Hiç sevgilim olmadı yaşım 18 tipten mi kaybediyorum ki https://i.hizliresim.com/Gpo5bv.jpg
saygısızca olmayan her yoruma açığım
saygısızca olmayan her yoruma açığım
kardeşim daha ne bekliyorsun tipinden? brad pitt olmak gerekmiyor tipinin düzgün olması için. gayet yakışıklı bir adamsın. senden çok daha tipsiz ama özgüvenli insanlar tanıyorum hiç boşta kalmayan. lütfen kendine biraz güven. rahat ol bu konuda emin ol bir erkek olarak ben seni yakışıklı bulduysam birçok kızda bulacaktır.
biraz özgüvenim yok sanırsam abi de dediğiniz doğrultuda hareket edeyim ben :) ve bende bir erkeği yakışıklı bulabiliyorum baktım sizde öylesiniz bir insan hemcinsine yakışıklı veya güzel diyince küçük duruma düşmüyor Ç:)
düşmez tabi niye düşsün ki? o tipik ergenlerin saçmalığı. genelde bir erkek bir erkeği ya da bir kız bir kızı güzel ya da yakışıklı bulmaz. çünkü insanlarda ego problemi var. her zaman ben ondan üstün olmalıyım çabası içerisindeler. sen sürekli ben yakışıklıyım deme tabi biraz mütevazi ol. ama tipsizim falan da deme yani özgüvenini kaybedersin o şekilde. ortasını bul her zaman. ve ne tarz ilişki istediğinin kararını ver. eğer gelip geçici gönlünü eğlendirici ilişkiler istiyorsan zaten hiç bişey yapmana gerek yok. takılırsın sürekli tipin müsait kızlar etrafında olacaktır. ama benden sana tavsiye özellikle karakterini düzgün bir çizgiye koy. saçını başını yapacağına karakterini yap yani. herkesin birşeyi olacağına birinin her şeyi olmak iyidir :))
yok eğlenmelik değil evlenmelik şu yaşa kadar hiç olmadı diyince şaşırıyorlar birini bulurum kendime göre herhalde onunla evlenirim %100 başarı olmuş olur hemde :) görüşleriniz için teşekkürler o kadar yazmışsınız çok sağolun
Arkadaş sen kızlardan ilk hareketi bekliyorsun anladığım kadarıyla. (nerden anladın diye sorma) Bir kaç kıza yakın dur bak bakalım ne oluyor. Belkide seni yakışıklı buluyor bu çocuk bize bakmaz deyip uzaklaşıyorlardır.
haklısın aslında geçen bir kız omzuma yattı kantinde sınıftan kalk dedim bu kadar da dğil yani ama ben adım atarım o atmasada
Bencede sen bir adım git bakalım. (+1 isterim :)
haklısın herkese +1 vereyim bari :)
Tipinle alakali bir problem oldugunu dusunmuyorum belki cekingen olabilir misin yani kizlara karsi kendini ifade edemiyor olabilirsin diger bir ihtimal soyluyorum 17-18 yasindaki kizlar genelde buyuk erkeklerle sevgili oluyorlar ondan da olabilir :D
bence ilki değil çünkü gider konuşurum da genelde daha büyük yaştan seviyorlar ya niyeyse :)
bende olgunum sayılır yani ya niye öyle dedin :)
ha peki o zaman yanlış anlamışım kusura bakma :=)
@Aurora_ profiline bakmayaydım iyiydi :D
Gözlerin çok güzel 😊
Önemli değil olanı söyledim 😊
Uyy çok şekersin senn :))))) bu yaşa kadar olmaması gayet normal bence. Küçük yaşda başını ağrıtmamışsın ;))
teşekkür ederim de okulda arkadaşlar sevgilileriyle geziyor kampüste ben forever :)
Cevap
16Cevap
Güzel kardeşim gayet iyisin. Yaşın büyüdükçe omuzların genişleyecek sakalların yerini bulacak.. Biraz spor ve güzel bir stille gayet çekici olursun.
