumla _elifce_ +1 yıl Hayır tabi ki Yorumla Bay_M +1 yıl Çok şükür ! Yorumla _elifce_ +1 yıl Yok be ne işim olur böyle tırnakla hiç sevmem ayrıca ben aşçıyım ve uygun değil bana Yorumla Bay_M +1 yıl İçli köfte yapabiliyor musun? Yorumla _elifce_ +1 yıl Evet yapıyorum Yorumla Bay_M +1 yıl Adana kebabı için kıymayı dağılmamak şartıyla şişe dizebiliyor musun? Yorumla _elifce_ +1 yıl Tabi Yorumla Bay_M +1 yıl Mangal yakıp , kuşbaşı eti sulu bir şekilde pişirebiliyor musun? Yorumla _elifce_ +1 yıl Bana iş teklifi mi edeceksin 😂 Yorumla Bay_M +1 yıl Bunu ilk soruya verdiğin cevapta da edebilirdim. Sanırım o kadar basit düşünmüyorum. :) Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 394 cevap paylaştı. İç sesi ile kavga eden sen 🤣 aranızda girmeyelim konuşarak bu sorunu çözün 1 3 Yorumla _elifce_ +1 yıl Karar veremiyoruz 😂 Yorumla Gunah_Perisi +1 yıl Kavga edersiniz ayıran olmaz bak 🤣 Yorumla _elifce_ +1 yıl Ahaha 😂 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 30 üstünün ağırlığına uygun hareket etmek gerek, ergen gibi renkli kıyafetler nahoş🤨 1 7 Yorumla _elifce_ +1 yıl 🥺🥺 niye yaşlı mıyım ben Yorumla Oluştur +1 yıl 20 yaşındaki çocuklara göre evet, bizim yaşlarımıza göre hayır😬 Yorumla _elifce_ +1 yıl Tamam bee yaşlıyım Yorumla Oluştur +1 yıl Tutamıyorum/tutamıyoruz zamanı🥺 Yorumla _elifce_ +1 yıl Ne kaldı şurada 40 a içim kıpır kıpır onu ne yapıcaz sonuç olarak kendimi 30 hissediyorum Yorumla Oluştur +1 yıl Bunlar artık yaşlı yaşlar değil, 20’lik çocuklar da bu yaşlara gelince anlayacaklar Yorumla _elifce_ +1 yıl Evet değil orta yaş diyelim Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl 2side olmalı 36 yasında olsan enerjine göre renkli sade tonlar giyilmeli :D 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siyah , kırmızı , mavi , beyaz 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 894 cevap paylaştı. Siyah ve beyaz sadece 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. siyah beyaz candır gerisi heyecandır :) 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Siyah her zaman. Sadece yazın beyaz tişört 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 994 cevap paylaştı. Canlı renkler 1 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. siyah beyaz 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. koyu tonlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben kombinlerimde en çok Siyah renk tercih ederim :D yaş 36 olabilir ama sevdiğin renkleri kullan mutlaka yakışır :)
Barış yaş kemale eriyor 🥺
Hala genç bir yaş abla 🥺
Orta yaş barış
Bana göre gençtir
Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim 🥰
Bir soru soracağım. Bunlar senin tırnakların mı?
Hayır tabi ki
Çok şükür !
Yok be ne işim olur böyle tırnakla hiç sevmem ayrıca ben aşçıyım ve uygun değil bana
İçli köfte yapabiliyor musun?
Evet yapıyorum
Adana kebabı için kıymayı dağılmamak şartıyla şişe dizebiliyor musun?
Tabi
Mangal yakıp , kuşbaşı eti sulu bir şekilde pişirebiliyor musun?
Bana iş teklifi mi edeceksin 😂
Bunu ilk soruya verdiğin cevapta da edebilirdim. Sanırım o kadar basit düşünmüyorum. :)
İç sesi ile kavga eden sen 🤣 aranızda girmeyelim konuşarak bu sorunu çözün
Karar veremiyoruz 😂
Kavga edersiniz ayıran olmaz bak 🤣
Ahaha 😂
30 üstünün ağırlığına uygun hareket etmek gerek, ergen gibi renkli kıyafetler nahoş🤨
🥺🥺 niye yaşlı mıyım ben
20 yaşındaki çocuklara göre evet, bizim yaşlarımıza göre hayır😬
Tamam bee yaşlıyım
Tutamıyorum/tutamıyoruz zamanı🥺
Ne kaldı şurada 40 a içim kıpır kıpır onu ne yapıcaz sonuç olarak kendimi 30 hissediyorum
Bunlar artık yaşlı yaşlar değil, 20’lik çocuklar da bu yaşlara gelince anlayacaklar
Evet değil orta yaş diyelim
2side olmalı 36 yasında olsan enerjine göre renkli sade tonlar giyilmeli :D
Siyah , kırmızı , mavi , beyaz
Siyah ve beyaz sadece
siyah beyaz candır gerisi heyecandır :)
Siyah her zaman. Sadece yazın beyaz tişört
Bordo Mavi, siyah ve beyaz
Siyah
Bordo ve siyah
Canlı renkler
Siyah
Siyah, krem,