Moda & Stil Sütyen takmayınca siznde meme ucunu elbiseye deyince acıyormu kızlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Galiba sertleştiği için Sütyen takmayınca siznde meme ucunu elbiseye deyince acıyormu kızlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Ben sütyen takmam. 1 0 Yorumla
Hanfiiiindiiibirii Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Soruyu da herseyi de geçtim lan erkekler niye cevap veriyo acimiyo diyenler numara söyleyenler lan çok rol caliyorsunuzzz 5 0 Yorumla
cansuq00 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Hayır acımıyor ve genelde sudyensiz giyerim daha rahat oluyor öyle 3 6 Yorumla cansuq00 +1 yıl Sanada tavsiye ederim canım Yorumla cansuq00 +1 yıl Sertleştihi için olabilir bu arada Yorumla Soran +1 yıl EvetGerçekten oan acıtıyor yani Yorumla cansuq00 +1 yıl Evet ama ben alıştım artık 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hep dik dimi ah cansu seni anlıyorum sbsjsk Yorumla cansuq00 +1 yıl Evet dik bence seksi bide djdkdkdl Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır hiç öyle bir şey hissetmedim açıkçası dekolteli bir şey ise göğüs ucu kapatıcı kullanıyorum ama daha destek ihtiyaç olan bir şeyse yapışkanlı sütyeni direkt yapıştırıyorum üstüne 1 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Soran kizlar demis ama 22 kendini kiz hisseden cevaplamis meme ucunu duyunca:) pesss valla 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkekler niye bu kadar cevap veriyor ulan ne adamsınız dkdkkdkd 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahahhhhh@hahabsbsbsdhshsjjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Manyaklar ya. Büyük mü memeler Yorumla Elleira +1 yıl Çoğu top 😂 Yorumla Soran +1 yıl 85 b Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooo iyimiş Yorumla Soran +1 yıl Taşıması zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl zor ya Yorumla Soran +1 yıl Acıyor işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmediğim için soruyorum nasıl acıyor aşağıya mı çekiyor Yorumla Soran +1 yıl Dokununca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye hassas mı Yorumla Soran +1 yıl Olablr galiba ya da alışmadığımdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neye alışmadın Yorumla Soran +1 yıl Sütyen takmamya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee hiç mi takmıyordun şimdiye kadar Yorumla Soran +1 yıl Hep takıyordum 1 2 kere çıkarınca ucuda dikleşince acıtıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yumuşakkar mı sert mi Yorumla
esratheyargımachine Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Göğüs bantları var onları tak 4 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En hassas yeridir vucudun normal aciya benzer his olmasi ama acimamasi lazim 0 0 Yorumla
elifimşteee Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl evet çok acıyo 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi Yorumla 17cmmlikkobraa +1 yıl Ucu sert mi ki Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hasas bir bunyeniz vardir 1 0 Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Acımıyor 4 1 Yorumla 17cmmlikkobraa +1 yıl Dışarı sütyensiz çıkıyor musun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayır ama sürtme olursa tahriş olabiliyor 4 1 Yorumla Mutluadam00 +1 yıl Belli olmuyor mu Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Elbisenin dokusu sert değilse acımaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Acıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elbise nasıl bir şey dokusu sert mi Yorumla