teşekkürler abi :) sakallarım yine de var da şimdilik az spor da yapıyorum söylediniz her şey için teşekkrler :)
Ten rengin ve malzemeler gayet güzel :) Kızlar esmer erkeklere bayılır.. şu an senin yaşıtın yani çıkabileceğin kızlar genelde biz yaştaki erkeklere hatta dikkat edersen sorulara 40 yaşındakilere yavşıyorlar.. zaten şu an sen onlara yönelirsen geleceğini inşa edemezsin. bence herşey gayet yolunda ilerliyor sen sadece elizabete devam ve sabret :)
Bence tipten değilde o evin tavanından kaybediyosun birader oğlum insan bir boya yapar len o ne öyle :D
orası balkon kardeşim :)
kesin boyacısın iş sahası arıyotsun :D grafitti falan :D
boyacı derken grafiti falan :)
Yok Kardeşim Bence Tipinde Birşey, Gayet İyi Tipin :D
teşekkürler kardeşim :)
+1 :)))
görünüşünde sorun yok.
karşı cinsin daha çok olduğu ortamlarda bulunursan gerisi kendisi gelir.
sınıfın çoğu kız yaklaşık %80 i
e sen de kafan yere bakarak yurume kardeşim :)
Tipten mi kaybediyorum diyince ne bekliyordum ne buldum :) yani gayet hoşsun, belki kızlarla bir ortamın yok o yüzden sevgilin olmuyordur
varda genelde mizacım komik olduğu için arkadaş olarak görüyorum. s diyorlar
ya var bir tane kız da o messi ben neymar pas atsam alır gol atar bana dönmez :)
instagramda beğeniyorum resimlerini o bizim sınıfta değil de bizim sınıfta arkadaşları var :D
ya aslında bizim sınıfta arkadaşları ile iyi aramızda bilmiyorum nasıl belli ederim ki
Tipinle alakasi yoktur karakterini cek yolla yorumlayalim
onu nerden yüklüyoruz bunun için tanıman lazım demi?
Sen kendini yeterince taniyorsundur bence bunun cevabi sende :)
balık burcuyum duygusalım falan
Daha yasin kucuk zaten duygusalligi sorun etme darbe yiye yiye kalmiyor o duygu :) tipin iyi biraz girisken sicak kanli ol baliklar icine kapanik oluyor genelde
kardeşim balık burcu duygusal olur haklısın :D
kapalıyım da açılırım inşallah da duygu kalıyor ya niye kalmasın
tipin güzel yakışıklısın da atılgan ol gerisi gelir
atılgan olacağımda şu abazalıkla yalnızlığı ayarlayım sonra :)
Tipten değil çekingenlikten olabilir tipinde bişey yok
yoktan kasın :( çekingen değilim de mizacım komik :)
inceden bir giderin var kardeşim... ;) sabırlı ol bakalım :) olur olur
Peki anladım ki çekingenlikten kaybediyorum
Bence tipinde bir sorun yok. Kadınlar tipten çok, karekterine dikkat eder. Ya sosyal değilsindir, ya da çok konuşuyorsundur :)
çok konuşmak suç mu mantıklı çok konuşma tabi
ama şöyle bir şey var ben komik biri olduğuım için arkadaşlarımla konuşurken onlarla çok konuşurum ama çokda severler güldürdüm için kısa konuşsam ben ben olmam ki
Sana uygun kızlar var bu ülkede. Bence yeterince sosyal değilsin diye bulamıyorsun
resimden sosyal olamdığımı nasıl anladın :o
yok ortam falan ya :(
teşekkürler :)
kardeşim yaşındasın kardeşim de senin tipinde onu yakışıklım deyip severim sende yakışıklısın :)
18-24 yaşında en ekstrem 24 olursunuz 24 yaşında abla demiyorum tabi saygısızlıktan değil o yaşta tanıdığım kişiler istemediği için :)
yok ya 21im :)
ben 19 um 3 aydan ne aplası da öyle görüyorsan teşekkürler yani :)
aynı yaşta kardeşim varya ondan heralde :)
teşekkürler öyle gördünüz için :) apla :)
Bu sorulan 9123133278138. soru.. xper kasmaktan başka bişeye yaramaz.
