Moda & Stil Kızlar, Mini eteklerin altına fileli çorap giymeyi severmisiniz? kkartallggibiii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa çorapsız sadece tangalı mı giyersiniz Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelll Kızlar, Mini eteklerin altına fileli çorap giymeyi severmisiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Fileli çorap her etekte giyemiyorum maalesef biraz daha sportif olduğumda tercih ediyorum 3 3 Yorumla kkartallggibiii +1 yıl Çorapsız mı giyiyorsun Yorumla sedabykks +1 yıl File çorabı daha çok sportif etek elbiselerde tercih ediyorum Yorumla kkartallggibiii +1 yıl Yani mantıklı bi sportif tarafı var evet olabilir ama çok büyük desenli olmaz heralde @sedabykks Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Olablr aslnda 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Fileli çorap her etekte giyemiyorum maalesef biraz daha sportif olduğumda tercih ediyorum
Çorapsız mı giyiyorsun
File çorabı daha çok sportif etek elbiselerde tercih ediyorum
Yani mantıklı bi sportif tarafı var evet olabilir ama çok büyük desenli olmaz heralde @sedabykks
Olablr aslnda