pikachu0011 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Çok mu hassas 1 8 Yorumla pikachu0011 +1 yıl Diklesince mi degiyo Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla pikachu0011 +1 yıl Pekinuyarildiginda? Yorumla Soran +1 yıl Uyarıldıpında dikleşiyo sıkılırsa acır Yorumla pikachu0011 +1 yıl Sıkılmadan emilirse 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Acımaz🙈 Yorumla Soran +1 yıl ya da acır olsun Yorumla pikachu0011 +1 yıl Ahh ahh gizli olmasan neler anlatcam Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yok kanka 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Buz değiyor gibi hissediyorum alışmadığımdan herhalde Yorumla Elleira +1 yıl Yarım atlet daha güzel sütyen derdi vs olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Sarkmadan korkuyorum ben Yorumla Elleira +1 yıl Ben düzenli takmadığım halde sarkmadi aşko 1 senedir adam akıllı takmiyorumBence iyice araștir sende sütyen takmamak sarkitiyor muSporcu atleti olur ya bence onlar da iş görür Yorumla Soran +1 yıl Hiç bilmiyorum o ihtimali de göze alamıyorum Yorumla
Mira180596 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır 2 1 Yorumla 17cmmlikkobraa +1 yıl Büyük o zaman ölcüsü kaç Yorumla
Borsakaplani5131 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Bu harika işte 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hımmm neden kaplan Yorumla Borsakaplani5131 +1 yıl Sertlestigini tahmin ettim Yorumla Soran +1 yıl Evet sertleşince acıyo Yorumla Borsakaplani5131 +1 yıl Hmm neden sertleşiyor peki Yorumla Soran +1 yıl Azıyorum Yorumla Borsakaplani5131 +1 yıl 🙈bunu konusmaliyiz Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Neden takmıyorsun ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Salayım dedim Yorumla Faruk4216 +1 yıl Çok serbest alıştırma bence Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Evet.. tahriş oluyo 0 6 Yorumla Elleira +1 yıl Kaç beden giyiyorsun aşko Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl @Elleira 80 c aşkomaşko Yorumla Elleira +1 yıl Maşallah așkomZeval gelmesin memișlere😚 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl @Elleira hihihihi utandirma ama Yorumla Soran +1 yıl Benimkiyle yarışır Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Evet biraz gorsel.☺️☺️☺️☺️ Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hayir 1 3 Yorumla 17cmmlikkobraa +1 yıl Sütyensiz dışarı çıkar musun Yorumla Luna44 +1 yıl Sananeeeeeerr Yorumla 17cmmlikkobraa +1 yıl Güzel birisin merak etmem ve sana ilgi duymam normal sakin ol Yorumla
Evli_Lolita Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl hayır 3 1 Yorumla 17cmmlikkobraa +1 yıl İç giyimde peki giymeden çıkar mısın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl takmamak iyimi 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sürtünme kötü mü Yorumla Soran +1 yıl Nasık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ucu hassas ya Yorumla Soran +1 yıl Evett hassas Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ondan mı koruma olmalı Yorumla Soran +1 yıl Nasıl koruma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sütyen tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaç beden Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aciyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla respectemir +1 yıl Tmmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ben sütyen takmam.
Soruyu da herseyi de geçtim lan erkekler niye cevap veriyo acimiyo diyenler numara söyleyenler lan çok rol caliyorsunuzzz
Hayır acımıyor ve genelde sudyensiz giyerim daha rahat oluyor öyle
Sanada tavsiye ederim canım
Sertleştihi için olabilir bu arada
Evet
Gerçekten oan acıtıyor yani
Evet ama ben alıştım artık 😅
Hep dik dimi ah cansu seni anlıyorum sbsjsk
Evet dik bence seksi bide djdkdkdl
Hayır hiç öyle bir şey hissetmedim açıkçası dekolteli bir şey ise göğüs ucu kapatıcı kullanıyorum ama daha destek ihtiyaç olan bir şeyse yapışkanlı sütyeni direkt yapıştırıyorum üstüne
Soran kizlar demis ama 22 kendini kiz hisseden cevaplamis meme ucunu duyunca:) pesss valla
Erkekler niye bu kadar cevap veriyor ulan ne adamsınız dkdkkdkd
Ahahahahahhhhh@hahabsbsbsdhshsjjs
Manyaklar ya. Büyük mü memeler
Çoğu top 😂
85 b
Ooo iyimiş
Taşıması zor
Nasıl zor ya
Acıyor işte
Bilmediğim için soruyorum nasıl acıyor aşağıya mı çekiyor
Dokununca
Niye hassas mı