Moda & Stil Çoğu kişi de bu eteği görüyorum sizce de fazla abartılmadı şu? user8219 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Dışarı çıksam sosyal medyada takılsam hep bu etek bunun da b*kunu çıkardılar Çoğu kişi de bu eteği görüyorum sizce de fazla abartılmadı şu? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Dışarı bi çıkıyorum kızlar iki gruba ayrılmışlar; estetik mağduru gibi tek tip kızlar ve bakımsız şişkolar. 0 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ben görmedim kimsede ama güzel gibi şuda bir gerçek ama birseyi herkes giyince güzel olmaktan çıkıyor artık 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bir zımbırtı popüler olmasın, sorgusuz sualsiz peşinden gider koyun hemcinslerin 1 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl kimsede gormedim asla abartmasan mi 0 1 Yorumla user8219 +1 yıl Ben gördüğüm bişeyi gösterdim abartmıyorum Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Şirinms ya 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ama yakışıyor. 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 644 cevap paylaştı. Ney bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dışarı bi çıkıyorum kızlar iki gruba ayrılmışlar; estetik mağduru gibi tek tip kızlar ve bakımsız şişkolar.
Ben görmedim kimsede ama güzel gibi şuda bir gerçek ama birseyi herkes giyince güzel olmaktan çıkıyor artık
Bir zımbırtı popüler olmasın, sorgusuz sualsiz peşinden gider koyun hemcinslerin
güzel bir eteğe benziyor alıp giysem mi beyaz tene gider mi?
kimsede gormedim asla abartmasan mi
Ben gördüğüm bişeyi gösterdim abartmıyorum
Uzun bacakları kadınlara mükemmel
Şirinms ya
Benim erkek doğru der sjsjs
Bencede var siyahı 🙈
bizim mağarada yok bunlardan
bu bi de bunun uzun olanı.
Ama yakışıyor.
Ben bile giyerim bunu😅
Bende görmedim ama güzelmiş
Ney bu