Yok ya xper 5 yeterli :)
Teşekkürler 😊
sakalları kes ya da adam akıllı stil yap reyiz öyle daha iyi olur
sakallar ı kestim zaten yine teşekkür ederim Ç)
Lise hayatında hic sevgilin olmadi mi gercekten.
yok olmadı
tipin önemi yok, cüzdandan haber ver birader
cüzdanım pantolonumda onunda size selamı var :) içi boş değil de çok da dolu değil :)
Çıkma Teklifi Etmeyi Denedin mi Seni Reddeden Bence Kör :D
Bilmiyorum bir çok kez denedim de denedim zamanla lise 1 de böyle değildim de fiziğim oturdu artık :)
holivud starı gıbısın
yok o kdar da gözüm yok :)
peki
giderin var
yanlış anlama sakın da sen olsan kabul eder miydin?
hayır ama çok iyi bir arkadas olurdum
olalım mı peki korkma böyle dedikten sonra sana yazmam :)
Yoo iyi de kucuksun biraz
4 ay sonra 19 um nerem küçük :)
Hm :)
hmm derken evlenecek miyiz :D
Evet hazirlan haha
ev yok bark yok
neyle eflenecek :D
Vaktin var rahat ol kenks
bir 10 yıl :D
herşey tip değil, hal hareket de önemli
Onlar dan eminim ki tipi soruyorum apla :)
Ee 25-34 ben 18 en az 25 😄
Tamam teyze 😄
Tipinle alakali olduğunu sanmıyorum
peki neden biliyorum ki sana real de teklif etsem hayır derdin :)
Önyargılısın. Üslubun, kullandığın kelimeler, ses tonu, doğru zamanlama. bunların hepsini doğru yaptığına inanıyor musun?
evet inanıyorum normalde komik biriyim ama sevgili için konuşacaksam ciddi olurum
şu an bana teklif ediyorsun diyelim. neler söylersin?
burada insanların içinde söylemey utanırdım mesela bir şey konuşabilir miyiz der bir köşeye çekerdim aklımda tasarlamam içimden gelenleri söylerim :)
Belkide tasarlaman gerekiyordur.
şu aralar sevdiğim biri var tasarlayım o zaman demi
Ben konuşma yapacağım zaman önceden mutlaka tasarlarım. Hatta bana bunlar söylense ne cevap veririm diye düşünürüm. empati önemli. işede yarıyor.
teşekkürler bir denerim olmadı yeni taktik isterim :)
Kotu degil
peki teşekkür ederim :)
Evlenicezmi yani :Dddd
sen istiyorsan olabilir düşünmem lazım :D
@redhattttt kimliğini mi almaya gittin :D
Evettt sggdf
tamam eflenme dairesine gidiyoruz :D ama ben anlamam evlilik falan D
Kafan olmasa yakışıklısın aslında
benim kafam olmasa sen de olmazdın
Bence kaybettiğin bir şey yok
olmaması daha iyi diyorsun haklısın da bazen yalnız hissediyor insan
Hayır tipten kaybetmiyorsun
Çekingenliğim o zaman kaybettiğim 😞
Bilemem
Tam 1 kuranbaz tiplisin.
kuranbaz :D
zannetmıyorum
o zaman sorun ne merak ediyorum gerçekten ::)
peki abi teşekkürler :)
Yo çok şekersin :))
Ciddi olamazsın 😊
Anlamadım
İnanamadım biraz şaşırdım 😊
Gayet iyisin.
Peki teşekkür ederim 😊
Gayet iyisn bence :d
bu bir asılma teklifi mi :D
yk cidden bunun için sormadım sadece şakasına dedim :)
ama fırsat gelmişse değerlendiririm :D
kabul ediyorum :D
ya tamam kabul etmiyorum reel de teklif et gelde :D
adres veriyim mi asdfghjklş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar